Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kırmızıları gördüm bu sabah kızlar yeni bi ay beni bekliyo sonunu hiçde merak etmiyorum artık ama umudumuda kaybetmiyorum..

sizde ne var ne yok neler yaptınız dünden beri

yaw bu kirmizinlarin gelmesinede özlüyoruz gelmemesinedeinslaah gelecek aay güzel haberini aliriz zikzakim benimm

yaw bende dün diger ekim topiginde iki hamilelik haberi aldik sevindik inslalah burdada sizin haberlerinizle sevinecegim günler yakindirrrr

hayırlısı canım dün eşimle konuştuk biraz moralim bozuldu arkadasları soruyormus coluk cocuk yokmu diye yok diyomus yapın artık diyolarmıs bişey diyemiyomus

hayırlısı canım dün eşimle konuştuk biraz moralim bozuldu arkadasları soruyormus coluk cocuk yokmu diye yok diyomus yapın artık diyolarmıs bişey diyemiyomus

ah canim zikzakim bizdede ayni seyleri yasiyoz...rabbim böylelerinin dilinden bizleri kurtarsin insalalhh...

Amin canım ilk defa anlattı bunu bana kötü oldum Allah razı olsun eşimden hep destekledi beni halada destekliyor

inş canım adetim çok ağrılı heralde atıyorum kisti inş öyledir

selam canlar nasılsınız...dün fena sancım vardı ne oturabildim ne yatabildim üstüne birde soğuk algınlığı var ikisi bir arada beni fena çarptı eşimi gönderince yattım bugün yeni uyandım daha inş kistten kurtulmusumdur

cok gecmis olsun zikzakimmm benimm:26eki doktora bi gözükecenmi kistler gittimi diyeee

canım 2 ay mola verdim kendime soğan suyu içicem gitmicem dra falanda 2 ayda hamile kalamazsam baska hast. baska dra baslıcam

canim pureipekimmmm gel böyle iste kaybolmasin topigimizzzzzzzz
geldim canım ben de hayırlı günler olsun, nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli ? haftasonu giremedim pek ?

ahh benmkine de soranlar oluyo o da artık çok ama çok üzülüyo ama ne gelir elden ??
geçenlerde birisi arısütü bal karışımını söylemiş onu deneyin demiş ..

herkes baska bisey önerir zaten bi bildikleri bu biz neler yiyoruz içiyoruz bilmezler

pureipekim hosgeldinnnkuzum benim haftasonu benimde kafam karisiikti:26:ölen bebegimin sonucunu bekliyodum ikiz oldugunu ögrendim..bebeklerde hic bi sorun bi hastalik ve kromozom bozuklugu yokmus yine kan pihtilasmasindan kaybetmisim galiba....ikiz oldugunu ögrendigimde dahada canim yandi .ama elden gelen bisey yokdoktorum ben 6.haftada ikisininde kalp atisini gördüm ama birininki zayifti diger randevuda ikiz oldugunu söyleyecektim seni korkutmak istemedim dedi..ama randevuya 5 gün kala kaybetmistim ..simdi 6 bebek kaybim oldu..rabbim sabrimi versin insallahh

Son düzenleme:

canım benim Allah selametini versin inşallah bak sabır dileme sakın sabrın olunca çekecek derdin de olabilirmiş
her zaman selamet dile, şifa dile, üzüntülerimi hayırlara vesile et de dularında, tabiki bunları öğrenmek zor olmuştur
şimdi sana sarılıyorum, içtenlikle ve geçicek bunlar da geçicek, nasibin zamanı gelince olucak inşallah diyorum, yanında gibi
canım Allah inşallah dertlerini kederlerini hayırlara vesile etsin, sonrasında seni ağlatmasın inşallah :13:

canım 2 ay mola verdim kendime soğan suyu içicem gitmicem dra falanda 2 ayda hamile kalamazsam baska hast. baska dra baslıcam

şuan seninle aynı gidişattayız galiba zikzakım, bu ay regl olabilirsem ben de birkaç ay soğan ve kendi haline bırakıcam sanırım
sonra da muhtemelen aynen senin gibi başka hastane ve doktor ya da artık duruma göre bir klinik ile yaz başında işlem bakalım ???

sanırım topic yine canlanmış mutlu oldum görünce

tesekkürler ipekimmmm uyardigin icinn..ne bilim herkes sabir versin deyince bende sabir diliyodumm:26:bundan sonra selamet ve sifa diliycemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…