Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

merhabalar hoşbulduk bizde. amin hepimize hayırlı cumalar. bol dualar hayırlı kabuller inşallah. bence göüğs şişmesinin 2 nedeni olabilir 1)adet günün yaklaşmıştır 2) hamilesindir inşallah umduğun çıkar. eminsin değilmi psikolojik falan değilll. kasıklarında ağrıyorsa bununda 2 nedeni olabilir 1)adet günün yaklaşmıştır 2) hamilesindir

Eşlerinizle sizin aranızda olan bir mevzu bu canım. Karı koca istedikten sonra etrafa laf düşmez. Ama bizim toplumumuz akıl vermeyi pek sever bilirsiniz. Bunda art niyetleri yok tabi. Ama beklemekten bunalan insan artık nasihat istemez hale de gelebiliyor.

aramıza yeni katılan arkadaslar.. geçmişi pek okuyamadım da... kendinizi biraz tanıtabilir misinz?
kimsiniz? nerelisiniz? ne iş yapıyosunuz?kaçıncı bebek istiyosunuz? ne kadarlık evlisiniz? yaş? falan gibi?..............

kızlar merhaba hayırlı cumalar herkese .ALLAHım bu mübarek günlerde hepmizin dualarını kabul eder inşallah.
nasılsınız bakalım.

[SUP][/SUP]
haklısın söylediklerinin hepsinde. ama işte insanda nasihattan başka söyleyecek şey bulamıyor bazen. karşısındakinin moralinin düşmesini engellemek için lazım çünkü eminimki üzülür kim olsa. ben olmayanlar içinde çok üzülüyorum hepsi için bu hafta sonu hayırlısıyla Allah kabul ederse bir Yasin okuyayım hayırlısı olsun hepimiz için..

bu konuda sana çok katılıyorum canım ben
şimdi hiçbir arkadaşım yanlış anlamasın, herkes ne zaman isterse o zaman harekete geçer ayrı ..
mühim olan rabbimin verip vermemesidir ve herkes yaşı küçük de olsa çok fazla isteyebilir ayrı ..
ama kesinlikle erken yaşa-taze evliliğe rağmen panik yapılmasına ? hızlandırmak için türlü şeyler düşünülmesine ?
kesinlikle anlam veremiyorum, sonuçta bu işin en sağlıklısı en doğal ve kendiliğinden olanıdır, nasip ne zamansa ..
hani yaş ileri olunca biraz endişe eder insan, çünkü zamanla yarış malesef, ama değilse nedir bu acele kovalayan ne ??
yani endişe edip de kafanızı fazlasıyla buna yorup düşüneceğinize, ki bu işte stres faktörünün önemi bilinmesine rağmen ?
bence akışına bırakmanız çok daha hayırlı olur, hepiniz için, tüm genç arkadaşlara söylüyorum bunu, rahat olunki bebiş gelsin ...

herkese selamlar bu arada, topiğimizi canlandırmısınız hanımlaaarr

merhabalarr.. bulgaristan göçmeniydim, artık sivaslı oldum:) 2.5 yıllık evliyim. daha ilk bebişimizi istiyoruz ilk denememizi dün akşam yaptık. 26 yaşındayım çalışıyorum bankacıyım. bağcılar/esenler tarafında oturuyorumm

memnun oldum cnm hoşgeldin aramıza.. bende bosna göçmeniyim... artık azeri oldum 1,5 yıllık evliyim.... ilk düşük yaptım 4 aylık...sekreterlik yapıyorum manisada oturuyorum....

memnun oldum cnm hoşgeldin aramıza.. bende bosna göçmeniyim... artık azeri oldum 1,5 yıllık evliyim.... ilk düşük yaptım 4 aylık...sekreterlik yapıyorum manisada oturuyorum....

teşekkürler hoşbulduk. valla topiği çok sevdim. kovana kadar buradayım artık geçmiş olsun canım inşallah yeniden hamile kalır sağlıcakla alırsın eline. peki neden yaptın eksik gelen vitamin yada başka bişi falanmı vardı? tekrar deniyomusun ne kadar oldu yapalı?

mrb cnm adım elf izmitliyim orda yaşıorum evdeyim çalışmıyorum 20 yaşınday 2yıllık evliyim ilk bebişi istiyorum allah nasip ederse
arkadaşlık isteğin için saol cn becerbildiysem kabul ettim galiba

selam ben de aranızda yeniyim sizin gibi çocuk düşünenlerdenim. ben hapı geçen ay bıraktım ilk ay omadı bakalım bu ay olacak mı? denemelere devam ediyoruz dua edin=)

yok cnm çok iyi beslendim onda bi sorun yokta... 3 aylık kanama başladı,,, hiç bi dr durduramadı sonra kanla beraber suyum bitmiş beni zehirlemeye başlamış... az kalsın bana da olan oluyodu... son anda farkettiler, acilen doğum yaptırdılar suni sancıyla.... sonra bebeğim cennete gitti... hiç görmeden dokunmadan, sadece onu karnımda hissederek o kadar çok sevdim ki... çok özlüyorum onu...eğer kaybetmeseydik.. 1 aralıkta doğum yapcaktım... ama herşey nasip tabi 3 aydır yine istiyoruz....
rabbim o güzel duyguyu herkese tattırsın inşallah... çok kısa yaşadım ama harika bi duygu.. anlatılmaz kesinlikle........

hamilelikte göğüslerde şişkinlik ve acıma adet geçikmesinden sonramı belirginleşiyor.bilen var mı acaba

selam ben de aranızda yeniyim sizin gibi çocuk düşünenlerdenim. ben hapı geçen ay bıraktım ilk ay omadı bakalım bu ay olacak mı? denemelere devam ediyoruz dua edin=)

hoşgeldin cnm inşallah senden de hayırlı haberler alırz
kendini tanıtırmısın biraz?

yok canim adetim biteli 8 gün oldu, 2 secenek icinde cooookkk erken cünki daha yumurtlama dönemindeyim

hamilelikte göğüslerde şişkinlik ve acıma adet geçikmesinden sonramı belirginleşiyor.bilen var mı acaba

canlar ben kendimde olanları söyleyerk yazıyorum.........
Ben bütün hamilelik belirtilerini adet geciikmesinden sonra yaşadım...
Hatta 5 haftalıkken belirtiler başlıyo..
öncesindekiler inanın psikolojik...........

hayırlısı canım. inşallah şimdi sağlıklı bir şekilde yeniden hamile kalırsın. bizde ilk dün denedik ama sanki hemen hamileymişim gibi geliyor. değilimdir tabii ama heves işte. sigara kullanıyorum normalde günde 1-2 tane falan. dün denedikya hemen bıraktım bugün. planlı olsaydı 1 ay önceden bırakırdım ama ani oldu. hayırlısıda olsun tabi. iniallah sende hamiş olursun. ilk tanıştığımız gündeki gibi hamilelik anlarımızı, acılarımızı, mutluluklarımızı paylaşırız, ilk tekmemizi herşeyimizi. ay çok heyecanlııı

Son düzenleme:

teşekkür ederim iyi dileklerin için... evet doğru söylüyorsun herşeyde bir hayır vardır ama bazen ona bile razı gibiyim ben çocukları çok seviyorum yani anlatılmıcak derecede hepsini böle yiyesim geliyor kokularına ölüyorum ama YÜCE ALLAHıM da bize böylesini hayırlı görmüş... GÜZEL ALLAHIM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…