canım ne sıkması aksine bunları öğrenince bizde bişeyler öğreniyoruz deneyim kazanıyoruz ben buraya üye olmadan önce bu kadar tüp bebek yaptıran olduğunu bilmezdim ama öyle değilmiş
canım ne sıkması aksine bunları öğrenince bizde bişeyler öğreniyoruz deneyim kazanıyoruz ben buraya üye olmadan önce bu kadar tüp bebek yaptıran olduğunu bilmezdim ama öyle değilmiş
canım anlamadım ki.
en diyetteyim şuan.
günde 3 litre su içiyorum.
salata ve haşlanmış sebze yiyorum..
yani nasıl oluyor anlamadım.
annemde senin sölediklerini önerdi deniyorum bakalım.sağol canım.
az yediğin için bağırsakların hemn dolmuyor bekliyor içtiğin su metabolizmayı hızlandırıp bol bol idrar çıkartıyor bagırsakalr tembelleşşiyor canım
maalesef kısırlık %10 dan % 23lere çıkmış ve tüp bebeklede %100 olacak diyemiyorlar yani rabbim ol demedikçe olmuyor yer gök dua duaedelim bol bol inş bizde kavuşucaz bebişlerimize birgün
hakikaten ya..
bende buraya üye olalı çok şey öğrendim..
çevremde gördüğümü biliyordum hep.
hemen insanlar bebek sahibi olurlardı mesela burdan önce..
sonra yumurta takibiymiş..ateş takibiymiş..efendime sölüyüm tarçınmış balmış soğanmış.
hep burda öğrendim.
yıllar geçince böyle iste uğrasıp duruyosun.. ne yapalım.. evin neşesi yok gibi.. bi bayan için hele ev de olan bayan için.. yıllardır ben artık yapcak bise bulamıyorum..kendime yetemiyorum ..şu yaşadıklarım bazen rüya olsa diyorum.. ama gerçek olanı yaşıyoruz.. bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı..canım nekadar üzüldüm okurken ve nekadr imrendim azmine masallh nekadr inançlısın bende 10 aydır deniyorum ve suan yerlerdeyim inş Allahım yüzünü bu ay güldürsün
çok şeyle uğraşmışsın sen..ama yılmamışsın ne güzel.
ama kızdım sana azcık
şu kürleri düzenli zamanında yap bi allah aşkına..
şöyle bir ay..
kamp gibi düşün..
gerekli olan herşeyi bi yap.öyle 6-7 değil.gerektiği kadar.
hakikaten ya..
bende buraya üye olalı çok şey öğrendim..
çevremde gördüğümü biliyordum hep.
hemen insanlar bebek sahibi olurlardı mesela burdan önce..
sonra yumurta takibiymiş..ateş takibiymiş..efendime sölüyüm tarçınmış balmış soğanmış.
hep burda öğrendim.
yıllar geçince böyle iste uğrasıp duruyosun.. ne yapalım.. evin neşesi yok gibi.. bi bayan için hele ev de olan bayan için.. yıllardır ben artık yapcak bise bulamıyorum..kendime yetemiyorum ..şu yaşadıklarım bazen rüya olsa diyorum.. ama gerçek olanı yaşıyoruz.. bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı..
saol cnm.. bende sizlerin bana cvp verdiğiniz zamanları gözlerim sulanıyo .. :'(
ya ama cnm,. biliyosun geçen aydan umutluydum..ve bir rüyave suan da hepsini birden yapmaya çalıssam diyorum birbirlerine basak yönden zarar verirler mi.. inan doktara gidipte tedavi olacak bedenimde hal kalmadı.. ne olabilir die okuyupta inandığım seylir yapmaya çalısıyorum elimden geldiği kadarıyla.. o yüzden hepsini tam olarak yapsam, dedim zararı olur mu ki :S
eskiden derdim ki, bi kaç yıl olmamıs çoçuğu olanları .. nasıl dayanıyolar ki.. nasıl sabrediyolar ki..
dedim böyle oluyormus ! şimdi yaşıyorum iste.. bir hayal gibi ... bir rüya gibi sanki ..
Rabbim aratmasın insaAllah !
evet canım aynen öyle mesela televizyonda bir doktor söyledi bana gelen hastaların çoğu genç kız ve yarısından çoğu pko hastası dedi başka bir doktor da bu yediklerimizden gdolu hormonlu ürünlerden dolayı radyasyondan dolayı artık çoğu insan tüp bebek yardımı almadan çocuk sahibi olamıcak demişti gözüm korkmuştu gerçekten
aynen bende tüp tıkanıklığını bırak doktor tüplerin tkalı olabilir dediğinde ne dedeiğini bile anlamamıştım cnm laparoskopinin lesini duymamıştım bu güne kadar ama mevlam yazdıysa öğrenion işte inş. bunlarla kalırda başka şeylerle uğraşmadan alrz bebişimzi
bendebi yazı okumuştum parfümler deterjanlar losyonlar hepsi etkiliyormuş yani işimiz zor etrafta çok etken var insan vucudu ii dayanıyor yinde
ayy tüğlerim diken dikn oldu cnm allah en yakında sevindirsin seni ben 2 yld bile çok yıprandım bu mübarek günün hürmetine allahım yüzünü güldürsün inş.
inşallah.en büyük korkum o abidik gubudik şeyler zaten.
bendebi yazı okumuştum parfümler deterjanlar losyonlar hepsi etkiliyormuş yani işimiz zor etrafta çok etken var insan vucudu ii dayanıyor yinde
reann.. ne güzel söyledin öle..
tarçınmıs, balmıs.. sogğanmıs..
gülesim geldi he
ne güzell.. burada hiç tanımadığın biri bile böyle destek olup dua etmesi ne kadar güzel ..
saolun çok tsk ederim .. aminn..
şu okunan ikindi ezanının hürmetine...
ne alakası var canım benim.
soğan suyu vücudunu temizlicek..
baltarçınçörekotu yumurtalarının büyümesine yardım edicek..
incirde çatlamasını sağlıcak..
bunlar birbirini yok eden şeyler değil ki.birbirine destek olan kürler.
bence hepsini düzenli olarak uygula..şöyle bi iki ay bunları yap..bebek içinde uğraşma ama bu sırada.
kampa gir bildiğin.kafanda rahatlasın yumoşlarda kendine gelsin.
sonra hoop başla çalışmalara mis.
ben inanıyorum olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?