doru yaw calisinca günün nasi gectigini anlamiyosun bile önceleri bende calisiyodum simdi 6 aydir ne calismiyorum biraz rahatim ama ilerde yine calisacam tabi
kizlar ben geldimmmmmmmm yasakhayalimmmmmm habibte burdamisin sen kizlar size onerim olacak ins olur..adetinizin 5.gunu calisma yapin o gun yumurtalar cok iyi calisiyormus benim 2 arkadasim bunu onerdiler bana haydi hayirlisi hepimizi icin
sat 25 ekim bat 21 kasım benide eklermisin puripek
kizlar ben geldimmmmmmmm yasakhayalimmmmmm habibte burdamisin sen kizlar size onerim olacak ins olur..adetinizin 5.gunu calisma yapin o gun yumurtalar cok iyi calisiyormus benim 2 arkadasim bunu onerdiler bana haydi hayirlisi hepimizi icin
ayy 5. günü mü diyosun ??
yaa bu arada adetten sonra en erken kaçıncı günü ilişki olabliyodu ???
ben işin haram kısmından korkaraktan merak ediyorum bunu ???
tamam canım yeni liste yolda
ayy 5. günü mü diyosun ??
ben adet bitip abdest alıyosun ondan sonra bir ezan vakti geçince birlkte olunabilir diye biliyorum... yanlışım varsa düzeltin kızlar.ayy 5. günü mü diyosun ??
Merhaba beni de ekler misiniz listeye. Bat 7 Aralık. Bu ay klomen tedavisine başladım. İnşallah herpiniz bebeklerinize kavuşursunuz.
yasakhayal beklemede
gülücük45 24 kasım
ruyacn 24 kasım
cenntemlgm 2-3 aralık
mutlubrisi 2-3 aralık
sblm 14 kasım ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir)
pureipek 9-10 aralık
Sudemerve 7 Aralık/Klomen+hayıt çayı
Ne kullandığımızı da yazarsak belki daha fikir verici olur kızlar.
ben adet bitip abdest alıyosun ondan sonra bir ezan vakti geçince birlkte olunabilir diye biliyorum... yanlışım varsa düzeltin kızlar.
ben adet bitip abdest alıyosun ondan sonra bir ezan vakti geçince birlkte olunabilir diye biliyorum... yanlışım varsa düzeltin kızlar.
MERHABALAR HERKESE....bende sabırsızla bekleyenlerdenim 10 gün daha beklicemklomen + çatlatma iğnesi vuruldu bu ay inşallah olur bu ay hayırlısıyla.... 2 yıldır bekliyoruz çünküm
canım doğru diyosun hala şansım var kasımdan
inşallah nasip olur da görürüz o günleri hep beraber canm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?