• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

evet canım işteyim, malüm pazartesi öğlen oldu hala uykulu uykulu takılıyorum :1:
sen neler yapıyorsun canım ?:16:
aynen bende canım hala uyukluyorum. bende işteyim.. ama boş boş oturuyorum. yapılcak bişey yok... gelecekteki bebişlerimizi düşünüyorum..:40::40::40::40:

aynen bende canım hala uyukluyorum. bende işteyim.. ama boş boş oturuyorum. yapılcak bişey yok... gelecekteki bebişlerimizi düşünüyorum..:40::40::40::40:

bende işteyim iş var vallah önümde duruyorlar onlar bana ben onlara bakıp duruyoruz :)),
akşam olsun diye dua ediyorum vallah :))
düşün bakalım Rabbim inş. sağlıklı evlatlar nasip eder canım :))

Son düzenleme:

bende işteyim iş var vallah önümde duruyorlar onlar bana ben onlara bakıp duruyoruz :)),
akşam olsun diye dua ediyprum vallah :))
düşün baklaım Rabbim inş. sağlıklı evlarlat nasip eder canım :))

günaydın arkadaşlar.... nasılız bakalım bugün....... ? hafta sonu giremedim ama biraz yazışmalarınızı okudum da incir küründen falan bahsetmişsiniz... bende incir kürünün hamile kalmayı yani yumurtlamayı kkolaylaştırdığını duyudum doğru olduğunu düşünüyorum YALNIZ bi konuda uyarmak isterim prolaktin hormonu yüksek olanlar fazla yemesin inciri çünkü prolaktini yani süt hormonunu yükseltiyo.. bilirsiniz doğum yapan kadınlara sütü çoğalsın diye yedirirler... ve bu hormon yükseldiğinde yumurtlama olmayabiliyo,yumurtlama olmayınca hamile kalmak ta zorlaşıyo tabi... buna dikkat edin mutlaka. prolaktin tedavisi gördüğüm için çok araştırmıştım arkadaslar......

aaa ben bunu bilmiyordum, çok önemli ve yararlı bir bilgi olmuş bu canım çok sağol :13:

benm de yüksek çıktığı dönemler olmuştu önceden :50::50:

hmm şimdi daha dikkatli olmak ve durum değerlendirmesi yapmak lazım yani :31::31:

akşam olsun diye dua ediyprum vallah :))
düşün baklaım Rabbim inş. sağlıklı evlarlat nasip eder canım :))

yaa şu pazartesiler ne kadar kötü yaaa :(((((
aynen bende o kadar zoraki iş yapıyorum ki :50:
zaten esnemekten ağzım kapanmıyo demk evde olsam zom gibi yatarmışım :52:

ayyy ev işlerim bitti hele şükür bi yemeğim kaldı :1::1::1:
kızlar ya bişey söylicem ben sistit oldum galiba :43::43::43::43::43::43:

yaa şu pazartesiler ne kadar kötü yaaa :(((((
aynen bende o kadar zoraki iş yapıyorum ki :50:
zaten esnemekten ağzım kapanmıyo demk evde olsam zom gibi yatarmışım :52:

aynen canım ben evde olsam kesim uyuyordum şuana kadar :)),
hiç sevmiyorum pazartesi günlerini :((
ne durumdasın canım sen kaç gün var bat a? :1:

selam kizlar nasilsiniz görüsmeyeli sayfalar basini almis gitmis yine:9: gecmisi okuyamadim varmi aranizda herhangi bir gelisme, ben bu hafta calismalara basliyorum allahin izniyle bakalim ne olacak:16:

selam kizlar nasilsiniz görüsmeyeli sayfalar basini almis gitmis yine:9: gecmisi okuyamadim varmi aranizda herhangi bir gelisme, ben bu hafta calismalara basliyorum allahin izniyle bakalim ne olacak:16:

bizler iyiyiz sen nasılsın canım,
aa aynı dönemdeyiz demek ki canım benim çalışmalarda bu akşam başlıyor kısmetse, sonra tam gaz devam bakalım gün aşırı :1: :1:
senin bat tarihin ne zaman?

oyyy maşallah sana ev işleri bitmiş, sıra yemekte...
sistit ne oluyo canım bilemedim kusura bakma .:))

:) idrarını yaparken yanma oluyor canım ikide birde tuvalete gidiyorsun tuvaletin varmış gibi ama oysa ki yok hiç bişey çok kötü bişey bayadır yoktu nerden çıktı şimdi bu ya ilaçta içemem napıcam bilmiyorum:43::43::43::43::43:

bizler iyiyiz sen nasılsın canım,
aa aynı dönemdeyiz demek ki canım benim çalışmalarda bu akşam başlıyor kısmetse, sonra tam gaz devam bakalım gün aşırı :1: :1:
senin bat tarihin ne zaman?

ooooooo hadi bakalim tahmini olarak 3 4 ama bazen uzatmalara gecebiliyor :1: seninki nezaman. bende iyiyim canim stres yapmamaya calisiyorum malum kritik günlerdeyiz kendimi ise güce vermeye calisiyorum.

:) idrarını yaparken yanma oluyor canım ikide birde tuvalete gidiyorsun tuvaletin varmış gibi ama oysa ki yok hiç bişey çok kötü bişey bayadır yoktu nerden çıktı şimdi bu ya ilaçta içemem napıcam bilmiyorum:43::43::43::43::43:

ahhh tatlım bu kötü olmuş işte :(((
bu meret de insanı sinir eder bilirim :(((
ama üzülme bakarsın hızla geçer, vageni biraz temiz tutmaya çalış, bir de hangisi iyi gelir bilmyrum ??
ya çok su içme, ya da bol su iç, bir an önce atsın vucudun bunu en iyisi, geçmiş olsun tatlım :5:

oyy ya geçmiş olsun o zaman aman dikkat et yinede ilaç alma mağlum tehlikeli olabilir, bi doktoruna danış istersen tatlım :)))

ooooooo hadi bakalim tahmini olarak 3 4 ama bazen uzatmalara gecebiliyor :1: seninki nezaman. bende iyiyim canim stres yapmamaya calisiyorum malum kritik günlerdeyiz kendimi ise güce vermeye calisiyorum.

benim ki 30 u bakalım, evet kritik günlerdeyiz bugünden itibaren yumurtam çatlayabilir benimde inş. güzel çatlarda sonucu güzel olur bizlere,
vallah stresim yok tatlım olursa olur diyorum daha önceki hamileliğim de de en stressiz olduğum dönemde hamile kaldım ben o yüzden kasmıyorum kendimi tabi hayırlısı yinede...

ah canım benim bat 9 uydu ve gelen geldi :5::5:
topiği açıp da ilk hayırlı haberi vermek istedim ama olmadı :50::50:

olsun canım inşallah sende bize aralık başında güzel haberlerini verirsin üzülme sakın,
:16: :16: :16:

ne güzel canommmm, tam gaz devam :17: suan catlamaya dair bir belirti yok bende normalde catlama günlerim yaklasinca agrilarim oluyor bakalim,insallah yeni yila 1 1,5 2 aylik olarak hepimizde yeni yila gireriz saglicakla:16:

ne güzel canommmm, tam gaz devam :17: suan catlamaya dair bir belirti yok bende normalde catlama günlerim yaklasinca agrilarim oluyor bakalim,insallah yeni yila 1 1,5 2 aylik olarak hepimizde yeni yila gireriz saglicakla:16:

amin canım inşallah yeni yılı göbişimizde bebişlerle karşılarız bakalım kısmet :)))
bende de bir ağrı sızı yok şuan ama eğer yumurtam büyümüşse ayıptır söylemesi ilikşi sırasında sancım oluyor benim o zaman anlıyorum ondan sonrada devam ediyoruz çalışmalara yumurtlama takvimine göre de bugün daha ilk gün zaten yumurtanın çatlaması düşük ihtimal olarak gösteriyor en verimli zaman 16sını gösteriyor
o yüzden daha ağrılarım sanırım benimde...

hadi bakalım kızlar çalışmalar varmış baya inşallah o yumurtalar bebiş olur... benim de 24 kasım bat... ama inşallah olmaz bebiş olur:16::16::16::16::16::16::16:

Back