Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canommm sen napıyosun işte misin?
aynen bende canım hala uyukluyorum. bende işteyim.. ama boş boş oturuyorum. yapılcak bişey yok... gelecekteki bebişlerimizi düşünüyorum..evet canım işteyim, malüm pazartesi öğlen oldu hala uykulu uykulu takılıyorum
sen neler yapıyorsun canım ?
aynen bende canım hala uyukluyorum. bende işteyim.. ama boş boş oturuyorum. yapılcak bişey yok... gelecekteki bebişlerimizi düşünüyorum..
aynen bende canım hala uyukluyorum. bende işteyim.. ama boş boş oturuyorum. yapılcak bişey yok... gelecekteki bebişlerimizi düşünüyorum..
günaydın arkadaşlar.... nasılız bakalım bugün....... ? hafta sonu giremedim ama biraz yazışmalarınızı okudum da incir küründen falan bahsetmişsiniz... bende incir kürünün hamile kalmayı yani yumurtlamayı kkolaylaştırdığını duyudum doğru olduğunu düşünüyorum YALNIZ bi konuda uyarmak isterim prolaktin hormonu yüksek olanlar fazla yemesin inciri çünkü prolaktini yani süt hormonunu yükseltiyo.. bilirsiniz doğum yapan kadınlara sütü çoğalsın diye yedirirler... ve bu hormon yükseldiğinde yumurtlama olmayabiliyo,yumurtlama olmayınca hamile kalmak ta zorlaşıyo tabi... buna dikkat edin mutlaka. prolaktin tedavisi gördüğüm için çok araştırmıştım arkadaslar......
bende işteyim iş var vallah önümde duruyorlar onlar bana ben onlara bakıp duruyoruz :)),
akşam olsun diye dua ediyprum vallah :))
düşün baklaım Rabbim inş. sağlıklı evlarlat nasip eder canım :))
yaa şu pazartesiler ne kadar kötü yaaa ((((
aynen bende o kadar zoraki iş yapıyorum ki
zaten esnemekten ağzım kapanmıyo demk evde olsam zom gibi yatarmışım
ayyy ev işlerim bitti hele şükür bi yemeğim kaldı
kızlar ya bişey söylicem ben sistit oldum galiba
selam kizlar nasilsiniz görüsmeyeli sayfalar basini almis gitmis yine gecmisi okuyamadim varmi aranizda herhangi bir gelisme, ben bu hafta calismalara basliyorum allahin izniyle bakalim ne olacak
oyyy maşallah sana ev işleri bitmiş, sıra yemekte...
sistit ne oluyo canım bilemedim kusura bakma .:))
bizler iyiyiz sen nasılsın canım,
aa aynı dönemdeyiz demek ki canım benim çalışmalarda bu akşam başlıyor kısmetse, sonra tam gaz devam bakalım gün aşırı
senin bat tarihin ne zaman?
aynen canım ben evde olsam kesim uyuyordum şuana kadar :)),
hiç sevmiyorum pazartesi günlerini (
ne durumdasın canım sen kaç gün var bat a?
:) idrarını yaparken yanma oluyor canım ikide birde tuvalete gidiyorsun tuvaletin varmış gibi ama oysa ki yok hiç bişey çok kötü bişey bayadır yoktu nerden çıktı şimdi bu ya ilaçta içemem napıcam bilmiyorum
:) idrarını yaparken yanma oluyor canım ikide birde tuvalete gidiyorsun tuvaletin varmış gibi ama oysa ki yok hiç bişey çok kötü bişey bayadır yoktu nerden çıktı şimdi bu ya ilaçta içemem napıcam bilmiyorum
ooooooo hadi bakalim tahmini olarak 3 4 ama bazen uzatmalara gecebiliyor seninki nezaman. bende iyiyim canim stres yapmamaya calisiyorum malum kritik günlerdeyiz kendimi ise güce vermeye calisiyorum.
ah canım benim bat 9 uydu ve gelen geldi
topiği açıp da ilk hayırlı haberi vermek istedim ama olmadı
ne güzel canommmm, tam gaz devam suan catlamaya dair bir belirti yok bende normalde catlama günlerim yaklasinca agrilarim oluyor bakalim,insallah yeni yila 1 1,5 2 aylik olarak hepimizde yeni yila gireriz saglicakla