Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

Kiz okuma oyle seyleri insanin aklina kotu seyler sokuyor

kızz allaha şükür benim kocam allahtan korkar yapmaz öle bişey zaten adam evden işe işten eve işten 5 de çıkıo 5.5 geçe evde ama yinede şeytanın işi yok allahım korusun yaa çok kötü bişii zaten çok nazara gelioruz kıskananımızda çokkk

İnsan tedirgin olur tabiki de ama ben de.guveniyorum esime yapmaz oyle sey

Kizlar sacimi boyaticam :)

Yalan dunya da gulse birsel var ya onum.bir ton koyusu esim o rengi cok begeniyor da :)

ayy benim kocamda sarı siyah röfle istiyo ama ben cesaret edemiyorum yakışmaz diee gerçi herkes yakışır dio beyaz tenliyim diee ama karar veremiyorum 150 200 lira istiyolar bide güzel olcağını bilsem acımam ama ya güzel olmazsaa :44::44::44::44:
bide röfle insanı büyük gösteriyo kadınsı gelio bana ben daha kendimi kadın gibi hissetmiyorumm

Son düzenleme:
Bende bugday tenliyim esmere yakin kuaforle konustum az once 220 ye yapicak sacimda boya var onu acicak once sonra zemini karamele boyayip acik karamel balyaj aticak daha once de kullandim o rengi ben sali gunu yaptiricam bakalim resimden gordugum kadariyla sana yakisir bence ama sari siyah cok begenmiyorum ben kumral olsa cok daha guzel olur sanki

ben daha önce karamele boyamıştım çok güzel olmuştuu çok beğeniyorum bende aynı senin anlattığın şekilde balyaj istiyorumm bende sarı siyahı beğenmiyorumm geçen altın karamel diye renk vardı karamelden daha açık o da çok güzeldi ama evde boyadım ben güzel tutmadıı... 220 çok yaa yazık o kadar parayaaa

Aslinda degil iyi bir kuafor bu gittigim yer bence sana altin karamel yakisir kizillik olunca sevmiyorum daha sarili olunca guzel oluyor

Ben misafirlige gidiyorum eslemcim aksam gorusuruz optum

Aslinda degil iyi bir kuafor bu gittigim yer bence sana altin karamel yakisir kizillik olunca sevmiyorum daha sarili olunca guzel oluyor

bizimde burda çok güzel bi kuaför var oda çok para istiyo ama herkes çok memnun özellikle röfle konusunda bende karemel istiyorum açıklı koyulu bide benim saçım düz karemele boyattığımda eşimin doğum günüydü bide evde kendim dalga yapmıştım maşayla çok güzel olmuştu hafifte makyaj makyaj sevmem çok sadece kalem rimel hafif bi parlatıcı o kadar yani abartıyı sevmiyorum öyle foto çekilmiştim arkaaşlarım falan çok beğenmişti eşimde yaniii
tmm cnm görüşürüzz

gerçim bu gecee pastaylan gezmiş ben gelince sorcam onaa bakimm ne işi varmış istanbullarda bensiz geziooooo

canım valla kötü bi niyette değildi. ikimizde arkadaş olarak görüştük. zaten bende evliyim:)) Allah şaşırtmasın. birde krem rengi dizlerinin üstünde bir trençkotu vardı söyliim =))

canım sonra foto koyda görelim yaaa..

benim ark sarı yamıştı saçını hamile kalınca boyatamadıda alttan hep çıktı buğdayları. gerçi ona o şekilde yakıştı ama tabi çıkmasa daha ii :)

yok cnm krem rengi trençkotu yok kocamınn
rüyanın var fotosu cnm profilinde gerçim biraz uzak ama
sen evde kedimi beslion kızzz

hayatı tesbih yapmısım sallıyormusummm adını duydukca ağlıyormusummmm deli diyorlarmıs benim halimeee tey teyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…