kızlar,az önce duydum daha.... Amcamın kızı hamileydi ikinci bebegine, istirahatle gecmişsti hamilelikleri ve bebegi dogumda ölmüs.... 9 ay karnında tasıdı ama kucagına bile alamadı,cok üzgünüm kızlar ya... Kıyamam ben ona..
rabbim sabır versin canım.kıza.. çok üzücü bir durum.. rabbim herşeyin hayirlisini versin..
ayy cnm çok üzüldüm allah sabır versin kuzenin nasıl o iyimi
cnm şükür ki kuzenin iyiymiş napıcan sabır etcek bizim bi tanıdık daha1 hafta oldu hem bebek öldü hem anne şükür ki kendine bişey olmamış tabi çok kötü allah yaşatmasın kimsyeaminnnnnn..... kuzenimin durumu iyi şükür.... ama ne büyük hayal kırıklığı...
zaten ilk bebekleri 2 tane sanırım düşümüştü.. sonra ikiz hamile kaldı,biri karnında öldü,diğeri maşşallah sağlıklı doğdu.... ama hep istirahatle geçmişti..
bunda da dokuz ay yattı kalkmadan ama malesef doğumda kaybetti
rabbim sabır versin inşallah.......
Gunaydin haniiiimlaaaarrrr gulucukcum Allah kuzenine sabir versin Allah bi daha yasatmasin kimseye yasatmasin
Kızlar,az önce duydum daha.... Amcamın kızı hamileydi ikinci bebegine, istirahatle gecmişsti hamilelikleri ve bebegi dogumda ölmüs.... 9 ay karnında tasıdı ama kucagına bile alamadı,cok üzgünüm kızlar ya... Kıyamam ben ona..
eslem gece rüyamda seni gördüm..
aminnnnnn..... kuzenimin durumu iyi şükür.... ama ne büyük hayal kırıklığı...
zaten ilk bebekleri 2 tane sanırım düşümüştü.. sonra ikiz hamile kaldı,biri karnında öldü,diğeri maşşallah sağlıklı doğdu.... ama hep istirahatle geçmişti..
bunda da dokuz ay yattı kalkmadan ama malesef doğumda kaybetti
rabbim sabır versin inşallah.......
canım rüyamda eşin bayan ibi benimle konuşmuş bend eona yılbaşı hediyeleri almışım. sonra arabamla onu almışım hediyeler için bize götürüyomuşum. sonra eve yaklaşırken diyorki aslında eslem benim karım. diyorumki aa sen evlimiydin eslem nasıl karın olur çok şaşırdım şimdi ben onunla konuşuyorum diyorum. oda diyorki ben bilerek konuşturdum sizi sen gerçekmisin diye bakmak için. (yanlış anlama eslemcim valla bi artniyet yok hediye için buluştuk:)) sonrada sen geldin zaten. akaşm bizde kaldını ama meğerse siz hırsızmışsınız. bak senn aaaaaaaama bende saf diilim heralde. bizim evin kapısının çıkışındaki karakola gidiyorum. sizidebilerek yalnız bırakıyourmki bişeyler çalın zaten evde ppek değerli bişi yok. çıkıştada sizi yakalatıyorum. Oh olsun sizee. Alalhtan eşimin haberi yok bunlardan çok kızra bana diyede düşünüyorum birde baksen akla bakkk
allah iyiliğini versin kızz çok güldümmbak sen benim kocama akşam gelsin sorarım ben onaa kimlerle geziomuşş pislikk bi de bilerek konuşturmuş ikimizi bak bakkkkk tüh yakalndık gördün mü ne güzel plan kurmuştuk kocamla sizin evi soyup soğana çevircektikkk
yaptığınız çok ayıp bişi ama küstüm ben sana. halbuki ben seninle art niyet olmadan konuşuyordumsen ne işler çeviriyormuşsun çok ayıp. kocanada sor birde polis olcak. hiç yakıştıramadım size. Allahtan eşimin haberi yok yoksa bana çok kzıar sizinle konuştum die. ne işin var snein arkadaşın yokmuda onlarla konuşuyorsun der
bak sen bizi yakalattın ama benim kocamın polis olduğunu unuttun bizim tanıdıklarımız var bizi serbest bıraktılar gördün mü şimdi yine gelip soyacaz evinizi hahahaha
bizimde arkamız boş diil heralde :) bir tane özel kalem md tanıdığımız virde ilde çalışan polis arkadaşımız var. ba birde sivil polis var eşimin ark. nabeeerrrr
sen öyle sann. asıl birbirlerini ezmeye çalışırlar rütbe almak için :)
Kuslarimi calmayin da 4. De yumurtlicak zaten yazik annesiz kalmasin yavrular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?