Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

canım seni çok iyi anlıyorum benim de bir sene kadar cnm, gerçi tam olarak deniyordum diyemem düzensizlik filan var başka sağlık sorunları da oldu aralarda atladık anlıcağın, hatta birkaç aydan beri bu ay ilk yani bilmiyorum ki :18::18:

kızlar ya, ilk hamilelik zamanlarında hamile olmasına rağmen idrar testi negatif çıkan olmuş mu ?? hiç okudunuzmu bu tarz birşeyi forum da??
eminim siz de çok gezinmişsinizdir ben sanki öyle bişeyler hatırlıyorum ama şimdi bulamadım

Hepinize merhaba arkadaşlar,

Geçmişi okumadan direk daldım bu sayfaya kızlar ama benide aranıza alırmısınız?
bende bu ay bebek için çalışma yapacak olanlardanım,
Rabbim izin verirse pazartesini bekliyoruz eşimle ondan sonra tam gaz deneme olacak bakalım :)) ,
temmuz ayında düşük yaptım arkadaşlar bu aydan itibaren tekrar bebek için uğraşıcaz,
Rabbim inşallah sizlere ve yanı sıra bizede bebiş nasip eder en kısa sürede kucağımızı doldur Allahım Amin

hoşgeldin canımmm :13: amiiiinnnn inşallah öyle olur en kısa sürede kucaklarımız dolar :)

merhaba kızlar ben gecen ay bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum doktorum 1 ay veya 2 ay korunabilirssiniz sonra düşünün dedi kürtaj sonrası ilk adetimi oldum.şimdi çalışmalara başlayacağız.11-16 sı arasında ovülasyonum benim içinde dua edin arkadaşlar.

inşallah herşey istediğin gibi olur.çok yürekten isterim.

hoşgeldin canımmm

bu başlığa yazan herkesin bu ay hamile kalması dileğiyle kızlarrr

bu konuda bilgisi olan kimsecikler yok muuuu testi negatif olmasına rağmen hamile çıkanlar varmıymışşş kiiiii ??

Duada ısrarcı olmak gerek...Dualarımızıda olmayan herkese isteyen herkese versin Rabbim inşallahhh.... içi sırada bizeee inşallahhh....ben aralığı bekleyecem bakalım kısmetttt...

bu konuda bilgisi olan kimsecikler yok muuuu testi negatif olmasına rağmen hamile çıkanlar varmıymışşş kiiiii ??

evet canım bazen gebeliğin erken dönemlerinde idrar testi negatif çıkabiliomuş.kesinleştirmek için kan testi gerekiyor.çünkü gebelik başladıında kanda HCG hormonu salgılanmaya başlıyor.gebelik ilerleyince idrara geçebiliyor.idrara geçme zamanı da kişiden kişiye değişir zaten.Ne olduu yoksa belirtiler mi vaarrrr hadi bakalımmm

ben de sizdenim kızlar..aslında bayadır deniyoruz biz de 6 aydır falan korunmuyoruz...çok istiyorum artık bir bebeğimizin olmasını,mis kokusunu içime çekmeyi,masum gözlerine bakıp sarmayı...ahhhh ahh..aşk gibi bişey bu valla :)
inşallah bu ay Allah hepimizin gönlüne göre verir de kucağımıza alırız minişlerimizi...

yok be canım yaa keşke olsa (
belirtiler zaten regl belirtileri ile aynı olunca çözümlemek zor, pazartesiye kadar durum kesinleşir hayırlısı ne diyim
rabbim önce içi benden çok yananlara nasip etsin inşallah, bütün çırpınanlara, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…