Nişan Kasim da Nisanlaniyorum / Bu da benim Nisan eLbisem

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ben bayıldım elbisene doğru bi seçim yapmışsın...güzel bir topuz la harika olursun...mutluluklar şimdiden

selammm..cok tatlı elbisen yaaa..güle güle giyy:Dbenim nişanım olalı 17gün gectiii inan cok cabuk gecio o aksam hemen bitiveriyo...mutluluklar diliyorumm

Arkadaşım çok tatlı olmuşşun mutluluklar dilerim nacizane benimde önerim boncukların yerine siyah tül gibi şeylerden yapsaydın daha güzel olurdu tabi senin fikrin beğenin önemli nasıl mutluysan öyle yap allah tamamına erdirsinopuyorumnanaktan

aaa hadi ya ama fotodan hic hic belli olmadi...acikcasi dügünüm ne zaman olur bilmiyorum daha en az 2-3 sene var ama ozamana kadar para biriktirim su kollarimi yaptircam cok moralimi bozuyorlarrr
bu arada rafflesia nin alinti yaptigi sac modeli süper gercekten onuda cokcok begendim tam benim hayalimdeki gibi bisey.

valla fotoda belli olmazzki...... yakindan cekince görünüyor...
oyy senin baya varmiss... insallah allah kavusturur canimmm...
sac modeline bakicaz artik..

Aylin fıstık elbisen çok hoş canım rengi ve modeli süper çok beğendim

cokk sagoll baharnazcimmm

Çok güzel bir elbise size de yakışmış
Bir ömür boyu mutlu olursunuz inş.opuyorumnanaktan:nazar:

cokk tsk ederimmm kaydirigubbakcemile5
aminnn

ben bayıldım elbisene doğru bi seçim yapmışsın...güzel bir topuz la harika olursun...mutluluklar şimdiden

tsklerr aklinialirimsmile

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin elbisende çok şıkyerimseniben

cok tsk ederimm

selammm..cok tatlı elbisen yaaa..güle güle giyy:Dbenim nişanım olalı 17gün gectiii inan cok cabuk gecio o aksam hemen bitiveriyo...mutluluklar diliyorumm

ayy sagolll :lepi: eminimki cabuk gecer.... geriliyorum düsündükce valla...

Arkadaşım çok tatlı olmuşşun mutluluklar dilerim nacizane benimde önerim boncukların yerine siyah tül gibi şeylerden yapsaydın daha güzel olurdu tabi senin fikrin beğenin önemli nasıl mutluysan öyle yap allah tamamına erdirsinopuyorumnanaktan

hmmm siyah tülü büzüstürüp dikseydik demi.... bi bakarim artik bilemiyorum.. boncuklari cok begendi cevrem... bakariz artik tsk ederim

kizlar nasil bir taki takmaliyim acaba.... simdide onu düsünüyorum hehe

2937.jpg

buda fena degilmis

arkadaş eklemiş ya bir resim ondaki saç modelide çok güzel. sana yakışacağını düşünüyorum.

topuz istemiyorum ben canim...
salik tarz yandan da olabilir... havali olsun istiyorum ama topuz degil...
bakarsin topuz yapmis kuaför
su an düsüncem bu...
ya yandan yada tam salik havali birsey

alıntı yapıp cevapla yapamadığım için karıştı. senin eklediğin foto gümüş rengi toka var o resim.
herşeyiyle süper olmuş.

son koyduğun fotodaki saçta çok güzel. hani extend it yazıyor resimde.
hem saç modeli güzel hem de makyaj çok yerinde olmuş.

sanırım nişana kadar karar vermeyeceksin sen saçına. hep daha güzel modeller koyuyorsun benimde aklım karıştı:)

bende senin gibi düşünüyorum saç için. topuz istemiyorum. ya da topuz olacaksa bile çok dağınık olmalı. yandan salık dalgalı bir model ve taç ya da toka olsun istiyorum.

Back