Nişan Kasim da Nisanlaniyorum / Bu da benim Nisan eLbisem

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

çok hoş canım güle güle giy inşalla en güzel gunun olur opuyorumnanaktan

bende kınamda bu tarz bişe istiyorum amaa altı gri üstü siyah dantelli bakalım kısmet -tatlicadiarzu-

takı olarak elbisenin üstündeki taşlara benzer taşlardan yapılmış bir şeyler takabilirsin. ince gerdanlık tarzı bir kolye, küçük küpeler ve bileklik hoş duracaktır. ya da elbisende siyah olduğu için siyah taşlı bir takıda uygun olur.

elbiden çok güzel sanada çok yakışmış cnm
bende ekimde nişanlanıcam kısmetse henüz elbise bulamadım tr'de nereden aldın hatırlayabiliyormusun?

elbiden çok güzel sanada çok yakışmış cnm
bende ekimde nişanlanıcam kısmetse henüz elbise bulamadım tr'de nereden aldın hatırlayabiliyormusun?

insallah canim
tabiki hatirlarim, daha 2 hafta oldu döneli hehe...
bayrampasa 500evler anacaddeden aldim... boy boy abiyeciler dolu zatenn...

berre dükkanin adi..., bide BALO var... ordada sahane elbiseler var...

düz abiyeler sevmiyorum, cok kabarik da sevmiyorum... genis etekli birsey alirsan tarlatan giyebilirsin bende böyle yaptim/yapiyorum

sssccc sanada gecerli bu

çok hoş canım güle güle giy inşalla en güzel gunun olur opuyorumnanaktan

bende kınamda bu tarz bişe istiyorum amaa altı gri üstü siyah dantelli bakalım kısmet -tatlicadiarzu-

tsk ederim canim insallah sende istedigin gibi bulursunn

takı olarak elbisenin üstündeki taşlara benzer taşlardan yapılmış bir şeyler takabilirsin. ince gerdanlık tarzı bir kolye, küçük küpeler ve bileklik hoş duracaktır. ya da elbisende siyah olduğu için siyah taşlı bir takıda uygun olur.

evet öyle düsündüm bende...

ayakkabilar 2-3 cm topuk (fazla olmaz cünkü etegin boyu fazla degil, kuyrugu yok olur yoksa) sivri burun tasli birsey bulabilirsem iyi olucak

canım bencede çok topuklu birşeyler giyme. hem dediğin gibi elbisenin modeli ortaya çıkmaz hem de rahat olmayabilir. sonuçta uzun saatler ayağında olacak bir ayakkabıda önce rahatlık sonra estetik önemli olan.

normal bir ayakkabi alicam iste... deri rahat olucak...

tebrik ederim allah tamamına erdirsin :nazar: nişan elbisen de çok güzelmiş hayırlısıyla giyersin inş. darısı bize artık boshayallersmile

tebrik ederim allah tamamına erdirsin :nazar: nişan elbisen de çok güzelmiş hayırlısıyla giyersin inş. darısı bize artık boshayallersmile

sagoll canimm aminnn sende görürsün insallah.....

kollarındaki sarkan boncukları çoğalt bence cnm daha hoş olur araları cok boş durmus. ama iyi fikir yaptığın:)

kollarındaki sarkan boncukları çoğalt bence cnm daha hoş olur araları cok boş durmus. ama iyi fikir yaptığın:)

ay fazla almadimki boncuklarii..... aslinda düsündümm
olsun, böylede iyi...

Back