• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

senin şu ders azmine de hayranım ya :46:
ben kaydımı bugn yenilettm şu kredili sistemde işler kaışmş aöf ...

yok bacım ya dün daha yeni başladım isteksiz isteksiz devam ediyor . içine girince çıkasım gelmiyor ama ah içine giremiyorum bi türlü kitabın..:1:

hiiç sorma zaten diğer dönemde aklıma gelince daha sıkılıyorum.. geçen dönem iyiydi güzeldi.. bu sene yeni eve taşındık çok ders çalışma hevesi kalmadı bende ... gerçi bebe isteme etkenide ağır basıyor .. heralde ...

kızlar benimde süpürgem varrr :1::1::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::9::9:

o zaman senin yolun benimkindende uzundur:27::27::27::27::27:allah yardımcın olsun
birde inşallah olmazsın eğer mens olursan 3. gün tekrar baktır tahlillerine

eğer deneme netice vermezse, adt olusam zaten mutlaka baktrcm cnm hayırlısı..
inşallah herşey yolunda gider gerek kalmaz bilemyrum bazen hiçbişeyin farkında olmamayı istiyorum:50:
çok araştırma yapyrum die kızıyrum kendme, ama neblym işte faydası olursa diye, insan alıkoyamıyoki kendini:50::50:

amin canım cümlemize inşallah arada muziplik katıp gülelim istedim kafa dağıtırız işte hani kafaya takmayacaktık ya :32::32::32::32::32:

saolasınız valla iyi geldi bana burası ben özellikle 2 3 gündür fena stresliydim gergindim sinirliydim sizinle konuşurken burda habire gülüyorum eşimde dio noluyo kız ne gülüp duruyon dio :52::52::52:

amin canım cümlemize inşallah arada muziplik katıp gülelim istedim kafa dağıtırız işte hani kafaya takmayacaktık ya :32::32::32::32::32:

saolasınız valla iyi geldi bana burası ben özellikle 2 3 gündür fena stresliydim gergindim sinirliydim sizinle konuşurken burda habire gülüyorum eşimde dio noluyo kız ne gülüp duruyon dio :52::52::52:

yok bacım ya dün daha yeni başladım isteksiz isteksiz devam ediyor . içine girince çıkasım gelmiyor ama ah içine giremiyorum bi türlü kitabın..:1:

hiiç sorma zaten diğer dönemde aklıma gelince daha sıkılıyorum.. geçen dönem iyiydi güzeldi.. bu sene yeni eve taşındık çok ders çalışma hevesi kalmadı bende ... gerçi bebe isteme etkenide ağır basıyor .. heralde ...

kızlar benimde süpürgem varrr :1::1::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::9::9:

canım bol bol çalış alttan ders bırakma ki bebiş olduğunda hiç çalışamayacaksın:21::21::21::21::21:

hadi ben kaçtım kızlar süpürgeme binip öpüyorum sizleri.. bana dua edinde sınavlarımı geçeyim..:10::10::10::10::10::10::10::10::10: süpürgeme biinp gidiyruum.. :3::3::3::3::3: nerde sonuçlarına baktrcak arkadaş hani günü geçmişti denzciiydi dimi.. bi gelse güzel haberi versede göbek atsak yaaa.:8::8::8::8::8::8:

aynen eşimde bana diyo niçin gülüyosun allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:9::9::9::9::9::9::9:

hadi ben kaçtım kızlar süpürgeme binip öpüyorum sizleri.. bana dua edinde sınavlarımı geçeyim..:10::10::10::10::10::10::10::10::10: süpürgeme biinp gidiyruum.. :3::3::3::3::3: nerde sonuçlarına baktrcak arkadaş hani günü geçmişti denzciiydi dimi.. bi gelse güzel haberi versede göbek atsak yaaa.:8::8::8::8::8::8:

aynen bende çıkıyorum kocam tepemde beklioo bilgisayarı istiyo iyi geceler allaha emanet olun rüyanızda bebişlerinizi görün inş. :52::52::52:

pureipekim deminden beri senin icin arastirmadaydim:27::27::27::27:

simdi özelden aciklamaya calisacam insaallah basaririm:52::52::52::52:

bekle beni yasakhayalin gelecek özelden:10::10::10::10::10::10::10:

kızlar meraba beni merak ediyomusunuz bende kendimi çok merak ediyorum bugun 30.gün hasta olmam gerekti şu ana kadar olmadım artık hayırlısını diliyorum sabaha kadar olmazsam yarın test olcam haber veririrm tekrar size benim için dua edin

kızlar meraba beni merak ediyomusunuz bende kendimi çok merak ediyorum bugun 30.gün hasta olmam gerekti şu ana kadar olmadım artık hayırlısını diliyorum sabaha kadar olmazsam yarın test olcam haber veririrm tekrar size benim için dua edin

sblim olmamisin halen sen:53::53::53:yarin yap testinide bizede hemen haber ver:32:
insaallah ilk hamilemiz sen olursun:31:

ay ne güzel inş. olmazsın hayırlı haberlerini alırız :43::43::43: biz ne zaman yaşıycaz bunları yaww:43::43::43::43:

Back