kasım gelinlerii gelin konuşalım.

markasını bilmiyorum canım almadım daha bende alınca yazarım
bugün benim evimin badanası oluyor haftaiçi yerleşmeye başlıcam inş.

ben gelinliğimi ve kına kıyafetimi hallettim Allah'tan öyle çok didik didik herşeyi araştıran bi yapım yok içimede çok sindi..
haftaya mobilyalarımızı alıcaz inşallah kızlarr..

hadi gözün aydın canım güle güle kullan resmini yükle bakalım nasılmıl gelinliğin
bende ilk beğendiğim bir şeyi alıyorum daha sonra bakınsamda hep ilk beğendiğimde aklım kalıyor
mobilyalarını ne renk almayı düşünüyorsun canım

Fotoğraf paylaşır mısın ben daha ne gelinlik nede bindallı bakmadım. kına gecem için abiye elbise almayı düşünmüyorum nişanlığımı giymeyi düşünüyorum :)

bende kınada nişanlığımı giyicem

hadi gözün aydın canım güle güle kullan resmini yükle bakalım nasılmıl gelinliğin
bende ilk beğendiğim bir şeyi alıyorum daha sonra bakınsamda hep ilk beğendiğimde aklım kalıyor
mobilyalarını ne renk almayı düşünüyorsun canım

Allah nasip ederse yatak odası ve salonu avangarde tarzı beyaz almayı düşünüyorum. Oturma odası biraz daha renli spor olsun istiyorum kısmet bakalım neler beğenicez :))

woow bir hafta arayla :)) ben de sana kocaman mutluluklar diliyorum. hazırlıklara başladın mı ?

teşekkürederim canımm
ayyyyy canım sorma hazırlıklar başladıda bi telaş bi telaşş sorma gitsin ya senin hazırlıklar başladımı tatlım

teşekkürederim canımm
ayyyyy canım sorma hazırlıklar başladıda bi telaş bi telaşş sorma gitsin ya senin hazırlıklar başladımı tatlım

benim tek yaptığım hazırlık gelinlik ve kınalık bakmak :) kına salonda mı olsun evde mi olsun onun için derin derin düşünmek. düğün için salon ise nerede olsa diye internette araştırma yapmak :) ev,çeyiz, mobilya gibi stresim yok şimdilik onu düğünden sonra yaşıcam.. yurtdışına gelin gidiorum.. onun yarattığı stres yetio walla :)) ama acaip bi şey bu..gelinlik denemeye falan gittiğimde içim bi garip oluo."şimdi ben bu hazırlığı kendim için mi yapıorum" oluorum :)) sende durumlar nedir?

benim de düğün Kasım'da ama hala bir hareketlilik yok hayatımda :44: 15 eylülden sonra başlayacak ve düğüne kadar sürecek sanırsam

Benim düğün ve nikahım 3 kasımda az kaldı ya
Ev eşyalarımız neredeyse tamam. Evin boyası bitti yarın iç kapıları takılacak cumartesi parke döşenecek beyaz eşyalarımı yerleştirecem evdeki çeyizlerimi götürecem evi dolduracam eksiklikleri gördükçe almaya başlıcam.
Gelinlik işinide hallettim dikime başlandı çok şükür şuana dek bir sorun kalmadı..

Kızlar davetiye, nikah şekeri, fotoğraf, kuafor işleri ne alemde?
Hazırlıklar tamam mı? Önerilerinizi bekliyorum... :)

dış mekan çekimine çok özeniyorum ama hava nasıl olursa artık o gün..önceden çekimde yapılır ama oda ayrı bi telaşe:44: fotoğrafçı hava güzel olursa dış çekim yaparız dedi

kızlar kasım gelini olarak, sonbahara yakışacak şekilde dış mekan çekimi yapacaklarımız kalpli pembeli kırmızılı fırfırlı gelin şemsiyelerini alacak mıdır

Selam Kızlar,
Kına geceniz yada düğününüz için alternatifler düşünüyorsanız, benim düğünüm farklı olsun diyorsanız aşağıdaki adreslerden kurabiye örneklerimizi görebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…