Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

isim gucum vardi kizlar tek basimaaa bir de yemek fasli hastaneye gittim doktor yoktu bizde nasil pazar gunu tatilse burada cumaa...keske bende hamile kalacagimi kalmayacagimi bir bilsemmmrochak tatlimmm ekledim seni bebisim

isim gucum vardi kizlar tek basimaaa bir de yemek fasli hastaneye gittim doktor yoktu bizde nasil pazar gunu tatilse burada cumaa...keske bende hamile kalacagimi kalmayacagimi bir bilsemmmrochak tatlimmm ekledim seni bebisim

anladim habibtem ama özlettin kendini

doru ya arabistanda cuma hayirli gün oldugu icin tatildi bende unutmusum

habibtem sogan kürü uygulayacan esinede keciboynuzu pekmezi icir....sende ayrica yumurtalarin icin incir ye

simdi sonuclarini ne zaman alacan

Son düzenleme:
turkiyeden isteyecem sanirim burada bulmam biraz zor esime sordumm...ins hamile kalirim kizlar sogan bulamadim yine bakarim doktora gidecem habibte yumurtlarima baksin haslamami kizartmami olur diyeee

turkiyeden isteyecem sanirim burada bulmam biraz zor esime sordumm...ins hamile kalirim kizlar sogan bulamadim yine bakarim doktora gidecem habibte yumurtlarima baksin haslamami kizartmami olur diyeee

kiz habibtem sen ne tatlisin senin yumurtaciklarindan hersey olurmenemen bile olur

Son düzenleme:
babam bana guldu o kadar sey istedimki hangisini yapsam diye dusunuyorum keciboynuzu coban cantasi hayit tohumu peln tozu ari sutu incir sordum simdi esimeee kafam karsiti yeruhe yaaa bu ay gercekten olmasini istiyorummmmm tum sevenlerim benim icin dua ediyorlar babam adak adadi o kadar yani cunku buna cok ihtoyacimiz varrr

hic kafan karismasin yeruhem hepsini ayni ay degilde sirasiyla yap ..insallah hepimizin duasi tutacak

cünkü birbirimizede ediyoruz habibtem rabbim dualarimizi karsiliksiz birakmayacak

kızlar nöbetimden bahsetmek istiyorum, iğrenç bir nöbet ti artık sabah oldu 2 saat kaldı ,32 haftalık bir gebe geldi muayenesini yaptıktan sonra ilçede olduğum için nöbetçi doktorda yok ambulansla merkeze götürürken yolda doğdu ama ne doğum bebek zaten bir hafta veya ongün önce ölmüş resmen çürümüştü, ters geliyodu gövde çıktı kafa içerde kaldı,çok zorluyamıyorum çünki çürüdüğü için kafa kopabilir baya bir uğraaştıktan sonra kafada çıktı çok kötüydü,sonra merkeze yetiştik zaten,allahım sen herşeyin hayırlısını ver yarabbim

canım bi prolaktin tekrar ölçtür istersen.

ayyyyyy canım yane acı bi durum.. beterin beteri var diye buna diyolar herhalde... rabbim çekilmicek dert vermesin....
anne ne durumda canım şuanda?

Allah herkese hayırlısını versin inş inş bu ay hepimiz hamile kalırız :)

ayy çok kötü allah korusun çok üzüldüm yaaa

günaydın güzel anne aday adayları

nerelerdeyiz bakalım bugün?

Sizlere de günaydın kızlarr.. ben burdayımm..

Bu arada ben bişey diycem eminim gülersiniz )))) Forumda yeni olduğum için sat ne bat ne tam anlamamıştım ve bat ın yumurtlama tarihi olduğunu düşünmüştüm fakat sonradan anladımki Beklenmeyen adet tarihi imiş DDDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…