Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

günaydın. bizde hamile kalmak için ilk denememizi yaptık. aslında bikaç ay sonra planlamıştık ama dün akşam bi arkadaşımızın eşi hamileliğini öyle ballandıra ballandıra anlattıki bizde dedik dha neyi bekeleyim. kızlar ne zaman bakmalıyım sizce hamilemiyim diye yardımcı olurmsuunuz? çook heyecanlıyım bennn.

bencede ertelememen iyi olmuş canım hoşgeldin bu arada çünkü hemen olmıyabiliyor biz 5 aydır uğraşıyoruz tabi bünyeye göre değişiyor belki senin hemen olur inşallah

bencede ertelememen iyi olmuş canım hoşgeldin bu arada çünkü hemen olmıyabiliyor biz 5 aydır uğraşıyoruz tabi bünyeye göre değişiyor belki senin hemen olur inşallah

inşallah o kadar beklemek zorunda kalmayız. ben 2 ay önce doktora gidip testlerimi kontrollerimi yaptırdım hatta folika sitimi bile almaya başladım. inşallah beklemeyiz. aslında çok nırmal hemen olmaması herkes bunu söylüyor ama ben çok kırılganım , hassasım ve hep olmayacak diye tedirginliklerim var bu yüzden meme kontrolüne kadar herşeyime baktırdım. inşallah o kadar beklemeyiz ben çok üzülürüm. yanlış anlama senide kırmak istemem inşallah en yakın zamanda seninde olur ama 2 ay içinde (inşallah olur ama) olmazsa ben hemen koşa koşa doktorlara sarılırım. onlarda beklememi önerir muhtemelen ama ben yıkılırım. birde doktor bana bi hap verdi adet düzenleyici bununla kalman %80 kolaylaşır dedi. bu ay hepsini içmedim ama inşallah dediği gibi olur.. ve de sende en yakın zamanda kalırsın inşallaahhhhh

ya aslında stres yapmıcaksın çünkü streste çok etkiliyor ben ilk başlarda çok yapıyordum hele ilk ay neden olmadı diye düşünüyordum ama daha sonra 11 seneden sonra hamile kalan bir kadının yazısını okudum artık o kadar takmamaya çalışıyorum bu kısmet işi ben doktora gitmek istemiyorum çünkü gidersem doktorun yapıcağı bişey yok 1 sene dolmadan herhangi bir tedavi uygulamıyorlar hele ki yaşın küçükse ancak 30 lu yaşlardaysan ki yine bekliyorlar 6 ay kadar yine olmazsa tedavi uyguluyorlar doktor bana çok takma hayatını yaşa yaşın çok genç elbet ki olur dedi onun dediğini yapmaya çalışıyorum bende canım

öylemi bilmiyordum. teşekkür ederim bende senden öğrendim şimdi. kaç yıldır evlisin peki? kaç yaşındasım. ben 2.5 yıllık evliyim 26 yaşımdayım aksım sonu 27ye giricem inşallah ve inşallah bebişimle olur. belki sneinle beraber hamile kalırızz belki ben sana uğurlu gelirim:) ben ilk eylülde yaparım diye düşünüyordum, soranlarada eylül dedim ve eylüle hamile giren şu anda 6 hamile var bende biraz daha bekleyeyim bari ocak olur hemde doğumgünü okul zamanına denk gelir dedim bebişim okulda kutlar doğumgününü ama dayanamadık tabi. inşallah sende hamile kalırsın şimdi hatta beraber kalırız

canım ben bu ay 1 senelik evli olucam 21 yaşındayım küçüğüm evet ama beklemekde istemiyorum benimle büyüsün istiyorum

canım ben bu ay 1 senelik evli olucam 21 yaşındayım küçüğüm evet ama beklemekde istemiyorum benimle büyüsün istiyorum

kendini hazır hissediyorsan kim ne diyebilirkii. bende hep eskiden daha erken hamile kalmak isterdim ama şartlar iştee. ancak evlendim, ev aldık, işe başladım özel sigortamın dolmasını bekledim derken zaman akıp geçmiş şimdi birde ocak mocak bekliyordum işte.. sanki herşey planladığımız gibi gidiyordaa. sevindim canım senin adına. dediğim gibi inşallah beraber kalırız. nerede oturuyorsun peki?

Hepiniz sözlerimi yanlış anlamışsınız. Ben çocuk yapmayın bekleyin demedim ki. Hamile kalmaya çalıştığınız süreci kendinize zehretmeyin, telaşlanmayın daha yaşınız genç sabırla bekleyin stres yapmamak için günlerinizi güzel değerlendirin demek istemiştim. Zaten bir kadın evlenir evlenmez jinekolojik muayeneden geçmelidir. Varsa sorun tabi ki önceden tedavi olmak en iyisi. Zaten şu bir yılını doldur sonra gel diyen doktorlara bu yüzden kızıyorum. Boşuna bekletiyorlar insanı demiştim. Neyse size tavsiyede bulunanlar zaman tutumluluğunu kendileri için değil sizin için istiyorlardır.

beklemek çok zormuş. bide tarihler yakınlaştıkça hamile olma fikri neden uzaklaşıyor benden... bin umutla ilaçlarını iğneni uyguluyorsun sonra da gün yaklaştıkça umutsuzluğa kapılıyorum.ya bu ayda olmassa kırmızıları görürsem daha kaç ay beklicem...en kötüsüde doktorun herşey normal değerleriniz normal tedaviye devam edemesi. bir sorun olsa onu çözmeye yönelirsin

dediklerini okumamıştım ama zaten öyle birşey söyleyeceğinide sanmıyorum. arkandayım ama bazı kişilerin evlendikten sonra 1 yılını geçirmeside lazım. yakınlarımdakilerle ilgili söylüyorum bunu. mesela görücü usulü ile beklemek laızm bence dha birbirinizi tanımıyorsunuzki birde bebekle uğraşasınız. tabii beni yanıltanlarda oldu ama önemli olan benim ne düşündüğüm değil onların mutlu olmaları. onlar öyle mutluysa bananeee.

seni tanımıyorum ama inan canı gönülden hamile kalmanı isterim en kısa zamanda. Allahım herkese o güzel günleri göstersin hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah. Sen yinede bozma moralin, belkide şu an olmaması daha iyidir. örnek vericem ama inşallah aşırıya kaçmaz yanlış anlamazsın. Allah korusun ya sağlığında bir problemi olan bir bebeğin olsaydı ona hamile kalsaydın, belkide doğru olan beklemen gerektiğidir. inşallah söylediğim maksadını aşmamıştır ama moralini bozma diye söylüyorum. bizim bi akrabamız 3 yıl kadar yapamadı sonra hamile kaldı. 1. çocuk oldu o daha birkaç aylıkken 2. ye hamile kaldı ve şu anda 2 aylık falan. hemde hiç beklemiyordu. sen duanı eksik etme yinede Allahtan ümit kesilmez hayırlısıyla olsun..

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim bugün,,, öncelikle cumaniz mübarek olsun rabbim bugün yaptiginiz tüm dualari kabul etsin.. aramiza yeni yeni arkadaslar gelmis hepside hos gelmis sayfamizi senlendirmisler kizlar size bir soru sorayim benim 2 gündür özellikle sabahlari gögüslerim patlicak gibi sis oluyor ara arada sizliyor nedir bu.. suanda yumurta takibi yapiyorum ovulasyon testiyle hala yumurtlama günüm gelmedi ama yakin en gec 3 4 gün icinde olur diye düsünüyorum. daha önceki aylarda böyle birsey olmamisti en azindan yumurtlama dönemimde olmadi:26: hayit otunun hapini kullaniyorum adet düzenlemesi icin onunmu etkisi dicem ama bu ay 3 ayimkullanali

günaydın canlar... her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız........

hepinize merhabalar!!!!!!! bugün biraz geç geldim.. geçmişi biraz okudum ama hepsini okuyamadım...
iki dk boş bırakmaya gelmiyo valla sizi, ne sohbetler edilmiş ne sohbetler..... yeni yeni kardeşlerimiz gelmiş hoş gelmişler....
hepinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama....... mazur görün....

canommm nasılsın, seninle bi denk gelemiyoruz kader arkadaşım benim...

ipekcim daha iyisin inşallah?

rüyacım sen napıyosun ev yine erken mi kalktın?

ha bu arada bugün bi arkadaş test yaptırcaktı... haberi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…