• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

hayırlısı canım. Inşallah şimdi sağlıklı bir şekilde yeniden hamile kalırsın. Bizde ilk dün denedik ama sanki hemen hamileymişim gibi geliyor. Değilimdir tabii ama heves işte. Sigara kullanıyorum normalde günde 1-2 tane falan. Dün denedikya hemen bıraktım bugün. Planlı olsaydı 1 ay önceden bırakırdım ama ani oldu. Hayırlısıda olsun tabi. Iniallah sende hamiş olursun. Ilk tanıştığımız gündeki gibi hamilelik anlarımızı, acılarımızı, mutluluklarımızı paylaşırız, ilk tekmemizi herşeyimizi. Ay çok heyecanlııı :nazar:

ayyyyyyyy ağzın bal yesin canım ya. Ne güzel diyosun.. Inşallah:16::16::16::16:
Yaaaa annelik böle bi duygu işte. Insanı herşeyden vazgeçiriyo.....

aramıza yeni katılan arkadaslar.. geçmişi pek okuyamadım da... kendinizi biraz tanıtabilir misinz?
kimsiniz? nerelisiniz? ne iş yapıyosunuz?kaçıncı bebek istiyosunuz? ne kadarlık evlisiniz? yaş? falan gibi?..............

ben 28 yaşındayım,izmirde oturuyorum 7 yıllık evliyim,muhasebeciyim allah nsip ederse ilk bebeğimi istiyorum.Herkesin gönlüne göre bir evlat sahibi olmasını diliyorum.Ve dualarımda Allahım sana hayırlı bir kul bana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip et diyorum.İnşallah hepimizin öyle olsun:)

Son düzenleme:
canlar ben kendimde olanları söyleyerk yazıyorum.........
Ben bütün hamilelik belirtilerini adet geciikmesinden sonra yaşadım...
Hatta 5 haftalıkken belirtiler başlıyo..
öncesindekiler inanın psikolojik...........

ben bu ay çok istiyorum sanki hamileymişim gibi hissediyorum ama hiç bir belirti yok sadece göğüslerim arada sızlıyor.birde karnımda arada batmalar oluyor.belim ağrıyor.başkada bişey yok umutla bekliyorum RABBİM ezanlar vakti isteyen herkese nasip etdin inşallah.

yok canim adetim biteli 8 gün oldu, 2 secenek icinde cooookkk erken cünki daha yumurtlama dönemindeyim :1:

cnm ben pek anlamam ama benim bi tanıdık vardı onunda adeti yeni bitmişti daha aşırı kusma göğüslerde şişkinlik falan vardı aynı hamile gibiydi ama yeni adeti bitmişti sonra dayanmayıp test yapmıştı ve hamile çıktı üstüne görmüş yani ümitlendirmiş olmak istemem tabi ama sende de olabilirmi acaba:30:

e bilemedim o zamn. tecrübeliler konuşmuş zaten ben henüz hiç hamile kalmdım:) sende istiyorsun değilmi bebek?

10 aydir istiyoruz canim bizimki biraz inacci cikti galiba gelmek bilmiyor:9: rabbim insallah sana ve diger arkadaslar tez zamanda o duyguyu yasatsin, cok güzel cok özel bir duygu :49:insallah banada tabi:16:

kendini hazır hissediyorsan kim ne diyebilirkii. bende hep eskiden daha erken hamile kalmak isterdim ama şartlar iştee. ancak evlendim, ev aldık, işe başladım özel sigortamın dolmasını bekledim derken zaman akıp geçmiş şimdi birde ocak mocak bekliyordum işte.. sanki herşey planladığımız gibi gidiyordaa. sevindim canım senin adına. dediğim gibi inşallah beraber kalırız. nerede oturuyorsun peki?

canım ben istanbulda oturuyorum sen?

hiç kimseden alıntı yapmadan cevaplayayım dedim. hepiniz çok çok güzel şeyler yazmışsınız dualar etmişsiniz banada AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNN demek düşer. hayırlı olsun hepimiz için. hamile kalınca ailemden sonra hemen size söyliycem ve el değdiricem sizeee. kim kalırsada bana değdirsin hepimiz kalalım. sonra tanışırız, farklı illerden arkadaşlarımız olur, kocalarımız arkadaş olur ve de bebişelrimiz arkadaş olurrr :38::38:

cnm ben pek anlamam ama benim bi tanıdık vardı onunda adeti yeni bitmişti daha aşırı kusma göğüslerde şişkinlik falan vardı aynı hamile gibiydi ama yeni adeti bitmişti sonra dayanmayıp test yapmıştı ve hamile çıktı üstüne görmüş yani ümitlendirmiş olmak istemem tabi ama sende de olabilirmi acaba:30:

anaaammmm kiz ben sabah yapim ozaman belkim bise cikar:52:

:( Hepiniz sözlerimi yanlış anlamışsınız. Ben çocuk yapmayın bekleyin demedim ki. Hamile kalmaya çalıştığınız süreci kendinize zehretmeyin, telaşlanmayın daha yaşınız genç sabırla bekleyin stres yapmamak için günlerinizi güzel değerlendirin demek istemiştim. Zaten bir kadın evlenir evlenmez jinekolojik muayeneden geçmelidir. Varsa sorun tabi ki önceden tedavi olmak en iyisi. Zaten şu bir yılını doldur sonra gel diyen doktorlara bu yüzden kızıyorum. Boşuna bekletiyorlar insanı demiştim. Neyse size tavsiyede bulunanlar zaman tutumluluğunu kendileri için değil sizin için istiyorlardır.

canım benim ben yanlış falan anlamadım tabiki de kendimizi sıkmamamız lazım doğru olan bu ama bişeye karar verildiğinde insanların aksini söylemesi benim canımı sıkıyor herkes farklıdır sonuçta olucak olan ben istesem de istmesem de olur elinde sonunda

canım ben istanbulda oturuyorum sen?

istanbuldayım bende. esenler/bağcılar arası bi yerde. beylikdüzünden taşındık. bebeğimize kayınvalidem bakar diye yakın olalım dedik. şişlide çalışıyorum ama zulüm oluyor. Allah ilk aylarımda bana kolaylık versin bu yollar birmez günde en az 3 saat yoldayım. ama en azzzzzzz :50::50::50::50::50::50:

kızlar ohh ne güzel kalabaklışmışız burda pek mutlu oldum ben :16: :16: :16:

yok cnm çok iyi beslendim onda bi sorun yokta... 3 aylık kanama başladı,,, hiç bi dr durduramadı:( sonra kanla beraber suyum bitmiş beni zehirlemeye başlamış... az kalsın bana da olan oluyodu... son anda farkettiler, acilen doğum yaptırdılar suni sancıyla.... sonra bebeğim cennete gitti... hiç görmeden dokunmadan, sadece onu karnımda hissederek o kadar çok sevdim ki... çok özlüyorum onu...eğer kaybetmeseydik.. 1 aralıkta doğum yapcaktım... ama herşey nasip tabi 3 aydır yine istiyoruz....
rabbim o güzel duyguyu herkese tattırsın inşallah... çok kısa yaşadım ama harika bi duygu.. anlatılmaz kesinlikle........

gülücüküm canım burdayım evet sebnle karrşılamadık nedense,
canım sakın üzülme rabbim bizim kucağımızı boş bırakmıcak sevindirecek inş. bizide yakın zaman da :16: :16: :16:

günaydın canlar... her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız........

hepinize merhabalar!!!!!!! bugün biraz geç geldim.. geçmişi biraz okudum ama hepsini okuyamadım...
iki dk boş bırakmaya gelmiyo valla sizi, ne sohbetler edilmiş ne sohbetler..... yeni yeni kardeşlerimiz gelmiş hoş gelmişler....
hepinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama....... mazur görün....

canommm nasılsın, seninle bi denk gelemiyoruz kader arkadaşım benim...

ipekcim daha iyisin inşallah?

rüyacım sen napıyosun ev yine erken mi kalktın?

ha bu arada bugün bi arkadaş test yaptırcaktı... haberi olan var mı?
:49::49::49::49:

sağol gulucukcum biraz hastayım onun dışında iyiyim sen nasılsın geciktin bugün :2::2::2::2:

ben yemeğe çıkıyorum 13:30 da görüşmek üzere. hepinizi saygıyla öpüyor ve selamlıyorum :54: haydi hepiniz yemeğe bakalım. geleceğin anneleri sağlıklı nesiller olmalı, zaten herşey yapay biz sağlıklı şeyler yiyelim sağlıklı nesiller yetiştirelim. gdo ya hayır :72::72:

Back