Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

3ml'de 10 milyon sperm çıktı eşimin çok az dimi.önerisi olan varmı bu şekilde olupda hamile kalanlar neolur ışık tutun

ben artık akışına bıraktım puripek. sana daha önce de anlatmıştım zaten adetlerim düzensizdi 2 ayda bir oluorum. 6 aydır adet söktürücü ile adet yapıodu beni dr um. bu ay onu da bıraktım,içmicem. sıkıldım ilaç içmekten. nasıl olursa olsun artık napiimm belki kendi düzenlenir yumurtlamamın belkide 1 sene bekleyip tedavi başlanır..artık her şeye hazırladım kendimi... düşünmek istemiorum ama gecem gündüzüm bu oluo ister istemez...dua ediorum hep.bakalım kısmet...

zeynepcim aynı senin gibi oluyodum bende, söktürücüler, uzun adet periodları vs vs .. bazen bıkkınlık gelio
hiçbişeyle uğraşmak istemio insan, ama sen yine de doktorun yönlendirmesine göre hareket et bence,
hormonlarına bakılmışmıydı senin bu arada?? benm düzenszlik hormonlar yüzündendi mesela
şimdi onun tedavisini görüyorum herşeyin bir zamanı var ama elimizden geleni yapmakta fayda var ..

İzmir'de Dr. Müjgan Ertürk'e gittim çok net, çok ilgili bir doktor. Klomen tedavisine başlattı bakalım bu ayki sonuç ne olucak..

benm hormonlar normal hiç bi sorun yok dedi dr.um. benm yumurtalıklarım tembelmiş. yani yumurtlamıorum anlıycaan ya da yumurtluyorum sene de bi kaç defa ama ne zaman??? ben de tekrar doktorumu ziyaret edicem bıraktım tarlusalı diye.. yaa ilaç almaktan yoruldum puripek yaa bu ay tarlusal kullanmadım bugün yarın adet olmam gerekiyor normalde ama ne gelen var ne giden

anlıyorum canım ya gelir birkaç gün içinde meraklanma canım yaa biraz daha bekle ..
yumurtalık tembelse onun için eğer ihtiyaç varsa ilaç ve çatlaması için de iğne veriyolar zaten
çocuk düşündüğünüzü söylediğinizde eğer yumurtan varsa iğne ile çatlamaya destek olması lazım doktorun yani
inşallah gönlüne göre olur herşey canım, şifalar dilerim sana da ve herkese :)

pureipekim nassilsin canim benim göremiyorum artik ösledimm senii nicin sürekli gelmiyosun artik....

önceden cok hareketliydi bu topik ama şimdi herkes dağıldı bi köşeye

önceden cok hareketliydi bu topik ama şimdi herkes dağıldı bi köşeye

doru söylüyosun zikzakimne güzel sohbet ediyoduk önceleri.....aslinda diger topiklerde dagilma olmuyo ama burasi dagildi nedensebat listemiz bile vardi bi zamanlarrr

kasım bitti diye heralde tekrar devam etsek aslında unutmasak arkadaslıklarımızı

kasım bitti diye heralde tekrar devam etsek aslında unutmasak arkadaslıklarımızı

yaw ama diger topklerde hep devam ediyo mesala ekim topigi halen neka yogun ve canli arkadasliklar sürüyo... burda cünkü paylasimlarimiz oldu sohbetlerimiz olduu unutmasak iyi olurdu

Son düzenleme:
tamam canım güncel tutalım topigimizi kasım gacileri nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…