Rengine,modeline bayıldım.Mutluluklarrr
Kizlar bu da Ayakkabilarim ( icine deri seyden koydurdum daha rahat ediyorum)
Takilarim
Ve sac tokalarim
Sac Modellerim... Kuaförüm bunlardan yapicakmis bana...
sade secmeyi tercih ettim ve Türkiyedeki gibi burda öyle ayakkabilar yok (abiye ayakkabilari yok) cok zor bulunuyor
bu takilari ama cokkk begendimmm, bugün aldim... cokkk zarifff durduu ve göz alicii..
burda göründügü gibi abartili degill
sac tokalarim (hangisini kullanir bilemem)
Sac modelleri.....
Bu modele bayildimmm Gamze Özcelik, herhalde böle birsey olcak
buda cok güzelll
buda güzel
cnm geçen albümlere bakıyodum biri daha burdan senin elbisenin aynısından giymiş mavisini:) albümlerde var sende bak istersen kimdi unuttum ama bi bakim tekrar bulabilirsem yazarımm
ayyy utandim simdii hehe cok sagolllÇok güzel olmuşsun canım.Zaten kendin çok güzelsin maaşallah,bu yüzden giydiğin nişanlık da çok yakışmış.Allah ömür boyu mutlu etsin tatlım opuyorumnanaktan
ömrünün en güzel gecelerinden biri olur umarım..çok tatlısın
olabilir valla ama ben mavisini begenmedim acikcasi...
tarlatanlami giymis?
elbisen çok hoş nişanın evdemiydi orayı kaçırdım buarada üstteki yoruma katılıyorum yani boleroylaki çok şık bolerolar var mağazalarda taşlı pullu çokta hoş durur ama kendi yaptığın boncuklarda güzel durmuş yani her durumda güle güle giy buarada göbek derdi hepimizde var merak etme yalnız değilsinkaydirigubbakcemile3 öyle abartı bişeyin yok
cnm çok güzel elbisen:)eminim o gün şahane olcaksın..bu arada nişanda takcagın takıııyı ben düğünümde takmıştım aynısını:):)hrkes nerden aldıgımı sorup durmuştuu şahane duruyor boyundaaa kolyesi:)
cnm tarlatanla giymemiş sanırsam bilmiyorumkismile ama doğru mavisinin rengi biraz değişik olmuş senin ki daha güzel hihoyyyt
harika gözüküyorsun ömür boyu mutluluklar canım
çok değişik buldum :)
çok cici çok güzel olmuşş hele kolları bayılıyorum öyle kollara =)
güle güle giy inşallah allah tamamını erdirsin.
benim tarzım değil tatlım ama sen güle güle giy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?