Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

ben geldiiiimmmm yineeee

amiiin cnm :) siz lere yaptınız görüşmeyeli
bütün işlerim kaldı benim, yarın da işbaşı
haftasonu yetmiyo işler bitmiyo bi türlü yaww

her zamanda insanın canı müsait olduğunu istemiyor tabi oda var .... kendini ii hissettiğin bir gün yaparsın cnm acil işin yoksa.... valla bende yeni yeni derslerime başladım sayılır . ama istek arzu bebekte olunca odaklanamıyorum çalışmaya.. adetm geçenlerde bitti ayıptır sölemesi bugün 2 . birleşmemiz.. diğer dün değil ertesi gündü.. ama fakat lakin ben sağ tarafımda bazen sancı hissediyorum ve sık idrara çıkıyorum diye piskolojikmen nerdeyse bunları hamile kalmaya yorcam . 2 günde ama idrara çıkmamın asıl sebebi bugün farkettm çok çay içmemm. öyle işte... şimdilik folik asit kullanıyorum sadece ..sen ne ler yapayrsn ..canm

yaa ben kuru incir yeme olayını duymuştum
ama bir de suyu filan içiliyomuş galiba :26::26:
biraz araştırayım da sonra anlatırım size de

Cnm ben bu ay regl doneminde basladim hergün 2adet kuru incir yedim.yumurtayi gelistiriyormus.bakalim insallah faydasini görmüşümdür:44:

doğru işe güce kalırsak bitmezz zaten
derslere de başlamam lazım aynen dediğin gibi
ama kafa başka yerde olunca da zoraki olmuyo o yüzden yıllardır bitiremedm gitti
canım bu kadar kendini dinleme nolur daha bişeyleri bişeylere yormak için çooook erkeeen
şimdilik çalışmalara devam et sadece
adet gecikmeden hiçbişey düşünmeyelim yani en iyisi cnm

incir kürü öncesinde soğan kürü yapılır diye okumuştum ben şimdi soğan kürüne başladım ardından incire devam edicem inşallah faydası olur ....

zaten adet bitiminde cogu kiside psikolojik belirtiler basliyo

kürü biraz zahmetli aslinda dedigin gibi yesekte faydasi olur diye düsünüyorum bende

ya bir arkadaş daha söylemişti bebek düşünürken incir yemiştim diye
kürü de faydalıdır mutlaka ama yemek de tesirli olur eğer incir de böyle bir durum varsa zaten
zaten ilaç kullanma durumum da olursa, kür filan gerek yok birkaç tane yeriz işte tamamdırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…