Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

hoşgeldin rüya nasılsın? yaptın mı yemekleri :))))

bir turlu bitmek bilmedi bugün işlerim ya :) tam yemek yapıcaktım eşim aradı doktora gidicem sende gel dedi hadiii doktora gittik orda bekle bekle neyse geldik eve yemek yaptım diğer işlerimi bitirdim anca oturdum başımda çatlıcak sanki bi de bişey sorucam hastayken birlikte olunursa bi sakıncası var mı acaba kızlar?

ben sakıncalı diye biliyorum, hem dinen hem de sağlıksal olarak uygun değil şeklinde bilgim var
dinen zaten haram oluyormuş ilahiyat mezunu bir arkadaşım vardı aman sakın demişti
sağlık açısından da tehlikeli diye duymuştum

ay canım sen yanlış anladın bende yanlış anlattım yani eşim üşütmüş ya nezle gibi bişey o hastalıktan bahsettim ben yani spermlere falan zararı var mıdır canımcım

ay canım sen yanlış anladın bende yanlış anlattım yani eşim üşütmüş ya nezle gibi bişey o hastalıktan bahsettim ben yani spermlere falan zararı var mıdır canımcım

açıkçası ilk önce ebnde öyle anladım canım :)))
yoktur canım ne sakıncası bende rahatsızım birkaç gün oldu ama bu akşam çalışma var bizdede birşey olacağını sanmam tatlım :))
kızlar ben çıkıyorum k.i.b. yarın görüşürüz :)))

teşekkür ederim canım ipekcim sen neler yapıyorsun bakalım kimse kalmadı galiba topikte :)

haaa sen onu diyosuuuun :26: ay nebilym bir an öyle gbi anladım :26:
yok nolucak yaa nezleden falan, sana bulaştırma ihtimali olabilir sadece
evet canım kimse kalmadı topikde, bende birazdan işleri toparlayıp çıkmam lazım cnm
eve gidip işe güce bakıcam yine

tamam canım kolay gelsin sana görüşürüz sonra o zaman öpüldün

EVET canm en doğrusu ve sağlıklısı bu aslında ... deniyicem canm .. bakalım hayırlısı .:)

herkese günaydııııın iyi haftalar dileriiiiiiim
inşallah günleriniz gecikir, gicekenler testlenir, testlenenler pozitiflenir inşallah bu hafta

amin inşallah... ayyy ne güzel yazmışın kız .. valla bayıldım süper.......adet günleri yakın olanlar kimler acaba ...

en iyisi test yapmadan kullanmamak. ozaman canm .doğru sölyrsn

geçmiş olsun canm .. azosilin falan alınamıyor değilmi gebelik falan düşünülürse ..

ah canım benim bat 9 uydu ve gelen geldi
topiği açıp da ilk hayırlı haberi vermek istedim ama olmadı

Oy canm benim .. kısmet .. hem 9unda olmuşun .. henüz kasımda gebe kalman için günlerin varki.. rabbim nasip eder inşallah... üzülme..inşallah vericez bu güzel haberleri birbirimize. canm

ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhh
ahhhhhh ahhhhhh .............
dahada uzatabilirim
olmuyo olmuyo takılıyo hele son 10 gün kala hepten çıldırıyo insan
miden guruldasa acabamı diyosun

heh hiç söleme benm bugn alt karnım guruldadı mesela

BU AY O VELET BU GÖBÜŞE GİRECEK ARKADAŞ...

Oy canm benim .. kısmet .. hem 9unda olmuşun .. henüz kasımda gebe kalman için günlerin varki.. rabbim nasip eder inşallah... üzülme..inşallah vericez bu güzel haberleri birbirimize. canm

canım doğru diyosun hala şansım var kasımdan
inşallah nasip olur da görürüz o günleri hep beraber canm benim

meraba kızlar bende sizler gibi anne olmak ümidiyle yanan biriyim kaç aydır denememize rağmen olmadı adetime 1-2 gün var ama hiç bişey hissetmiyorum olduğuna dair doktora gitmeyi düşünüyorum stres yapan biride değilim stres de sebep diyolar ne önerirsiniz bana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…