eslem hoşgeldin kıızzz yaaa öyle rüya gördüm işte şu bat hemen gelse yaaa ne var ne yok görsem yaa
allahım gerçekte de yaşatsın cnm benim
cnm i,nş. Hamilesindir kendini rahat bırak takma kafana olmazsan bu gün yarın test yaparsın cnm
rahatmıymış pkii
inşallah güzel cıkar cnm ya stres yapma.... Stres hormonu adı zaten...sabah kan verdim ben de bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak?
ay cnm kıyamam sana ne ters zamanda olmuş ya... Bu millette ne biçim havada düğün yapıyo.. Bizim de yarın var.. çalışma günlerimiz ama ben annemde kalcam eşim de annesinde ayrıyız yani yarınkızzz yapıp gitcemAma düşün bir gün değil ki gün aşırı yapmak gerek eee tam verimli zamanı yollarda geçecek offf offfff
aynen yaa akşam eşimle konuşuoruz da şu 21 aralıkta kıyamet kopcakmış falan die bende diorum bi an önce gelsin o gün de 2 gün sonra adet olcam diorum bende yaa herşeyi ona endeksledimm
aynen listeyi tazeliyelim yaa görelim kimin nekadar kalmışipekcim nasılsın tatlım, tahlil yaptırmışsın inş. bu ay değerlerin güzel çıkarda bebiş gelir göbişine
listeyi bi güncellesen görelim bakalım kimler ne durumda olmaz mı tatlım ?
aynen ben çok rahat ettim onlaçok rahatmış kız... En azından sürekli değiştirme imkanım oluyo..........
aynen eşimde gülüo millet diyo can derdine düşmüş sen ne düşünüon dio aman sanki gerçekten kopcak allahım en büyük kitabına kurana yazmamış peygamberimiz bile söylememiş o mayalar nerden biliyomuş acep saçmalıkinşallah güzel cıkar cnm ya stres yapma.... Stres hormonu adı zaten...
ay cnm kıyamam sana ne ters zamanda olmuş ya... Bu millette ne biçim havada düğün yapıyo.. Bizim de yarın var.. çalışma günlerimiz ama ben annemde kalcam eşim de annesinde ayrıyız yani yarın
allah senin iyiliğini versin e mi:........
çok güldüm ya
inşallah güzel cıkar cnm ya stres yapma.... Stres hormonu adı zaten...
ay cnm kıyamam sana ne ters zamanda olmuş ya... Bu millette ne biçim havada düğün yapıyo.. Bizim de yarın var.. çalışma günlerimiz ama ben annemde kalcam eşim de annesinde ayrıyız yani yarın
allah senin iyiliğini versin e mi:........
çok güldüm ya
ayyy canım hiç sorma hemde ne ters zaman bak seninde aynısı oldu vallah söylenip duruyorum ben, kız herşeyimizde aynı oluyo bizim senle
bir yandan da dua ediyorum kar çok yağsın yollar kapansın gidemiyelim diye
aynen listeyi tazeliyelim yaa görelim kimin nekadar kalmış
aynen ben çok rahat ettim onla
aynen eşimde gülüo millet diyo can derdine düşmüş sen ne düşünüon dio aman sanki gerçekten kopcak allahım en büyük kitabına kurana yazmamış peygamberimiz bile söylememiş o mayalar nerden biliyomuş acep saçmalık
ayyy canım hiç sorma hemde ne ters zaman bak seninde aynısı oldu vallah söylenip duruyorum ben, kız herşeyimizde aynı oluyo bizim senle
Bir yandan da dua ediyorum kar çok yağsın yollar kapansın gidemiyelim diye
karlık hava yok daha yaa yağmaz inadına :44:düğüğn nerde :44::44:
canım ben tekirdağdayım - düğün ankara da deme kız yağar belki, ankaraya yağmış bu sabah vardı haberlerde
valla kız.. Diyom ya biz kardeşiz galiba.. Yıllar önce kaybolan kardeşim.. Işte o sensin
Benim adetimin 17.günü bugün... Hadi benim yine baya geçti...ama ben önemli günlerimi iyi değerlendirdim
hıımm ankaraya kaç gündür yağıo cnm o zamn tıkanabilir diyelimm taıkansınn
aynen yaa akşam eşimle konuşuoruz da şu 21 aralıkta kıyamet kopcakmış falan die bende diorum bi an önce gelsin o gün de 2 gün sonra adet olcam diorum bende yaa herşeyi ona endeksledimm
dua edin kızlar bol bol kar yağsın yollar kapansın diye , inş. olur ...
ay kızlar ya... inanın dün gece bende rüyamda bebek gördüm.. bi arkadaşımın bebeği oldu 2 ay önce.. rüyamda onu kucağıma alıyorum... öpüyorum kokluyorum,,, o mis kokusunu nasıl içime çekiyorum anlatamam... hala burnumda o koku var sanki ya.. çok güzeldi bi taraftanda içimden dua ediyorum rüyamda... allahım bize de bu güzelliği nasip et diye... çok güzeldi çok... hala etkisindeyim.......
bu rüyalarımız hayra çıkar inşallah...
kızlar yoksa bugün hamiş haberi mi alcaz ki?
hadi bakalım inşallah ya.......
hepimiz hamile olalım bu ay.
sonra hepimz koca göbekli olalım...........
kolay gelsin canm ya...
sen hangibankadaydın?
pastacım canım kızma ama bence sen psikolojik geciktiriosun, kan testi de yaptırdın sanrım ama neg. bu durumda relax ol ki
gelen gelsin yeni dönemin başlasın çalışmalar aksamasın :))))
ruyacm hayır olsun geçeğe dönsün inşallah .)
bu arada günaydııınnn hayırlı cumalar hepinize :)))))
aynen eslemcim bende onu düşündüm geçen gün ayrıca o mayalara hiç inanmıyorum internette bi yazı gördüm ''mayaların takvimine göre değil Allah'ın takdirine göre yaşıyoruz '' yazıyordu çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?