kız kıyamet koptu da benim mi haberim yok nerdesiniz kızlarr
kızzzlarr uzun bi aradan sonra ben geldim daha geçmişi okuyamadım ne oldu ne bitti ben yokken? yeni hamişler var mı?
hoşgeldin canım yok valla hamilemiz yok şimdilik gülücük hastalandı ben dün adet oldum rüyacnında bugün olması gerekiodu ama olmadı sende ne var ne yokk
canım bende yeni yumurtlama dönemimdeyim çalışmalar devam.. senin topic neresi burda kimse kalmamış?
kimsecikler var mıııı ???
cnm bu topikte kimse klmadı bitek rüyayla ikimiz tpik ilerlemiş olunca kimse araya girmek istemio benimde cnm sıkıldı hep tak kalıyorum topikte bari yeni bi sayfa açıyım yalnız kaldığım zamanlar oraya geçerim die orasıda baya kalabalık olunca buraya giremedim pek kusura bakma terkettik falanda sanma cnm benim yanlış anlama sakın tatlım
yok eslemcim neden yanlış anlym olabilir, ben sadece hangi topiklerdesinz bulaym die düşndüm ..
senin topik de burda galiba, zaten başka bir arkadaş da vardı link koyuyodu onun ki başka bir sayfadaydı galiba ?
bizim kızlar oralarda takılıyo heralde, neyse artık görüşebildğimiz kadar napalım
umutlar kasımdaydı olmadı,aralık da olmadı...artık bıraktım beklemeyi...ne zaman olursa olsun..vardır bir hayır...
slm kızlar kasık ağrılarımının göğüs ağrılarımın hepsının bi sebebi varmış ayın 18inde hastalanmam gerekiyodu ama hastalanmadım çünkü 1,5 aylık hamileymişim.allahım hepinize nasip etsin hiç anne olmucakmışım gibi geliyodu ama allahtan ümit kesilmezmiş.çok şükür rabbim bugünleride gösterdi allah arayan herkese versin düşmanımı bile bebekle sınamasın hepinizi öpüyorum
umutlar kasımdaydı olmadı,aralık da olmadı...artık bıraktım beklemeyi...ne zaman olursa olsun..vardır bir hayır...
benimde olmadı koyu kahve lekeler geliyo kanama yok ama koyu koyu lekeler var buda canımı sıkıyor.sizce kistmi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?