Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

1. Kur'an okumayı bilenler için : Meryem suresini 41 gece okumak çocuğun olmasına vesile oluyormuş deneyen sonuç alanlar var

2.Şöyle bir dua var kur' anda.Hz.Zekeriya'nın çocuğu olmuyormuş ve bu duayla yalvarmış rabbine ve çocuk vermiş allah ona.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.

3. Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris kelimesi var ya işte o.
İşte bu ismi ya vaaris ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş
alıntıdır

kızlar bide şu dua var bi ablamız söyledi 2 gün önce çocuk için lailahe illa ente subhaneke inni kuntü minezzalimin
41 gün boyunca sabah namazından sonra 41 defa tesbih gibi çekilecekmiş ben bu gün başladım meryem suresine de başlıycam şimdi bide ya vaarisi de yapıyım diorum oturduğum yerde çekerim nolucak kii

selamlar canlarımm .. hepinizi öpüyor ve bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum kasım bebeğimiz bizi bıraktı dün kendisine veda ettik 6. haftamızda kalp atışları durmuş ve aldırmak zorunda kaldık rabbim bebeişlerinizi korusun inşallah ...

kızzzlarr uzun bi aradan sonra ben geldim daha geçmişi okuyamadım ne oldu ne bitti ben yokken? yeni hamişler var mı?

hoşgeldin canım yok valla hamilemiz yok şimdilik gülücük hastalandı ben dün adet oldum rüyacnında bugün olması gerekiodu ama olmadı sende ne var ne yokk

canım bende yeni yumurtlama dönemimdeyim çalışmalar devam.. senin topic neresi burda kimse kalmamış?

terk edilen topiğin sahibi de uzun bi aradan sonra bugün anca girebildi
yılsonu vs derken işler öyle yoğun ki sürekli koşturmaktan hiçbişeye vakit bulamyrum ((
yaa bazen gelyrum işe bi bakyrum saç baş karmakarışık artk bunca yorgunluğn üstüne bir de ev işleri
durum bu yani bende de, şimdi hangi topiklerdesinz acaba hatunlar bende bakınayım aralarda ??:44:

kimsecikler var mıııı ???

cnm bu topikte kimse klmadı bitek rüyayla ikimiz tpik ilerlemiş olunca kimse araya girmek istemio benimde cnm sıkıldı hep tak kalıyorum topikte bari yeni bi sayfa açıyım yalnız kaldığım zamanlar oraya geçerim die orasıda baya kalabalık olunca buraya giremedim pek kusura bakma terkettik falanda sanma cnm benim yanlış anlama sakın tatlım

yok eslemcim neden yanlış anlym olabilir, ben sadece hangi topiklerdesinz bulaym die düşndüm ..
senin topik de burda galiba, zaten başka bir arkadaş da vardı link koyuyodu onun ki başka bir sayfadaydı galiba ?
bizim kızlar oralarda takılıyo heralde, neyse artık görüşebildğimiz kadar napalım

benim ki bu sayfada tatlım müsait olursan sende gel beklerim her zaman

slm kızlar kasık ağrılarımının göğüs ağrılarımın hepsının bi sebebi varmış ayın 18inde hastalanmam gerekiyodu ama hastalanmadım çünkü 1,5 aylık hamileymişim.allahım hepinize nasip etsin hiç anne olmucakmışım gibi geliyodu ama allahtan ümit kesilmezmiş.çok şükür rabbim bugünleride gösterdi allah arayan herkese versin düşmanımı bile bebekle sınamasın hepinizi öpüyorum

hayırlı olsun, çok sevindim :) rabbim olmayanlara da hayırlısını versin inşallah, sağlıkla kucağına almanı dilerim

umutlar kasımdaydı olmadı,aralık da olmadı...artık bıraktım beklemeyi...ne zaman olursa olsun..vardır bir hayır...

canım aynı durumdayız, bende ha kasımdı, ha aralıktı derken modum motivasyonum düştü
güzel haberlere çok seviniyoruz elbette, bir gün de biz veririz inşallah güzel ve hayırlı haberler

benimde olmadı koyu kahve lekeler geliyo kanama yok ama koyu koyu lekeler var buda canımı sıkıyor.sizce kistmi var

belki vardır ama çok takılma olmayadabilir, benm hep öyle olur, kimi zaman kist olduğu doğru ama olmadığı zamanda kanama bu şekilde olabiliyor, fizyolojik sanırım, ya da ilaç kullanımı vs etkiliyo galiba, geçmiş olsun inşallah düzelir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…