hosbuldum canim... dedigin gibi tabiki de ask bebegi olsun ama olsun artik... 2 seneyi bitirdim ben.. her ay, bu ay son olsun diye basliyorum ama bi türlü o son ayi bulamadim.. bakalim, kasimda ask baska olup meyvesini de verecek mipeki sen ne zamandir deniyorsun???
Havalardan olabilir mi acaba?? bugün -tabi istanbuldaysan:)- kapalı ve boğucu bir hava var..
Sen çalışıyor musun pureipek sabah sabah bilgisayar başındasın:))))[/QUOT
bilmyrum artık havadan mı kendimden mi hiç keyfim yok :100:
aynen bildin tatlım çalışıyorum, sabah sabah işe güce dalmadan bir göz atıyorum
gün içerisinde de takip etmeye çalışıyorum canım yeni haberleri işte böyle :128::128:
canım bu arada adaşız da galiba :):):)
Hepinize merhaba arkadaşlar,
Geçmişi okumadan direk daldım bu sayfaya kızlar ama benide aranıza alırmısınız?
bende bu ay bebek için çalışma yapacak olanlardanım,
Rabbim izin verirse pazartesini bekliyoruz eşimle ondan sonra tam gaz deneme olacak bakalım :)) ,
temmuz ayında düşük yaptım arkadaşlar bu aydan itibaren tekrar bebek için uğraşıcaz,
Rabbim inşallah sizlere ve yanı sıra bizede bebişnasip eder en kısa sürede kucağımızı doldur Allahım Amin
hoşgeldin canımmm :13: amiiiinnnn inşallah öyle olur en kısa sürede kucaklarımız dolar :)
merhaba kızlar ben gecen ay bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum doktorum 1 ay veya 2 ay korunabilirssiniz sonra düşünün dedi kürtaj sonrası ilk adetimi oldum.şimdi çalışmalara başlayacağız.11-16 sı arasında ovülasyonum benim içinde dua edin arkadaşlar.
Kızlar çok şükür çift çizgiyi gördüm..Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..
hımm sen de mi zeynepsinnn
hepinize merhaba arkadaşlar,
geçmişi okumadan direk daldım bu sayfaya kızlar ama benide aranıza alırmısınız?
Bende bu ay bebek için çalışma yapacak olanlardanım,
rabbim izin verirse pazartesini bekliyoruz eşimle ondan sonra tam gaz deneme olacak bakalım :)) ,
temmuz ayında düşük yaptım arkadaşlar bu aydan itibaren tekrar bebek için uğraşıcaz,
rabbim inşallah sizlere ve yanı sıra bizede bebişNasip eder en kısa sürede kucağımızı doldur allahım amin
inşallah herşey istediğin gibi olur.çok yürekten isterim.
EVET CANIM BEN DE ZEYNEP'İM :):):):)
ZEYNEP BU GÜZELLİK VAR MI SOYUNDA...
kızlar ya, ilk hamilelik zamanlarında hamile olmasına rağmen idrar testi negatif çıkan olmuş mu ?? hiç okudunuzmu bu tarz birşeyi forum da??
eminim siz de çok gezinmişsinizdirben sanki öyle bişeyler hatırlıyorum ama şimdi bulamadım
bu konuda bilgisi olan kimsecikler yok muuuutesti negatif olmasına rağmen hamile çıkanlar varmıymışşş kiiiii ??
evet canım bazen gebeliğin erken dönemlerinde idrar testi negatif çıkabiliomuş.kesinleştirmek için kan testi gerekiyor.çünkü gebelik başladıında kanda HCG hormonu salgılanmaya başlıyor.gebelik ilerleyince idrara geçebiliyor.idrara geçme zamanı da kişiden kişiye değişir zaten.Ne olduu yoksa belirtiler mi vaarrrr hadi bakalımmm
hoşgeldin canımmm
bu başlığa yazan herkesin bu ay hamile kalması dileğiyle kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?