Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

Yeşilcikim bende atanamadım canım....
Hadi benim puanım düşüktüde ben senin adına daha çok üzüldüm ya....
Ama olsun hayırlısı diyelim...

evet canım herşeyin hayırlısı ya alım azdı ya 90 dan aşağı düşmemiş ki puanlar düşün yani o kadar aday atanmayı bekliyoo

pardon bişey sorucam :) insanın hamilemiyim düşüncesiyle psikolojik olarak midesi bulanıp başı dönermi 3 gündür bunu yaşıyorum

Son düzenleme:

Pastadan aliyoruw hbrleri cnm hangi topige gectiniz bakim

Günaydın kızlar benim akıntım ve ağrılarım devam ediyor dün dayanamadım test yaptım tek çizgiyi aldım oturdum aşağı..belli olmamış olabilirmi batım 8i.sanki adet sancısı gibi sancılarım var anlayamadım gitti :26:

canım benim günaydınnn...

daha batına cok varmış ya testte cıkmamış olabilir varsa da..
ben sağlık ocağına sormuştum.. idrar testi yapsak çıkar mı diye.. boşuna yapma demişti ebe...
hem ki benim adetim 2 gün geçmişti.. en az bir hafta geçince idrarda çıkar demişti,aldatıyo yani ilk dönemde..
en iyisi bikaç gün geçsin adetin kan tahlili yaptır.. kesin sonuç

bu belirtiler hamilelik belirtisimi peki baş dönmemde var şaşdım kaldım

bu belirtiler hamilelik belirtisimi peki baş dönmemde var şaşdım kaldım

canım olabilir de olmayabilir de.. psikolojikte olabilir...
yani hamileysen bu kadar erken belirti vermeyebilir...
bazı insanlarda da olabiliyo kasık batması gibi falan şeyler ama bilemedim ki...
ben hiç yaşamadım.. adetim geçince anlamıştım hamile olduğumu..

canım benim yumurtlamadan bi kaç gün sonra başladı belim ve kasıklarım ağrıyo akıntım var bide baş dönmem var sarhoş gibiyim kaç gündür

canım benim yumurtlamadan bi kaç gün sonra başladı belim ve kasıklarım ağrıyo akıntım var bide baş dönmem var sarhoş gibiyim kaç gündür

bazı bünyeler hassas olabiliyo.. daha erken belirti verebiliyo tabi..
inşallah hamilesindir cancazım..
mesela hati2 nin belirtileri vardı ve hamile....
bizden başka kimsecikler yok sanırsam...

evt hafta sonu kimse olmuyor genelde pastadan ne haber bi bilgin varmı

inş canım sağol rabbim herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…