Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

bilmiyorum ki cnm geçen bende düşündüm de tüpler tıkalıysa o yumurta nasıl gidiyo adet nasıl oluyorum die ama oluyo demekki cnm anlamadım bende

bilmiyorum ki cnm geçen bende düşündüm de tüpler tıkalıysa o yumurta nasıl gidiyo adet nasıl oluyorum die ama oluyo demekki cnm anlamadım bende

ee kız sen napıyorsun bakalım bugünde kimse yok topikte hee herkesin işi başından aşkın galiba bi bizim keyfimiz keyif

ee kız sen napıyorsun bakalım bugünde kimse yok topikte hee herkesin işi başından aşkın galiba bi bizim keyfimiz keyif

aynen yaa herkes işe gömülmüş bizde evde yapıyoruz ama daha yeni oturdum sabahtan beri evişi yaptım inan ki daha da yemek yapcam yaa hiç yemek yok
napıyım valla aynı şeyler işte havalar da kötü evde kaldık gezemiyozda yaa sen napıyonn

evet ya havada kötü kasvetli içim daraldı benim de dünde yerleri silerken viledanın sıkılan süzgeci var ya o kırılmasın mı elimle sildim yerleri belim ağrıdı biraz bende yemek yapıcam sen ne yapıcaksın kızzzz

ne biliyim ya pırasa var evde onu yapıyım diyorum ama canım böle börekler pastalar istiyo yaa
ama malzeme yok şimdi çıkamam da dışarı yağmur yağıyo mecbur pırasa yapcam ama yanına ne yapsam karar veremedim :44::44:

yap ordan güzel bi tarhana çorbası bi de domatesli makarna yap ohhh misss ya da tel şehriye çorbası yap
acıktım heee

herkese merhaba uzun zamandır uğrayamadım buralara hepiniz iyisinizdir inş. benim adetime 5 gün var adet belirtisi kasık ağrım var fakat hamileliktede oluyomuş kasık ağrısı acaba ikisinin arasında fark varmı ayırt edebilirmiyiz acaba bilen varmı ki :)
birde test yapsam bişe çıkarmı?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar geçmişi hızlı hızlı okudum.hepinize çok teşekkür ediyorum.rabbim hepimize sağlıkli salih bebisler nasip etsin...dün öyle çok korktumki. Kahverngi akntm acik pembeye dönüştü. Progestani yükselttik. Sabah olmadı.. bugün hcg baktrdik tekrar sonuç güzel çıktı çok şükür.. vajnal ultrason baktı dr. Keseyi gördüm.. ama hâlâ düşük riskim var...dua edn.. rabbim hayrlisini etsin hakkmzda.... Düşünmekten etmekten burayada cok giremedm....Simdlk benden durumlar böyle kızlar...sizler nasılsınız..

canım gözün aydın ben bu ara çok giremedim şimdi haberim oldu ,allah kucağına almayı nasip etsin inşallah,darısı tüm isteyenlerin başına

aaaaaaa canım ben geçmişi okumadım yaa cnm hamilemisin sen çok sevindim cnm benim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin cnm kafana takma kendine dikkat et

Kızlar hepinize merhaba nasılsınız,

canım sıkma canını sakın, umutlu ol her zaman, dualarımız seninle
tutunacak inşallah küçük mercimeğin sana, sen yeterki dikkatli hareket et, yorma kendini çok, ayaklarının altına yastık koy ve yat dinlen ...
değerin yükselmiş zaten, keseyide görmüşsün daha ne olsun büyüyor işte ne güzelll...

kızlar aöf sonavlarım varda 5 ocakta o yüzden bugün hiç giremedim. şimdi geçmişi okudum. bakıp çıkıcam yine. eslemcim hoşgeldin. diğerleri hepinizi öpüyorum. sevgilerrr. arada bakmaya devame dicem tabii.

kolay gelsin ssana canım hoşbulduk bekliyoruz seni gir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…