ben geldiiiimmmm yineeee
acilen incir kürü vs hakkında bilgiye ihtiyacım var
bilenler anlatırsa sevinirim
allah razi olsun canim benim..rabbim hepimizin duasini kabul etsin
ben hic yapmadim bitanem ya:26::26::26::26::26:
amiiin cnm :) siz lere yaptınız görüşmeyeli
bütün işlerim kaldı benim, yarın da işbaşı
haftasonu yetmiyo işler bitmiyo bi türlü yaww
yaa ben kuru incir yeme olayını duymuştum
ama bir de suyu filan içiliyomuş galiba :26::26:
biraz araştırayım da sonra anlatırım size de
yaa ben kuru incir yeme olayını duymuştum
ama bir de suyu filan içiliyomuş galiba :26::26:
biraz araştırayım da sonra anlatırım size de
her zamanda insanın canı müsait olduğunu istemiyor tabi oda var .... kendini ii hissettiğin bir gün yaparsın cnm acil işin yoksa.... valla bende yeni yeni derslerime başladım sayılır . ama istek arzu bebekte olunca odaklanamıyorum çalışmaya.. adetm geçenlerde bitti ayıptır sölemesi bugün 2 . birleşmemiz.. diğer dün değil ertesi gündü.. ama fakat lakin ben sağ tarafımda bazen sancı hissediyorum ve sık idrara çıkıyorum diye piskolojikmen nerdeyse bunları hamile kalmaya yorcam . 2 gündeama idrara çıkmamın asıl sebebi bugün farkettm çok çay içmemm. öyle işte... şimdilik folik asit kullanıyorum sadece ..sen ne ler yapayrsn ..canm
her zamanda insanın canı müsait olduğunu istemiyor tabi oda var .... kendini ii hissettiğin bir gün yaparsın cnm acil işin yoksa.... valla bende yeni yeni derslerime başladım sayılır . ama istek arzu bebekte olunca odaklanamıyorum çalışmaya.. adetm geçenlerde bitti ayıptır sölemesi bugün 2 . birleşmemiz.. diğer dün değil ertesi gündü.. ama fakat lakin ben sağ tarafımda bazen sancı hissediyorum ve sık idrara çıkıyorum diye piskolojikmen nerdeyse bunları hamile kalmaya yorcam . 2 gündeama idrara çıkmamın asıl sebebi bugün farkettm çok çay içmemm. öyle işte... şimdilik folik asit kullanıyorum sadece ..sen ne ler yapayrsn ..canm
incir kürü öncesinde soğan kürü yapılır diye okumuştum ben şimdi soğan kürüne başladım ardından incire devam edicem inşallah faydası olur ....
Cnm ben bu ay regl doneminde basladim hergün 2adet kuru incir yedim.yumurtayi gelistiriyormus.bakalim insallah faydasini görmüşümdür:44:
yarın itibariyle başlıcam bende canım
şifa niyetine dicez, atıcaz löplöp napalım artık
hoşgelddn canım.. bendeee istiyorum :) bende bende eeee
pureipekim kür degilde kuru kurumu yiyeceksin:26::26::26:
evet canım ben de öyle kuru kuru günde 2-3 tane yemeyi düşünüyorum
kürü biraz zahmetli aslinda dedigin gibi yesekte faydasi olur diye düsünüyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?