bu günleri değerlendiriyoruz canım ama kasık ağrısı olunca biraz zor oluyor ya mecburen olucak ama bebiş için ya bişeyi merak ettim şimdi bak tüpler tıkalıysa eslemcim her ay yumurtlama oluyor da rahime ulaşamıyor yumurtalar galiba peki o yumurtalara ne oluyor :44::44::44::44:
bilmiyorum ki cnm geçen bende düşündüm de tüpler tıkalıysa o yumurta nasıl gidiyo adet nasıl oluyorum die ama oluyo demekki cnm anlamadım bende
ee kız sen napıyorsun bakalım bugünde kimse yok topikte hee herkesin işi başından aşkın galiba bi bizim keyfimiz keyif
aynen yaa herkes işe gömülmüş bizde evde yapıyoruz ama daha yeni oturdum sabahtan beri evişi yaptım inan ki daha da yemek yapcam yaa hiç yemek yok
napıyım valla aynı şeyler işte havalar da kötü evde kaldık gezemiyozda yaasen napıyonn
kızlar ben geldimmmm
internetim geldi şükür nasılsınız baklaım özledim sizii
evet ya havada kötü kasvetli içim daraldı benim de dünde yerleri silerken viledanın sıkılan süzgeci var ya o kırılmasın mı elimle sildim yerleri belim ağrıdı biraz bende yemek yapıcam sen ne yapıcaksın kızzzz
ne biliyim ya pırasa var evde onu yapıyım diyorum ama canım böle börekler pastalar istiyo yaa
ama malzeme yok şimdi çıkamam da dışarı yağmur yağıyo mecbur pırasa yapcam ama yanına ne yapsam karar veremedim :44::44:
hoşgeldin eslemcim sen nasılsın??
yap ordan güzel bi tarhana çorbası bi de domatesli makarna yap ohhh misss ya da tel şehriye çorbası yap
acıktım heee
eslemcim.inşallah güzel haberler verirsn hayrlisyla.canm.
eslemcim.inşallah güzel haberler verirsn hayrlisyla.canm.
Merhaba kızlar geçmişi hızlı hızlı okudum.hepinize çok teşekkür ediyorum.rabbim hepimize sağlıkli salih bebisler nasip etsin...dün öyle çok korktumki. Kahverngi akntm acik pembeye dönüştü. Progestani yükselttik. Sabah olmadı.. bugün hcg baktrdik tekrar sonuç güzel çıktı çok şükür.. vajnal ultrason baktı dr. Keseyi gördüm.. ama hâlâ düşük riskim var...dua edn.. rabbim hayrlisini etsin hakkmzda.... Düşünmekten etmekten burayada cok giremedm....Simdlk benden durumlar böyle kızlar...sizler nasılsınız..
Merhaba kızlar geçmişi hızlı hızlı okudum.hepinize çok teşekkür ediyorum.rabbim hepimize sağlıkli salih bebisler nasip etsin...dün öyle çok korktumki. Kahverngi akntm acik pembeye dönüştü. Progestani yükselttik. Sabah olmadı.. bugün hcg baktrdik tekrar sonuç güzel çıktı çok şükür.. vajnal ultrason baktı dr. Keseyi gördüm.. ama hâlâ düşük riskim var...dua edn.. rabbim hayrlisini etsin hakkmzda.... Düşünmekten etmekten burayada cok giremedm....Simdlk benden durumlar böyle kızlar...sizler nasılsınız..
kızlar aöf sonavlarım varda 5 ocakta o yüzden bugün hiç giremedim. şimdi geçmişi okudum. bakıp çıkıcam yine. eslemcim hoşgeldin. diğerleri hepinizi öpüyorum. sevgilerrr. arada bakmaya devame dicem tabii.
amin canm. Rabbim hepimize nasip etsin canm.inşallah.
saol eslemcim..rabbim sanada banada.tüm arkadaşlarada nasip etsin.inşallah. bu ay o güzel yumosun dollenir inşallah.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?