Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

sağol gulucukcum biraz hastayım onun dışında iyiyim sen nasılsın geciktin bugün :2::2::2::2:

ruyacn geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine ıhlamur - bitki çayı iç iyileş çabucak :))))

afiyet olsun canım :)))

afiyet olsun yemekler bol vitamin olsun canim

afiyet olsun canım bol bol ye bebiş varsa bebişe gitsin

cennettemelegim ve canommmm teşekkür ederim. sizlerede bol vitaminlerrr inşallahh haydi görüşürüz. ben yokken çok yazışmayın cevap vermesi zor oluyor :)

gecmis olsun ruyacn canim ayaklarini sicak tut naneli limon kaynatta ic.

sağol canım benim ayaklarımda kocaman terliklerim var da eşim çok hastaydı ondan bulaştı Allah'tan onun kadar hasta değilim :2::2::2::2::2:

selamlar .. nasılsınız ..
Hayırlı Cumalar .. Rabbim dualarımızı kabul eylesin insAallah .. aminn ..

cnm senin adet ne zamnadı

eğer geçen ay ki gibi gecikmezse 24 de olmam lazım her ay 2 gün öne geliyor benim ki ama geçen ay 4 gün geç geldi nedense çok umutlanmıştım ama yıkıldım

eğer geçen ay ki gibi gecikmezse 24 de olmam lazım her ay 2 gün öne geliyor benim ki ama geçen ay 4 gün geç geldi nedense çok umutlanmıştım ama yıkıldım

benimde olmuştu bi kere 4 gün geçmişti her zaman 3 gün önce olurdu olmadım bide üstüe 4 gün geçmişti çok ümitlenmiştim negatifi görene kdar teste çok üzülmüştüm
aynı günlerde adet olcaz cnm

zaten öyle gecikince insan çok umutlanıyor fakat birde o üstüne görme denilen olay varya o kötü ya insan anlayamaz hamile olduğunu :44::44::44::44::44:

kızlar hani bu siklus denilen dönem var ya he işte siz onu adetin ilk gününden itibaren mi yoksa adet bitiminden sonraki ilk günden itibaren mi sayıyorsunuz acabaaa? :44::44::44::44::44:

yasakhayal beklemede Almanya

gulucük45 24 kasım---- manisa turgutlu

ruyacn 24 kasım-istanbul-kağıthane

cenntemlgm 2-3 aralık--- ( hayit hapi/folik asit) Almanya

mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)-diyarbakır

sblm 14 kasım sonuc ne oldu

pureipek 9-10 aralık

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı

canommmm 30 Kasım-tekirdağ

rochak 21 Kasım-elazığ

burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu)

Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı )

Sweetycan 21 kasım konya

8scorpions 19 Kasim ISTANBUL (INSALLAH BU AY OLACAK)gelmiyesiceler gelmiyecek bu ay

d_yesilcik 25 Kasim

eslem4112 23 Kasim izmit

ALPPIN(habibtem) 16 Aralik Arabistan

bu şekilde sürekli güncelleyince, son sayfalarda da devamlı listeyi görebiliyoruz

aynen devam bu liste kaçmaz

Listemize eklenmek isteyen arkadaslar buyurun batinizi söyleyin sizide ekleyelim birbirimizin sevincine ortak olalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…