canım orda denmek istenen yerleşme kanamasından 3-4 gün sonra kantesti yaptırılır.
4-5 gün ise idrar testi yapılabilir o da hassa testlerden olanlarla normal testlerlede adet gününden itibaren çıkıyor ama sonuç :)))
ben o yüzden senin için erken dedim...
zaten ben her ay psikolojik gebeyim diyorum
konuyla ne kadar alakalı ama biryerde okumuştum uterus(rahim) kendini her ay gebe gibi hissedermiş o yüzden adet belirtisi ile gebelik belirtisi o kadar benzerlik gösterirmiş ne kadar tuhaf
çok mantıklıçünkü gebelik zamanı rahim kalınlaşırmış bebeğe hazırlanırmış
her periodda aynı şey oluyo aslında, döllenmiş bir yumurta gelir yerleşirsegebelik
olmazsa rahim duvarı mensturasyonla atılarak yeni bir hazırlığa başlanıyor, inşallah bir hazırlığımızı tamamına erdiririz
o zaman naporuzzzz rahimlerimizi psikoloğa gönderiyoruz :):):):):):):):)
harikasın tatlım yaaa
sen beni güldürdünAllah da seni güldürsün inşallah
benim arkadaşımın adetine iki gün kala 170 çıkmıştı yanlışlık var biryerlerde
hani birbirimize diyoruz ya kafaya takma stres yapma nasıl olacak o bilen var mı, keşke bir düğmemiz olsa yeşil düğme kafaya takma, kırmızı düğme kafaya tak, yeşile basıp basıp dursak
hani birbirimize diyoruz ya kafaya takma stres yapma nasıl olacak o bilen var mı, keşke bir düğmemiz olsa yeşil düğme kafaya takma, kırmızı düğme kafaya tak, yeşile basıp basıp dursak
cümlemizi güldürsün inşallahhhh
ama napiim çatlakmı ne bu vardır yada yoktur oda olasılıklarla hareket ediyosa bizim bu durumda ümitlenmemiz normall
amin canım aminhiç ya çatlakmı nedir
hemencik üzülüverir büzülüverir, yumurtlasammı yumurtlamasammı kararsız :26::26:
çatlamayıverir içinde kalır yumurtacık, birden büyür kistleşir yumurtacık, çok değişkenmiş rahim psikolojisi
beylerimizin işi burda bile ne kolay yahu, gelip atıverirler kuzucukları
en hızlı olankızı kapar bu kadar basit işte
hemencik üzülüverir büzülüverir, yumurtlasammı yumurtlamasammı kararsız :26::26:
çatlamayıverir içinde kalır yumurtacık, birden büyür kistleşir yumurtacık, çok değişkenmiş rahim psikolojisi
ahhh ahhh sorma
erkekmi doğaydık napaydıkkk
bizde bu şans varken azospeerm olurdu heralde :)))
ben geldiiiimmmmnasılsınız bakalım neler konuşulmuş ben yokken ipekcim çok kötü bişey bu dediğin gibi öncedende olmuştu bana ama o zaman ilaç içebiliyordum şimdi içemem az belirtiler var inşallah geçer hemen ya
yeni arkadaşlarda hoş gelmişler
hoşgeldin ruyacım geçmiş olsun, inşallah hemen atlatırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?