Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

canım ne sıkması aksine bunları öğrenince bizde bişeyler öğreniyoruz deneyim kazanıyoruz ben buraya üye olmadan önce bu kadar tüp bebek yaptıran olduğunu bilmezdim ama öyle değilmiş

maalesef kısırlık %10 dan % 23lere çıkmış ve tüp bebeklede %100 olacak diyemiyorlar yani rabbim ol demedikçe olmuyor yer gök dua duaedelim bol bol inş bizde kavuşucaz bebişlerimize birgün

canım ne sıkması aksine bunları öğrenince bizde bişeyler öğreniyoruz deneyim kazanıyoruz ben buraya üye olmadan önce bu kadar tüp bebek yaptıran olduğunu bilmezdim ama öyle değilmiş

hakikaten ya..
bende buraya üye olalı çok şey öğrendim..
çevremde gördüğümü biliyordum hep.
hemen insanlar bebek sahibi olurlardı mesela burdan önce..
sonra yumurta takibiymiş..ateş takibiymiş..efendime sölüyüm tarçınmış balmış soğanmış.
hep burda öğrendim.

canım anlamadım ki.
en diyetteyim şuan.
günde 3 litre su içiyorum.
salata ve haşlanmış sebze yiyorum..
yani nasıl oluyor anlamadım.
annemde senin sölediklerini önerdi deniyorum bakalım.sağol canım.

az yediğin için bağırsakların hemn dolmuyor bekliyor içtiğin su metabolizmayı hızlandırıp bol bol idrar çıkartıyor bagırsakalr tembelleşşiyor canım

maalesef kısırlık %10 dan % 23lere çıkmış ve tüp bebeklede %100 olacak diyemiyorlar yani rabbim ol demedikçe olmuyor yer gök dua duaedelim bol bol inş bizde kavuşucaz bebişlerimize birgün

evet canım aynen öyle mesela televizyonda bir doktor söyledi bana gelen hastaların çoğu genç kız ve yarısından çoğu pko hastası dedi başka bir doktor da bu yediklerimizden gdolu hormonlu ürünlerden dolayı radyasyondan dolayı artık çoğu insan tüp bebek yardımı almadan çocuk sahibi olamıcak demişti gözüm korkmuştu gerçekten

aynen bende tüp tıkanıklığını bırak doktor tüplerin tkalı olabilir dediğinde ne dedeiğini bile anlamamıştım cnm laparoskopinin lesini duymamıştım bu güne kadar ama mevlam yazdıysa öğrenion işte inş. bunlarla kalırda başka şeylerle uğraşmadan alrz bebişimzi

canım nekadar üzüldüm okurken ve nekadr imrendim azmine masallh nekadr inançlısın bende 10 aydır deniyorum ve suan yerlerdeyim inş Allahım yüzünü bu ay güldürsün
yıllar geçince böyle iste uğrasıp duruyosun.. ne yapalım.. evin neşesi yok gibi.. bi bayan için hele ev de olan bayan için.. yıllardır ben artık yapcak bise bulamıyorum..kendime yetemiyorum ..şu yaşadıklarım bazen rüya olsa diyorum.. ama gerçek olanı yaşıyoruz.. bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı..
saol cnm.. bende sizlerin bana cvp verdiğiniz zamanları gözlerim sulanıyo .. :'(

ya ama cnm,. biliyosun geçen aydan umutluydum..ve bir rüya ve suan da hepsini birden yapmaya çalıssam diyorum birbirlerine basak yönden zarar verirler mi.. inan doktara gidipte tedavi olacak bedenimde hal kalmadı.. ne olabilir die okuyupta inandığım seylir yapmaya çalısıyorum elimden geldiği kadarıyla.. o yüzden hepsini tam olarak yapsam, dedim zararı olur mu ki :S

eskiden derdim ki, bi kaç yıl olmamıs çoçuğu olanları .. nasıl dayanıyolar ki.. nasıl sabrediyolar ki..
dedim böyle oluyormus ! şimdi yaşıyorum iste.. bir hayal gibi ... bir rüya gibi sanki ..
Rabbim aratmasın insaAllah !

reann.. ne güzel söyledin öle..
tarçınmıs, balmıs.. sogğanmıs..
gülesim geldi he

ayy tüğlerim diken dikn oldu cnm allah en yakında sevindirsin seni ben 2 yld bile çok yıprandım bu mübarek günün hürmetine allahım yüzünü güldürsün inş.

bendebi yazı okumuştum parfümler deterjanlar losyonlar hepsi etkiliyormuş yani işimiz zor etrafta çok etken var insan vucudu ii dayanıyor yinde

inşallah.en büyük korkum o abidik gubudik şeyler zaten.

ayy tüğlerim diken dikn oldu cnm allah en yakında sevindirsin seni ben 2 yld bile çok yıprandım bu mübarek günün hürmetine allahım yüzünü güldürsün inş.

ne güzell.. burada hiç tanımadığın biri bile böyle destek olup dua etmesi ne kadar güzel ..
saolun çok tsk ederim .. aminn..
şu okunan ikindi ezanının hürmetine...

ne alakası var canım benim.
soğan suyu vücudunu temizlicek..
baltarçınçörekotu yumurtalarının büyümesine yardım edicek..
incirde çatlamasını sağlıcak..
bunlar birbirini yok eden şeyler değil ki.birbirine destek olan kürler.

bence hepsini düzenli olarak uygula..şöyle bi iki ay bunları yap..bebek içinde uğraşma ama bu sırada.
kampa gir bildiğin.kafanda rahatlasın yumoşlarda kendine gelsin.
sonra hoop başla çalışmalara mis.
ben inanıyorum olucak.

bendebi yazı okumuştum parfümler deterjanlar losyonlar hepsi etkiliyormuş yani işimiz zor etrafta çok etken var insan vucudu ii dayanıyor yinde

aynen öyle canım bazen gidip köydemi yaşasam diyorum :)

reann.. ne güzel söyledin öle..
tarçınmıs, balmıs.. sogğanmıs..
gülesim geldi he

öyle ama kız neler neler.
geçen gün mesela bişi öğrendim.yani yapıyo hatunlar bildiğin bunları.
idrarını yapıosun bi kaba.içine kullanılmamış bi dikiş iğnesi atıosun.
8 saat sonra o kararır küf kokarsa hamilesin demekmiş.
fasta eskiden böyle anlarmış kadınlar.işe baksana.

ne güzell.. burada hiç tanımadığın biri bile böyle destek olup dua etmesi ne kadar güzel ..
saolun çok tsk ederim .. aminn..
şu okunan ikindi ezanının hürmetine...

bizi en iyi birbirimiz anlarız ben dışarda kimseyle konuşamaz dertleşemez oldum onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamadıklarından bizi anlamıolar cnm o yüzdn bana burası çok ii geldi kalkamıyorum başından baksana misafirler gelmeye başladı anneme he b arada az sonra kuran okuncak burda hepinize dua edicem canlarım allah hepimizi en en en en yakında sevindrisin dieee

ya nebilim.. bi iki yerde okudum.. aynı anda yapılırsa birbirlerine ters etki fln ..
Rabbim içimi biliyor.. yıprandığım da cabası.. hasretimi dindirir insallah.. ne diyeyim bilmiyorum..

ALINTIDIR
merhaba arkadaşlar sizinle mucizemi paylaşmak istedim. Hiç bir zaman umudunuzu yitirmemeniz için yazıyorum bunları lütfen yitirmeyin!!!!

bundan 1.5 sene önce öğrendik normal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı tabi bu tıbba göre böyleydi. eşimde varikösel + sperm hareketsizliği vardı. hareket yüzde 0. önceleri biraz bitkisel yollarla tedavi için uğraştık. ama malumunuz ki bu psikolojik açıdan çok yorucu bi süreç oldu özellikle eşim açısından. sonra tüp bebeğe karar verdik ve tedaviye başladık en azından bu yolla bir çocuk sahibi olursak stresimizi üzerimizden atıcaktık. ama ilk tedavimiz yüzde 99 olucak denmesine Rağmen olmadı. çünkü Rabbim henüz ol dememişti. üç ay sonra ikinci denemeye karar verdik ve tavsiye üzerine kendisinden çok memnun kaldığımız bir doktora gittim. önce beni muayene etti ve duyduklarımla şok oldum. bende de polip olduğunu söyledi. polip basit bir şey ama beni şok eden önceki tedavide doktorun bende polip olduğunu bile bile bize tüp bebek uygulaması yaptırmış olasıydı. çünkü polip olduğunda emriyo rahime tutunamaz gider polibin üzerine yapışırmış ve de haliyle gebelik gerçekleşmezmiş.çok ama çok üzülmüştüm. hemen aynı gün ufak bir operasyonla polibi aldı doktor. ve bu ameliyattan iki ay sonrada ikinci tedaviye başladık yani geçtiğimiz temmuz ayında. tedavimiz çok güzel gidiyordu ancak şehir dışında olduğumuzdan maddi manevi bizi çok fazla yordu. 14 tane embriyomuz döllendi ve 5. güne kadar yaşadılar. ancak bu arada benim yumurtalıklarım tedaviye aşırı cevap verdi ve ben çok hastalandım. rahimden akciğerlere kadar su topladı vücudum nefes alamıyor sürekli kusuyor bişey yiyip içemiyordum. baygınlıklar geçiriyordum. bu yüzden 5 tane embriyomuzu dondurduk ve tedaviye ara verdik taki ben iyileşinceye kadar... bu arada psikolojimiz altüst tabiki ((

veeee ekim ayında tekrar transfer için gitmeyi planlarken bu ay hamile olduğumu öğrendim . tıbbın imkansız dediği şey RABBİMİN OL demesiyle mucize gibi oluverdi bir anda :)))) bunda da zorluklar yaşadık. önce dış gebelik dediler sonra kese var bebek yok dediler ama en son pazartesi günü başka bir doktorsa gittik ve minik mercimeğimizin kalp atışlarını gördük. VE ANLADIK Kİ RABBİM HERŞEYE KADİR. şimdi düşük tehlikemiz var rabbimden onu sağlıkla kucağımıza almayı diliyoruz ama en azından öğrendik ki İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOK!!!

Uzun yazıp sıktıysam kusura bakmayın ama insan zaman zaman umudunu yitiriyor gerçekten. sadece aynı şeyleri yaşayanların birbirini anlayacağını düşündüğüm için yazdım. size de umut olsun size de bebiş olsun diye..... arkadaşlar alıntı yaptım az önce okudum sizinlede paylaşayım istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…