Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

tamam canım benim beklemem lazım gerçekten acele ettim galiba
zaten bu ay olmazsa dr söylicem çok ümitli konuşmasın bana olmuyo böyle acayip umutlandırdı çünkü

konuyla ne kadar alakalı ama biryerde okumuştum uterus(rahim) kendini her ay gebe gibi hissedermiş o yüzden adet belirtisi ile gebelik belirtisi o kadar benzerlik gösterirmiş ne kadar tuhaf

çok mantıklı çünkü gebelik zamanı rahim kalınlaşırmış bebeğe hazırlanırmış
her periodda aynı şey oluyo aslında, döllenmiş bir yumurta gelir yerleşirse gebelik
olmazsa rahim duvarı mensturasyonla atılarak yeni bir hazırlığa başlanıyor, inşallah bir hazırlığımızı tamamına erdiririz

aynen öyle ,inşallah

hani birbirimize diyoruz ya kafaya takma stres yapma nasıl olacak o bilen var mı, keşke bir düğmemiz olsa yeşil düğme kafaya takma, kırmızı düğme kafaya tak, yeşile basıp basıp dursak

hani birbirimize diyoruz ya kafaya takma stres yapma nasıl olacak o bilen var mı, keşke bir düğmemiz olsa yeşil düğme kafaya takma, kırmızı düğme kafaya tak, yeşile basıp basıp dursak

haklısın canım hepimizin ağzımızdan kafaya takma çıkıyor ama bunu beyinlerimiz bir türlü anlamıyor
bebiş olayına odaklanmış ve başka birşey düşünemiyorlar ne yazık ki

ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhh
ahhhhhh ahhhhhh .............
dahada uzatabilirim
olmuyo olmuyo takılıyo hele son 10 gün kala hepten çıldırıyo insan
miden guruldasa acabamı diyosun

cümlemizi güldürsün inşallahhhh

ama napiim çatlakmı ne bu vardır yada yoktur oda olasılıklarla hareket ediyosa bizim bu durumda ümitlenmemiz normall

amin canım amin hiç ya çatlakmı nedir
hemencik üzülüverir büzülüverir, yumurtlasammı yumurtlamasammı kararsız :26::26:
çatlamayıverir içinde kalır yumurtacık, birden büyür kistleşir yumurtacık, çok değişkenmiş rahim psikolojisi
beylerimizin işi burda bile ne kolay yahu, gelip atıverirler kuzucukları
en hızlı olan kızı kapar bu kadar basit işte

yumurtlasın yumurtlasın

ahhh ahhh sorma
erkekmi doğaydık napaydıkkk

ne güzel anlatmışsın canım rahim içinde yaşanan durumları :))),
evet ya eşlerimiz işi kolay bütün derdi tasayı biz çekiyoruz tuttu mu tutmadı m diye düşünürüz bat a kadar, ağrı sızı desen sürekli çeken biz , belirti arayan biz
herşey bizde yaaaa....

ben geldiiiimmmm nasılsınız bakalım neler konuşulmuş ben yokken ipekcim çok kötü bişey bu dediğin gibi öncedende olmuştu bana ama o zaman ilaç içebiliyordum şimdi içemem az belirtiler var inşallah geçer hemen ya
yeni arkadaşlarda hoş gelmişler

hoşgeldin ruyacım geçmiş olsun, inşallah hemen atlatırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…