Nişan Kasim da Nisanlaniyorum / Bu da benim Nisan eLbisem

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Çok hoşmuş canım nişanlığın allh ağız tadıyla giymeyi nasip etsin.Şimdiden mutluluklar diliyorum..

çokk yakışmışşşşhihoyyyt omuzlarını sorun etme o kadar inan bi abeslik yok ...

elbisenin rengi çok güzel ve çok yakışmış sana. ama kızlara katılıyorum boncuklu düşük kol ilgiyi direk kollarına çeker. onun yerine sırf boncuktan yapılmış bir bolero ya da elbisenin şalı varsa onu bolero yaptır üstüne boncukları işle. hayırlı olsun:)

Elbisen çok hoş ama kollarındaki boncuklar hiç hoşuma gitmedi...
Saçın için de...

Bu model gayet hoş diyorum opuyorumnanaktan

evet cok güzel bende begendimm

aylin elbisen çok güsle cnmm
ama aşk ol yani nedne topige eklemedin resimlerini

birde ugramıyosun hiççç

Adasim elbisen cok cok güzel.... güle güle giy.Bence kollarini cok fazla takma kötü durmuyor. Yani benim gözüme batmadi estetik acisindan. benim kollarda catlaklar var öyle olmadigina sükret.

Adasim elbisen cok cok güzel.... güle güle giy.Bence kollarini cok fazla takma kötü durmuyor. Yani benim gözüme batmadi estetik acisindan. benim kollarda catlaklar var öyle olmadigina sükret.

aaayy merhabaa adasimm
sagolll sevindim begendiginee
ama sükredemem cünkü bendede catlak var hemde cokk

aaa hadi ya ama fotodan hic hic belli olmadi...acikcasi dügünüm ne zaman olur bilmiyorum daha en az 2-3 sene var ama ozamana kadar para biriktirim su kollarimi yaptircam cok moralimi bozuyorlarrr
bu arada rafflesia nin alinti yaptigi sac modeli süper gercekten onuda cokcok begendim tam benim hayalimdeki gibi bisey.

Çok güzel bir elbise size de yakışmış
Bir ömür boyu mutlu olursunuz inş.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…