Kuslarimi calmayin da 4. De yumurtlicak zaten yazik annesiz kalmasin yavrular :)
Kiz okuma oyle seyleri insanin aklina kotu seyler sokuyor
Kiz okuma oyle seyleri insanin aklina kotu seyler sokuyor
İnsan tedirgin olur tabiki de ama ben de.guveniyorum esime yapmaz oyle sey
Yalan dunya da gulse birsel var ya onum.bir ton koyusu esim o rengi cok begeniyor da :)
Yalan dunya da gulse birsel var ya onum.bir ton koyusu esim o rengi cok begeniyor da :)
Bende bugday tenliyim esmere yakin kuaforle konustum az once 220 ye yapicak sacimda boya var onu acicak once sonra zemini karamele boyayip acik karamel balyaj aticak daha once de kullandim o rengi ben sali gunu yaptiricam bakalim resimden gordugum kadariyla sana yakisir bence ama sari siyah cok begenmiyorum ben kumral olsa cok daha guzel olur sanki
Bende bugday tenliyim esmere yakin kuaforle konustum az once 220 ye yapicak sacimda boya var onu acicak once sonra zemini karamele boyayip acik karamel balyaj aticak daha once de kullandim o rengi ben sali gunu yaptiricam bakalim resimden gordugum kadariyla sana yakisir bence ama sari siyah cok begenmiyorum ben kumral olsa cok daha guzel olur sanki
Aslinda degil iyi bir kuafor bu gittigim yer bence sana altin karamel yakisir kizillik olunca sevmiyorum daha sarili olunca guzel oluyor
gerçim bu gecee pastaylan gezmiş ben gelince sorcam onaa bakimm ne işi varmış istanbullarda bensiz geziooooo
canım valla kötü bi niyette değildi. ikimizde arkadaş olarak görüştük. zaten bende evliyim:)) Allah şaşırtmasın. birde krem rengi dizlerinin üstünde bir trençkotu vardı söyliim =))
canım sonra foto koyda görelim yaaa..
benim ark sarı yamıştı saçını hamile kalınca boyatamadıda alttan hep çıktı buğdayları. gerçi ona o şekilde yakıştı ama tabi çıkmasa daha ii :)
hayatı tesbih yapmısım sallıyormusummm adını duydukca ağlıyormusummmm deli diyorlarmıs benim halimeee tey teyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?