Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kulube yenı üye oldum ve bu üyeliğimle beraber bebekte beklıyorum yanı inşlhh raabim nasıp ederse doktorum 23 kasımda gel kan testı yapalım dedii beklıyorum bu ılk çalışma ayımız 2.çocugumu da kucagıma almak ıstıyorum inşhh herkese rabbım bebişlerini kucagına vermeyi nasıp etsin :)

2. bebeğimi istiyosunn :44::44:

hayırlısıyla güzel haberi burda vercez birbirimize inşallah. hoşgeldn canm .. allah uzun ömürler versn yavruna .

kızlar araştırdım bunu buldum belki işimize yarar:26::26::26::26:

alıntı

750 gr. medine hurması
100 gr polen
200 gr bal
100 gr ceviz
200 gr badem
100 gr güneşte kurutulmuş salatalık çekirdeği
500 ml süt

hepsi ayrı ayrı çekilecek , hurma çekilemiyor , küçük küçük doğrayın çekirdeklerini çıkardıktan sonra .. hepini koyun bir tencereye , tahta kaşık yardımıyla karıştırın , kaynayıp macun kıvamına gelinceye kadar ara ara karıştırın .. siz ve eşiniz sizin regl olduğunuz günden itibaren yumurta toplama gününe kadar ( o gün sabah dahil ) yiyin 1 er yemek kaşığı sabah-akşam .. ama yine tahta kaşık kullanın yerken , kesinlikle metal değmeyecek .. sizin yumurta kalitenizin eşinizin sperm kalitesini arttırdığı söyleniyor ve bu karışımı uygulayıp da hamile kalmayan yok bildiğim .. bana bu karışımın tarifini veren kişi ilk denemesinde ikizlerini aldı kucağına mesela

hadi yaaa ilk duydum yumurta toplama günü ne oluyomuş cnm:44::44:

benim icin salatalik cekirdegi sorun onu bulamam

ovulasyon gününden bahsediyor bence

bal polen karışımını bende duymuştum ama çok pahalıydı internette satılıyodu orjinal bende aktardan aldım ama bi işe yaramadı ben çocukken annem yurt dışından getirtip bana yedirirdi hep ben hastaydım küçükken astımım var dı ondan her derde deva diye biliorum tadı da çok güzeldi

iyi akşamlar kızlar biz de 3-4 aydır bebek düşünüyoruz.BAT tam 8 gün geçti, hiç hastalık belirtisi de yok.sabah peynirli yumurta yaptım,her zaman yediğim şey ama bu sefer kokudan ölecektim öğlene kadar da hep midem bulandı.çok heycanlıyım bu sefer ama test yapıp hüsrana uğramaktan korkuyorum.biraz daha bekliyim diyorum bakalım rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin :)

insan güvenemiyo ki herşeyin sahtesi çıkmış
bu kadar hastalıklar niye çıkıyo ,çünki herşey sahte ekmek bile katkı maddesiyle dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…