Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

eslem hoşgeldin kıızzz yaaa öyle rüya gördüm işte şu bat hemen gelse yaaa ne var ne yok görsem yaa

aynen yaa akşam eşimle konuşuoruz da şu 21 aralıkta kıyamet kopcakmış falan die bende diorum bi an önce gelsin o gün de 2 gün sonra adet olcam diorum bende yaa herşeyi ona endeksledimm

ipekcim nasılsın tatlım, tahlil yaptırmışsın inş. bu ay değerlerin güzel çıkarda bebiş gelir göbişine
listeyi bi güncellesen görelim bakalım kimler ne durumda olmaz mı tatlım ?

sabah kan verdim ben de bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak?
inşallah güzel cıkar cnm ya stres yapma.... Stres hormonu adı zaten...

kızzz yapıp gitcem Ama düşün bir gün değil ki gün aşırı yapmak gerek eee tam verimli zamanı yollarda geçecek offf offfff
ay cnm kıyamam sana ne ters zamanda olmuş ya... Bu millette ne biçim havada düğün yapıyo.. Bizim de yarın var.. çalışma günlerimiz ama ben annemde kalcam eşim de annesinde ayrıyız yani yarın

aynen yaa akşam eşimle konuşuoruz da şu 21 aralıkta kıyamet kopcakmış falan die bende diorum bi an önce gelsin o gün de 2 gün sonra adet olcam diorum bende yaa herşeyi ona endeksledimm

allah senin iyiliğini versin e mi:........
çok güldüm ya

ipekcim nasılsın tatlım, tahlil yaptırmışsın inş. bu ay değerlerin güzel çıkarda bebiş gelir göbişine
listeyi bi güncellesen görelim bakalım kimler ne durumda olmaz mı tatlım ?
aynen listeyi tazeliyelim yaa görelim kimin nekadar kalmış
çok rahatmış kız... En azından sürekli değiştirme imkanım oluyo..........
aynen ben çok rahat ettim onla
aynen eşimde gülüo millet diyo can derdine düşmüş sen ne düşünüon dio aman sanki gerçekten kopcak allahım en büyük kitabına kurana yazmamış peygamberimiz bile söylememiş o mayalar nerden biliyomuş acep saçmalık

ayyy canım hiç sorma hemde ne ters zaman bak seninde aynısı oldu vallah söylenip duruyorum ben, kız herşeyimizde aynı oluyo bizim senle
bir yandan da dua ediyorum kar çok yağsın yollar kapansın gidemiyelim diye

ayyy canım hiç sorma hemde ne ters zaman bak seninde aynısı oldu vallah söylenip duruyorum ben, kız herşeyimizde aynı oluyo bizim senle
bir yandan da dua ediyorum kar çok yağsın yollar kapansın gidemiyelim diye

karlık hava yok daha yaa yağmaz inadına :44:düğüğn nerde :44::44:

Son düzenleme:

aynen canım ya.... Yüce rabbimden kimse bilemez onu...

valla kız.. Diyom ya biz kardeşiz galiba.. Yıllar önce kaybolan kardeşim.. Işte o sensin

Benim adetimin 17.günü bugün... Hadi benim yine baya geçti...ama ben önemli günlerimi iyi değerlendirdim

valla kız.. Diyom ya biz kardeşiz galiba.. Yıllar önce kaybolan kardeşim.. Işte o sensin

Benim adetimin 17.günü bugün... Hadi benim yine baya geçti...ama ben önemli günlerimi iyi değerlendirdim

canım kardeşim benim
sen değerlendirmişsin yine çok güzel bir gece ara versende ertesini günü değerlendir tatlım,
ayy inşallah sonucuda güzel olur canım değerlendirmelerinin

aynen eslemcim bende onu düşündüm geçen gün ayrıca o mayalara hiç inanmıyorum internette bi yazı gördüm ''mayaların takvimine göre değil Allah'ın takdirine göre yaşıyoruz '' yazıyordu çok hoşuma gitti

canım canımmm canımmm inşallah Amin söylenebilecek ne varsa hepsi. Hakikaten ansıl hepimiz bebiş görükki bizz

kolay gelsin canm ya...
sen hangibankadaydın?

kızlar kusura bakmayın yerimde olmuyorum pek bugün.
gülücüküm t/bank. kurumsal bi banka büyük şirketlerle çalışıyor pek bilinmez.
pureipekim neden kızayım teesüf ederim kızmam tabiiki. haklısın canım olabilir. ama benm zaten düzensizdi progestan ile düzene girmişti. birde tam negatif değildi 0.2 y di

bende okudum cnm çok güzel söylemiş kim söylediyse

ayyy başım aprıcak gibi yani ağrısammı ağrımasam mı arasında kalmış gibi beynimin içi dolu sanki yaa ağrı da değil offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…