Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

pastacim sabah 2tane akşam2tane atiyorum . Gece ataklarmn agrsindan yatamyrum bide benim halimi düşün. Sersem gibym. Ve bende aöf okuyorum.

eyvah eyvah diyorum o zamn. inşallah atlatırsın canım hayırlısıyla. ders çalış bol bol sende bak 5-6 sında sınavlar var. ama konular düşürülmüş sanki daha çok sınav daha az çalışma sayfası var gibi geldi bana. sen ne dersin?

tarif için tşkrler ama bana yapılmışı lazım :)) yarın misafirim gelecek yarına kadar sabredeyim azıcık

kızlar ben geldim valla eslem gelince topik canlanmış heeee.......
eslem toplayıcı güç gibisin maşallah.. napıyon bakalım görüşmeyeli...

allah sabır versin hepimize bizi bebekle sınamasın rabbim inş. çok uğraşsakta olmuyo napalım kısmet deyip beklicez yapcak bişe yok (

tarif için tşkrler ama bana yapılmışı lazım :)) yarın misafirim gelecek yarına kadar sabredeyim azıcık
nelr yapcan misafirlerine bakim anlatt

kızlar ben geldim valla eslem gelince topik canlanmış heeee.......
eslem toplayıcı güç gibisin maşallah.. napıyon bakalım görüşmeyeli...

ayy cnm benim napıyım valla komşusun kızı geldi 3 yaşında onunla oynuyoz internetten pepee açtımm onu izlio başımda belio tuşlara basıo ona vericem bilgisayarıı
karbonat varsa onu kullan cnm

komşumdan istedim cnm şimdi saoll

aynı kekten bende yapıyorum ama 3 yumurta ile servis etmeden öncede eğer evde varsa çikolata sosu döküyorum süslüyorum çok güzel oluyor ayyy canım istedi yapsam mı ki

kızlar aranızda günlük ped kullananlar var mı?

aynı kekten bende yapıyorum ama 3 yumurta ile servis etmeden öncede eğer evde varsa çikolata sosu döküyorum süslüyorum çok güzel oluyor ayyy canım istedi yapsam mı ki

kızlar aranızda günlük ped kullananlar var mı?

cnm bende çok yumurtalı şeyleri sevmiorum bende 3 yumurta atsam mı dedim ama sonra attım 4ünüde bakalım güzel olur inş. üstüne çikolata sosu yapsam mı acaba güzel olur mu yoksa sade böle mi yesek sonuçta ıslak olcak karar veremedim cnm

ben bi türlü kullanamadım cnm onu yaa içime sinmio pek sonuçte her tuvalette değiştiremiosun

işte bu hormonlar böle delirtiyo bizi gel de kafa yorma ? akşam dra da sorucam gülücüğüm ??

cnm üzülme daha zamanı var demekki

sağol çilekçim elde değil işte napalım (88

bende ilk kez oldu böle bişey bel ağrım kasık ağrım olurdu aniden başladı sonra oldu bi göğüsler hassaslaşmıştı o kadar ??

iyiyim rüycan. bat 10 aralık daha bişey yok göğüsler acıyo nerseyde bi hafta oldu. arada karnım batıyo ama adet belirtisi yok

yeşilcik hakkında hayırlısı olsun, benm de göğüs ağrısı başladı sonra aniden geldi belirtisiz şekilde, umarım senin tutmuştur canım ..

saba tümerde ibrahim saraçoğlu çıktı onu dinliyorum bebek isteyenler soğan kürü yapsınlar diyor

yaaa evet açıklama yapymuş bebek isteyenlere diye , soğan kürünü anlatmış sanırım ..

eslemcim eline sağlık canım, afiyet olsun, bende o tariften yapydum önceden şimdi başka tarif deniyorum canım :)

evet cnm ben sürekli kullanıyorum
hatta kullanmayınca afedersin çamaşır giymemiş gibi hissediyorum

ya bende çok kullanırdım evlenmeden önce hergün koyardım çok akıntım olurdu sonra sistit oldum doktor dedi ki kullanma onlar akıntı oldukça ıslanıyor nemli kalınca da bakteri üretiyormuş kullanılırsada her ıslandığında değiştirmek lazımmış ben kullanmıyorum artık da bi yerde okurken şimdi bi soruyım dedim

evet cnm beni rahatsız etti ıslak ıslak kalıo sonuçta sağlıklıda deil öyle ıslak kalması mantar yapar ben peçete kullanıorum cnm her tuvalettede yeniliyorum gayet rahat hemde o ıslaklık hissi olmuo

akıntı olduğunda çamaşırını sürekli değiştirme imkanın olmuyo özelliklede çalışıyorsan evde olmuyorsan o yüzden ıslaklık hissttiğinde değiştirmen yeterli oluyo ben uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir enfeksiyon yaşamadım,sistite girdiğin wcler sebep oluyo çünkü o bulaşıcı bi hastalık özellikle dışarılarda ben wcye girmemeye özen gösteriyorum yani pedden olduğunu düşünmüyorum şahsen :))

cnm be normal pedleri bile elimde olsa kullanmıycam acaip tahriş yapıo bana çok dokunuyo onlarda dokundu bana ama benim cildim hassas herkeste aynı olmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…