Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

hadi inşallah hiç belirti var mı?

Goguslerim de siskinlik var kasiklarim arada batiyo sabahlari cok fena bi belim agriyo yatamiyorum kalkiyorum bu sekilde he bide bacaklarim agriyo cok fazla degil hafif adet oldum zannediyorum gitiyorum wc ye bisey yok sadece beyaz sivi bi akinti az bisey o kadar

hakkında hayırlısı olsun canım, bu ay benim bat saatinde buyurdu geldi
umarım seninki sağlıklı ve hayırlı bir sonuca bağlanır canım, ama lütfen relax ol ve bekle hayırlısı

Insallah canim hayirlisi bakalim bekliyorum

bu arada herkese selammmmm

bak canım burda da diyor biraz daha beklemen gerek net sonuç alabilmen için :))

hayırlısıyla bebiş vardır inşallah canım

ovulasyonun erken olduysa hcg baktırabilirsin

hayırlısıyla güzel haberler verirsin inşallah bizlere canım :)))

bak canım burda da diyor biraz daha beklemen gerek net sonuç alabilmen için :))

nasıl yani ama yaa, orda adet 9-10 gün gecikince idrarda hcg 25 ml civarı olur diyo :44::44::44:
o zaman bütün testleri al çöpe at demektir, adet 1-2 gün geçince hemen idrarda nasıl yakalıyolar anlamıyorum ama ben:26::44::26:
hepsi de erken idrar testi almıyoki, çoğu normal testle hemen 2 gün sonra belli oldu da diyor ??
normal testlerin duyarlılık seviyeleri çok düşük ki nasıl çıkabiliyor o zaman kafam karıştı benimde şimdi ama yaaa :44::44::44::44:

benim arkadaşımın adetine iki gün kala 170 çıkmıştı yanlışlık var biryerlerde

canım ben yorumu hatice için yazdım beklemesi gerek o bugün idrar testi yaptı ve bat ı 19 kasım çıkmaya bilir sonuç tam olarak,
ama dediğin doğru idrar testi adet günümde yapmıştım ben ve pozitifi görmüştüm, benim demek istediğim bat ı beklemeliyiz tatlım :)))

konuyla ne kadar alakalı ama biryerde okumuştum uterus(rahim) kendini her ay gebe gibi hissedermiş o yüzden adet belirtisi ile gebelik belirtisi o kadar benzerlik gösterirmiş ne kadar tuhaf

aynısı oldu bende de, yumurtlama haftamdan bir sonraki hafta psikolojik olarak hiç kafa yormadığım halde,
göğüslerim şişti biraz, snra aralarda yanaklarım kızarıyodu sıcak basıyodu, şişkinlik batma ağrı da oldu,
bir sonraki hafta ise biraz daha ağrım olmaya başladı ve günüm geldi adet oldum (((

söylemek istediğim lütfen nötr kalmaya çalış, inşallah vardır tabiki gönülden dilerim
ama belirtiler aynı biliyosun, inşallah seninkiler bebiş belirtileridir canım inşallah

ama orda normal edet kanamasından 3-4 gün sonra demiyo
yerleşme kanaması regliden 1 hafta önce olur diyo bu kanama olursa ondan 3-4 gün sonra yapın diyo
yani daha bat günün gelmemiş oluyo
vallah ben böyle anladım

Biliyorum canim bilmezmiyim zaten kaptirmadim kendimi biraktim akisina ne olursa kabul ediyoruz zaten

konuyla ne kadar alakalı ama biryerde okumuştum uterus(rahim) kendini her ay gebe gibi hissedermiş o yüzden adet belirtisi ile gebelik belirtisi o kadar benzerlik gösterirmiş ne kadar tuhaf

o zaman naporuzzzz rahimlerimizi psikoloğa gönderiyoruz :):):):):):):):)

canım orda denmek istenen yerleşme kanamasından 3-4 gün sonra kantesti yaptırılır.
4-5 gün ise idrar testi yapılabilir o da hassa testlerden olanlarla normal testlerlede adet gününden itibaren çıkıyor ama sonuç :)))
ben o yüzden senin için erken dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…