ayy çok da güzel yazmışsın ya
olsun işin ucundan başlamışsm işte, gerisi gelir ebe, gebe, bebe :)
ama ak ebeye süpürgeli cadıyı koydum ne fenayım değilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy çok da güzel yazmışsın ya
olsun işin ucundan başlamışsm işte, gerisi gelir ebe, gebe, bebe :)
senin şu ders azmine de hayranım ya
ben kaydımı bugn yenilettm şu kredili sistemde işler kaışmş aöf ...
inş. cnm milleti doğurtturuyosun ama sende yok nasip işte allah en yakın zamanda nasip etsin cnm hepimize
o zaman senin yolun benimkindende uzundurallah yardımcın olsun
birde inşallah olmazsın eğer mens olursan 3. gün tekrar baktır tahlillerine
amin canım cümlemize inşallah arada muziplik katıp gülelim istedim kafa dağıtırız işte hani kafaya takmayacaktık ya
amin canım cümlemize inşallah arada muziplik katıp gülelim istedim kafa dağıtırız işte hani kafaya takmayacaktık ya
yok bacım ya dün daha yeni başladım isteksiz isteksiz devam ediyor . içine girince çıkasım gelmiyor ama ah içine giremiyorum bi türlü kitabın..
hiiç sorma zaten diğer dönemde aklıma gelince daha sıkılıyorum.. geçen dönem iyiydi güzeldi.. bu sene yeni eve taşındık çok ders çalışma hevesi kalmadı bende ... gerçi bebe isteme etkenide ağır basıyor .. heralde ...
kızlar benimde süpürgem varrr
saolasınız valla iyi geldi bana burası ben özellikle 2 3 gündür fena stresliydim gergindim sinirliydim sizinle konuşurken burda habire gülüyorum eşimde dio noluyo kız ne gülüp duruyon dio
hadi ben kaçtım kızlar süpürgeme binip öpüyorum sizleri.. bana dua edinde sınavlarımı geçeyim.. süpürgeme biinp gidiyruum.. nerde sonuçlarına baktrcak arkadaş hani günü geçmişti denzciiydi dimi.. bi gelse güzel haberi versede göbek atsak yaaa.
aynen eşimde bana diyo niçin gülüyosun allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
canım bol bol çalış alttan ders bırakma ki bebiş olduğunda hiç çalışamayacaksın
ama bebegi nasi yollayacamki ben:44::44::44::44::44::44:avatari yapmayi söylerimde iste bu bebek isini nasi yapacagiz
kızlar meraba beni merak ediyomusunuz bende kendimi çok merak ediyorum bugun 30.gün hasta olmam gerekti şu ana kadar olmadım artık hayırlısını diliyorum sabaha kadar olmazsam yarın test olcam haber veririrm tekrar size benim için dua edin
sblim olmamisin halen senyarin yap testinide bizede hemen haber ver
insaallah ilk hamilemiz sen olursun[/QUOT]
bakalım inş haber vercem size tabiki
kızlar meraba beni merak ediyomusunuz bende kendimi çok merak ediyorum bugun 30.gün hasta olmam gerekti şu ana kadar olmadım artık hayırlısını diliyorum sabaha kadar olmazsam yarın test olcam haber veririrm tekrar size benim için dua edin
ay ne güzel inş. olmazsın hayırlı haberlerini alırız biz ne zaman yaşıycaz bunları yaww