Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

ya işte bende o yüzden tam hesaplıyamıyorum her ay 2 gün öne gelince nasıl hesaplıcam ben onu yaa :44::44::44::44:

ya işte bende o yüzden tam hesaplıyamıyorum her ay 2 gün öne gelince nasıl hesaplıcam ben onu yaa :44::44::44::44:

her ay iki ün öne geliosa 28 olabilir mi acep
kafam çorba oldu
bide şu ateş mevzusu ne oluyo yumurtlama dönemlerinde ateş yüksek mi çıkıyomuş:44::44::44:

her ay iki ün öne geliosa 28 olabilir mi acep
kafam çorba oldu
bide şu ateş mevzusu ne oluyo yumurtlama dönemlerinde ateş yüksek mi çıkıyomuş:44::44::44:

evet canım yumurtlama döneminde ateş yükseliyor ordan yumurtladığını anlayabilirsin mesela ben hep üşürüm ama o dönemde sıcak basar sürekli beni ordan anlıyabiliyorum ben

canim adetin baslangici ilk gün olarak kabul ediliyor doktorum bana öyle demisti, ben takvim tutuyorum bende düzensizlik var zatende her ay ayni gün olacaksin diye birsey yok zaten ayin biri 30 biri 31 cekiyor arti hava degisimi ufak bi üsütme veya stres etkiledigi icin 1 2 yada daha fazla gün oynaya biliyor

eskiden dikkat etmezdim ama evlendiğimden beri öne geliyor 1 senedir yani

hmm.. ben hemen hemen beklediğim tarihlerde oluyordum da hep.. bu son 3aydır hep bigün öne kaydı.. ve burda biri dedi ki. bizim büyükler adetin geri geri gelmeye baslarsa, bebek tutunmak için yer arıyordur .. derler .. dediydi...

ondan sordum cnm.

evet canım yumurtlama döneminde ateş yükseliyor ordan yumurtladığını anlayabilirsin mesela ben hep üşürüm ama o dönemde sıcak basar sürekli beni ordan anlıyabiliyorum ben

bende 1 hafta önce ölçtüm 36.5 çıktı demekki o gün yumurtlama günüymüş sonraki günler hep 35.5 lardaydı hamileyken nasıl çıkıyomuş :44::44:

Umut81 ... 27 Kasım

şeyy.. ben yazdım da

anladım canım çok sağol bende artık her ay olduğum günleri yazıyorum hesaplaması kolay olur en azından

bende 1 hafta önce ölçtüm 36.5 çıktı demekki o gün yumurtlama günüymüş sonraki günler hep 35.5 lardaydı hamileyken nasıl çıkıyomuş :44::44:

he canım onu bilmiyorum işte galiba hamile olunca yüksek devam ediyordu galiba bilmiyorum ki

yasakhayal beklemede Almanya

gulucük45 24 kasım---- manisa turgutlu

ruyacn 24 kasım-istanbul-kağıthane

cenntemlgm 2-3 aralık--- ( hayit hapi/folik asit) Almanya

mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)-diyarbakır

sblm 14 kasım sonuc ne oldu

pureipek 9-10 aralık

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı

canommmm 30 Kasım-tekirdağ

rochak 21 Kasım-elazığ

burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu)

Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı )

Sweetycan 21 kasım konya

8scorpions 19 Kasim ISTANBUL (INSALLAH BU AY OLACAK)gelmiyesiceler gelmiyecek bu ay

d_yesilcik 25 Kasim

eslem4112 23 Kasim izmit

ALPPIN(habibtem) 16 Aralik Arabistan

umut81 27 kasim

bu şekilde sürekli güncelleyince, son sayfalarda da devamlı listeyi görebiliyoruz

aynen devam bu liste kaçmaz

Listemize eklenmek isteyen arkadaslar buyurun batinizi söyleyin sizide ekleyelim birbirimizin sevincine ortak olalim..

anladım canım çok sağol bende artık her ay olduğum günleri yazıyorum hesaplaması kolay olur en azından

az önce annemle konuşuorum adetim biteli 16 gün olmuş hiç anlamadım ama şu 1 hafta geçmez şimdi bana gerçi hamile deilim gibi gelio bana ama

Son düzenleme:
az önce annemle konuşuorum adetim biteli 16 gün olmuş hiç anlamadım ama şu 1 hafta geçmez şimdi bana gerçi hamile deilim gibi gelio bana ama

aynı zaman olmuşuz demek ki canım benimde içimden hamile değilmişim gibi geliyor :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…