- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
sblim olmamisin halen senyarin yap testinide bizede hemen haber ver
insaallah ilk hamilemiz sen olursun[/QUOT]
bakalım inş haber vercem size tabiki
sblim canim benim hic bu kadar gecikmismiydi:26::26::26:
ay ne güzel inş. olmazsın hayırlı haberlerini alırızbiz ne zaman yaşıycaz bunları yaww
sblim canim benim hic bu kadar gecikmismiydi:26::26::26:
geçen ay tam 30.günde hasta olmuştum bilemiyorum ki :S
aglama eslemimrabbim ne zaman uygun görürse insallah bizlerde yasayacagiz
kızlar meraba beni merak ediyomusunuz bende kendimi çok merak ediyorum bugun 30.gün hasta olmam gerekti şu ana kadar olmadım artık hayırlısını diliyorum sabaha kadar olmazsam yarın test olcam haber veririrm tekrar size benim için dua edin
daha bişey belli değilki inş. güzel haber alırımda hepimiz bu güzel haberi alırız inşallahhh bugun hiç kasık ağrım yada bel ağrım olmadı sadece az az göğsüm sızlıyo kendimi kandırmak istemiyorum ama ateşimi de ölçtüm bir iki sabahtır ya 36.4 yada 36.5 çıkıyo buna pek güvnemyorumda geçen ay 36.6 ile hasta oldum çünkü
kızlar meraba beni merak ediyomusunuz bende kendimi çok merak ediyorum bugun 30.gün hasta olmam gerekti şu ana kadar olmadım artık hayırlısını diliyorum sabaha kadar olmazsam yarın test olcam haber veririrm tekrar size benim için dua edin
daha bişey belli değilki inş. güzel haber alırımda hepimiz bu güzel haberi alırız inşallahhh bugun hiç kasık ağrım yada bel ağrım olmadı sadece az az göğsüm sızlıyo kendimi kandırmak istemiyorum ama ateşimi de ölçtüm bir iki sabahtır ya 36.4 yada 36.5 çıkıyo buna pek güvnemyorumda geçen ay 36.6 ile hasta oldum çünkü
o kadar içten dua ediyorum ki sna allaım inş. hamşlesindir cnm benim
yasakhayaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sesim geliyormuuu
inş hamilesindir canım.geçen ay midemi üşüttüm acile gittk adetimede 1,5 hafta vardı doktor gebelik olabilir die beta hcg testi istedi.o da 0.800 çıktı tabi biz biraz havalara girdk bu sefer tuttu galiba değer adet günüme kadar yükselir die doktr ilaçta yazmadı adet gününü bekleyelim die sonra yine o kırmızı.tam bi fiyaskoydu çok üzüldük bide farkında olmadan kendimizi kaptırmışız epey.yani görseniz evden cenaze çıkmş gibi oldk hasta oldm die
üzülme canım moral bozmak yok Rabbim elbet verir bir evlat bnm yengem ne tedaviler gördü en sonuda tatlı bi kız evlat verdi Rabbim onun izniyle olacak inşallah
benim sorumaa nie cvp vermiosunuzzzz
sorun neydi ben görmedim:44::44::44::44:
benim sorumaa nie cvp vermiosunuzzzz
gelsin o günlerimiz artık yaaa ağlıycam işşteee
bişi sorcam size yaa ben ameliyattan 10 gün sonra çalışmalara başladımson adet tariihim 23 ekim di 30nda ameliyat oldum yani benim 2 gündür midem böle nasıl desem sanki karışıyo bulanıo gibide deil ama bi tuhaf yani bu kadar erken başlamaz belirtiler dimi daha 1 hafta oldu anesteziden midir acaba
ne ameliyati oldun :26:bide olali nerdeyse 16 gün olmus ondan olmaz mide bulantin...hastalanacam diyodun belki ondandir
bişi sorcam size yaa ben ameliyattan 10 gün sonra çalışmalara başladımson adet tariihim 23 ekim di 30nda ameliyat oldum yani benim 2 gündür midem böle nasıl desem sanki karışıyo bulanıo gibide deil ama bi tuhaf yani bu kadar erken başlamaz belirtiler dimi daha 1 hafta oldu anesteziden midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?