sağol gulucukcum biraz hastayım onun dışında iyiyim sen nasılsın geciktin bugün :2::2::2::2:
ben yemeğe çıkıyorum 13:30 da görüşmek üzere. hepinizi saygıyla öpüyor ve selamlıyorumhaydi hepiniz yemeğe bakalım. geleceğin anneleri sağlıklı nesiller olmalı, zaten herşey yapay biz sağlıklı şeyler yiyelim sağlıklı nesiller yetiştirelim. gdo ya hayır
ben yemeğe çıkıyorum 13:30 da görüşmek üzere. hepinizi saygıyla öpüyor ve selamlıyorumhaydi hepiniz yemeğe bakalım. geleceğin anneleri sağlıklı nesiller olmalı, zaten herşey yapay biz sağlıklı şeyler yiyelim sağlıklı nesiller yetiştirelim. gdo ya hayır
ruyacn geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine ıhlamur - bitki çayı iç iyileş çabucak :))))
sağol canommmm zaten ilaçta içemiyorum malum bebiş varsa eğer bi kaç gün sürünücem artık :2::2::2::2:
afiyet olsun canım bol bol ye bebiş varsa bebişe gitsin
gecmis olsun ruyacn canim ayaklarini sicak tut naneli limon kaynatta ic.
cnm senin adet ne zamnadı
sağol canım benim ayaklarımda kocaman terliklerim var da eşim çok hastaydı ondan bulaştı Allah'tan onun kadar hasta değilim :2::2::2::2::2:
eğer geçen ay ki gibi gecikmezse 24 de olmam lazım her ay 2 gün öne geliyor benim ki ama geçen ay 4 gün geç geldi nedense çok umutlanmıştım ama yıkıldım
benimde olmuştu bi kere 4 gün geçmişti her zaman 3 gün önce olurdu olmadım bide üstüe 4 gün geçmişti çok ümitlenmiştim negatifi görene kdar teste çok üzülmüştüm
aynı günlerde adet olcaz cnm
kızlar hani bu siklus denilen dönem var ya he işte siz onu adetin ilk gününden itibaren mi yoksa adet bitiminden sonraki ilk günden itibaren mi sayıyorsunuz acabaaa? :44::44::44::44::44:
o ne demk cnm
kızlar hani bu siklus denilen dönem var ya he işte siz onu adetin ilk gününden itibaren mi yoksa adet bitiminden sonraki ilk günden itibaren mi sayıyorsunuz acabaaa? :44::44::44::44::44:
yani mesela hani ben 28 günde bir oluyorum 30 günde bir oluyorum falan diyorlar ya mesela sen kaç günde bir regl oluyorsun?
tmm anladım cnm bende dün akşam onu hesapladım bizm 2 gün öne geldiği için 30 gün oluyo galiba :44::44::44:,bende bilmiyorum tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?