oooh ebemiz de hazırr misssgebeliklerin son haftalarında senden daha çok destek alırız artıkın :)))
sevin bence canım, hergün konuyla alakalı olaraktan, sana da bulaşır kısa zamanda merak etme
senden sonra da bize sıradan bulaşır, bakmışız herkes hamiş kalıvermiş peşpeşehayırlısı rabbimden sağlıkla
bence listeye nereden olduğumuzu da yazalım kızlar
yasakhayal beklemede
gülücük45 24 kasım---- manisa turgutlu
ruyacn 24 kasım
cenntemlgm 2-3 aralık
mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)
sblm 14 kasım : ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir)
pureipek 9-10 aralık
Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı
canommmm 30 Kasım
rochak 21 Kasım elazığ
burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu)
Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı )
pureipekim sana yardım edeym dedim ..
hergören arkadaşmz güncellesin .böylelikle dua ederiz birbirimize..
kizlar size bise danismam gerekiyor buara calismalardayimdademin bi topikde okudum biri sormus yumurtlama zamani hergin iliskiye girmemmi lazim diye yazmis digeride evet hergün diye , biride yazmiski gece gündüz degerlendir diye, simdi ben anlamadim hergün yaptinmi spermin kalitesi düsmüyomu benim bildigim birgün yapip birgün durmam gerekmiyomu yanlismi yapiyom bunca aydir :26::18: cahilligimi bagislayinda..
sen doğru yapıyosun canım. biz 2 tane doktora sorduk ikisi de aynışeyi söyledi.. gün aşırı yani bi gün ara vermek lazım... sperm kalitesi düşüyor aksi takdirde...kizlar size bise danismam gerekiyor buara calismalardayimdademin bi topikde okudum biri sormus yumurtlama zamani hergin iliskiye girmemmi lazim diye yazmis digeride evet hergün diye , biride yazmiski gece gündüz degerlendir diye, simdi ben anlamadim hergün yaptinmi spermin kalitesi düsmüyomu benim bildigim birgün yapip birgün durmam gerekmiyomu yanlismi yapiyom bunca aydir :26::18: cahilligimi bagislayinda..
bence listeye nereden olduğumuzu da yazalım kızlar
yasakhayal beklemede
gülücük45 24 kasım---- manisa turgutlu
ruyacn 24 kasım----istanbul kağıthane
cenntemlgm 2-3 aralık
mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)
sblm 14 kasım : ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir)
pureipek 9-10 aralık
Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı
canommmm 30 Kasım
rochak 21 Kasım
burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu)
Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı )
pureipekim sana yardım edeym dedim ..
hergören arkadaşmz güncellesin .böylelikle dua ederiz birbirimize..
aferin sana rüyacaneksik olma kardeşim
rüyacan bu profiline baktığımda resim var sen o musun yoksa
evet gulucukcum benim resmim sadece saçlarım kahverengi şimdi bi fark o
hımmmm evet güzel kızsın maşallah.. allah seni kocişine ve ve veeee veeee veeeeeee gelecekteki bebişine bağışlasın.. aminnn
diyarbakırda canm ben batmanlym eşm diyarbakır.. 23 yaşndym arkaşların dedği gibi tüm yarışmaciılara başarılar..
evet cnm bende baktım yok dediğin gibi... bende eklerim daha sonra şu an yok ta.ayyyy sağol canım egom kabardı bak şimdi
başka kimsenin resmi yok galiba profilde bi kaç kişiye baktım da :44::44::44::44:
canım bende silvanda görev yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?