Nişan Kasim da Nisanlaniyorum / Bu da benim Nisan eLbisem

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kizlar bu da Ayakkabilarim ( icine deri seyden koydurdum daha rahat ediyorum)
Takilarim
Ve sac tokalarim

Sac Modellerim... Kuaförüm bunlardan yapicakmis bana...

sade secmeyi tercih ettim ve Türkiyedeki gibi burda öyle ayakkabilar yok (abiye ayakkabilari yok) cok zor bulunuyor

bu takilari ama cokkk begendimmm, bugün aldim... cokkk zarifff durduu ve göz alicii..
burda göründügü gibi abartili degill

sac tokalarim (hangisini kullanir bilemem)

Sac modelleri.....

Bu modele bayildimmm Gamze Özcelik, herhalde böle birsey olcak

buda cok güzelll

buda güzel

Kizlar bu da Ayakkabilarim ( icine deri seyden koydurdum daha rahat ediyorum)
Takilarim
Ve sac tokalarim

Sac Modellerim... Kuaförüm bunlardan yapicakmis bana...

sade secmeyi tercih ettim ve Türkiyedeki gibi burda öyle ayakkabilar yok (abiye ayakkabilari yok) cok zor bulunuyor

bu takilari ama cokkk begendimmm, bugün aldim... cokkk zarifff durduu ve göz alicii..
burda göründügü gibi abartili degill

sac tokalarim (hangisini kullanir bilemem)

Sac modelleri.....

Bu modele bayildimmm Gamze Özcelik, herhalde böle birsey olcak

buda cok güzelll

buda güzel

fotolari kücülttüm

cnm geçen albümlere bakıyodum biri daha burdan senin elbisenin aynısından giymiş mavisini:) albümlerde var sende bak istersen kimdi unuttum ama bi bakim tekrar bulabilirsem yazarımm

cnm geçen albümlere bakıyodum biri daha burdan senin elbisenin aynısından giymiş mavisini:) albümlerde var sende bak istersen kimdi unuttum ama bi bakim tekrar bulabilirsem yazarımm

olabilir valla ama ben mavisini begenmedim acikcasi...
tarlatanlami giymis?

ya mesajlari editleyemiyormuyuz artik yaa
ben konumu güncellicektimm ayakkabimi sac modellerini takimi felan koyucaktimm

Çok güzel olmuşsun canım.Zaten kendin çok güzelsin maaşallah,bu yüzden giydiğin nişanlık da çok yakışmış.Allah ömür boyu mutlu etsin tatlım opuyorumnanaktan

Çok güzel olmuşsun canım.Zaten kendin çok güzelsin maaşallah,bu yüzden giydiğin nişanlık da çok yakışmış.Allah ömür boyu mutlu etsin tatlım opuyorumnanaktan
ayyy utandim simdii hehe cok sagolll
zayiflamam lazim ama en az 5 kg.... karnim gitmesi lazim

cnm çok güzel elbisen:)eminim o gün şahane olcaksın..bu arada nişanda takcagın takıııyı ben düğünümde takmıştım aynısını:):)hrkes nerden aldıgımı sorup durmuştuu şahane duruyor boyundaaa kolyesi:)

elbisen çok hoş nişanın evdemiydi orayı kaçırdım buarada üstteki yoruma katılıyorum yani boleroylaki çok şık bolerolar var mağazalarda taşlı pullu çokta hoş durur ama kendi yaptığın boncuklarda güzel durmuş yani her durumda güle güle giy buarada göbek derdi hepimizde var merak etme yalnız değilsinkaydirigubbakcemile3 öyle abartı bişeyin yok

harika gözüküyorsun ömür boyu mutluluklar canım

cnm çok güzel elbisen:)eminim o gün şahane olcaksın..bu arada nişanda takcagın takıııyı ben düğünümde takmıştım aynısını:):)hrkes nerden aldıgımı sorup durmuştuu şahane duruyor boyundaaa kolyesi:)

cok sagoll canim yaaa... cok iyi moral veriyorsunuz bana :lepi:
evet kolyesi ve bilekligi sahaneee
gelinligimdede takarim belkii

cnm tarlatanla giymemiş sanırsam bilmiyorumkismile ama doğru mavisinin rengi biraz değişik olmuş senin ki daha güzel hihoyyyt

mavisi güzel degil ya, üzerindeki dantelini yok etmis sanki

harika gözüküyorsun ömür boyu mutluluklar canım

tsk ederim canimmm amin

çok cici çok güzel olmuşş hele kolları bayılıyorum öyle kollara =)
güle güle giy inşallah allah tamamını erdirsin.

Back