hoşgeldin rüya nasılsın? yaptın mı yemekleri :))))
bir turlu bitmek bilmedi bugün işlerim ya :) tam yemek yapıcaktım eşim aradı doktora gidicem sende gel dedi hadiii doktora gittik orda bekle bekle neyse geldik eve yemek yaptım diğer işlerimi bitirdim anca oturdum başımda çatlıcak sanki bi de bişey sorucam hastayken birlikte olunursa bi sakıncası var mı acaba kızlar?
ben sakıncalı diye biliyorum, hem dinen hem de sağlıksal olarak uygun değil şeklinde bilgim var
dinen zaten haram oluyormuş ilahiyat mezunu bir arkadaşım vardı aman sakın demişti
sağlık açısından da tehlikeli diye duymuştum
ay canım sen yanlış anladın bende yanlış anlattım yani eşim üşütmüş ya nezle gibi bişey o hastalıktan bahsettim ben yani spermlere falan zararı var mıdır canımcım
ay canım sen yanlış anladın bende yanlış anlattım yani eşim üşütmüş ya nezle gibi bişey o hastalıktan bahsettim ben yani spermlere falan zararı var mıdır canımcım
haaa sen onu diyosuuuun :26: ay nebilym bir an öyle gbi anladım :26:
yok nolucak yaa nezleden falan, sana bulaştırma ihtimali olabilir sadece
evet canım kimse kalmadı topikde, bende birazdan işleri toparlayıp çıkmam lazım cnm
eve gidip işe güce bakıcam yine
doğru işe güce kalırsak bitmezz zaten
derslere de başlamam lazım aynen dediğin gibi
ama kafa başka yerde olunca da zoraki olmuyo o yüzden yıllardır bitiremedm gitti
canım bu kadar kendini dinleme nolur daha bişeyleri bişeylere yormak için çooook erkeeen
şimdilik çalışmalara devam et sadece
adet gecikmeden hiçbişey düşünmeyelim yani en iyisi cnm
zaten adet bitiminde cogu kiside psikolojik belirtiler basliyo
bende bende bende bende
herkese günaydıııııniyi haftalar dileriiiiiiim
inşallah günleriniz gecikir, gicekenler testlenir, testlenenler pozitiflenir inşallah bu hafta
günaydın arkadaşlar.... nasılız bakalım bugün....... ? hafta sonu giremedim ama biraz yazışmalarınızı okudum da incir küründen falan bahsetmişsiniz... bende incir kürünün hamile kalmayı yani yumurtlamayı kkolaylaştırdığını duyudum doğru olduğunu düşünüyorum YALNIZ bi konuda uyarmak isterim prolaktin hormonu yüksek olanlar fazla yemesin inciri çünkü prolaktini yani süt hormonunu yükseltiyo.. bilirsiniz doğum yapan kadınlara sütü çoğalsın diye yedirirler... ve bu hormon yükseldiğinde yumurtlama olmayabiliyo,yumurtlama olmayınca hamile kalmak ta zorlaşıyo tabi... buna dikkat edin mutlaka. prolaktin tedavisi gördüğüm için çok araştırmıştım arkadaslar......
:) idrarını yaparken yanma oluyor canım ikide birde tuvalete gidiyorsun tuvaletin varmış gibi ama oysa ki yok hiç bişey çok kötü bişey bayadır yoktu nerden çıktı şimdi bu ya ilaçta içemem napıcam bilmiyorum
ooooooo hadi bakalim tahmini olarak 3 4 ama bazen uzatmalara gecebiliyorseninki nezaman. bende iyiyim canim stres yapmamaya calisiyorum malum kritik günlerdeyiz kendimi ise güce vermeye calisiyorum.
ah canım benim bat 9 uydu ve gelen geldi
topiği açıp da ilk hayırlı haberi vermek istedim ama olmadı
rabbim hayırlısıyla sana bana bu forumdakilere ve tüm çocuk özlemiyle dolup taşan yüreklere sağlıklı salih çocuklar nasip etsin inşallah....
ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhh
ahhhhhh ahhhhhh .............
dahada uzatabilirim
olmuyo olmuyo takılıyo hele son 10 gün kala hepten çıldırıyo insan
miden guruldasa acabamı diyosun
Oy canm benim .. kısmet .. hem 9unda olmuşun .. henüz kasımda gebe kalman için günlerin varki.. rabbim nasip eder inşallah... üzülme..inşallah vericez bu güzel haberleri birbirimize. canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?