- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa hadi ya ama fotodan hic hic belli olmadi...acikcasi dügünüm ne zaman olur bilmiyorum daha en az 2-3 sene var ama ozamana kadar para biriktirim su kollarimi yaptircam cok moralimi bozuyorlarrr
bu arada rafflesia nin alinti yaptigi sac modeli süper gercekten onuda cokcok begendim tam benim hayalimdeki gibi bisey.
Aylin fıstık elbisen çok hoş canım rengi ve modeli süper çok beğendim
Çok güzel bir elbise size de yakışmış
Bir ömür boyu mutlu olursunuz inş.opuyorumnanaktan![]()
ben bayıldım elbisene doğru bi seçim yapmışsın...güzel bir topuz la harika olursun...mutluluklar şimdiden
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin elbisende çok şıkyerimseniben
selammm..cok tatlı elbisen yaaa..güle güle giyybenim nişanım olalı 17gün gectiii inan cok cabuk gecio o aksam hemen bitiveriyo...mutluluklar diliyorumm
Arkadaşım çok tatlı olmuşşun mutluluklar dilerim nacizane benimde önerim boncukların yerine siyah tül gibi şeylerden yapsaydın daha güzel olurdu tabi senin fikrin beğenin önemli nasıl mutluysan öyle yap allah tamamına erdirsinopuyorumnanaktan
bu saça ve özellikle rengine yapacak yorum bulamıyorum. o kadar çok beğendim yani:)
arkadaş eklemiş ya bir resim ondaki saç modelide çok güzel. sana yakışacağını düşünüyorum.
![]()
![]()
bunada bayildimm