- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.961
arkadaşlar bunlar netten baktığım birkaç beşik modeli, eleye eleye en sonunda bu kadar kaldı
bunlarda bebek çantası modelleri, onlarda da şimdilik iki çanta modeli arasındayım sonra çoğalırmı bilmem kaydirigubbakcemile3
bana yardımcı olursanız çok sevinirim, bir türlü karar veremiyorum, eşime de gösterdim elemeyi beraber yaptık zaten ama bu kalanlardan istediğini seç dedi. Bir istatistik yapayım sizce beşiklerden ve çantalardan hangisi daha hoş, fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada özellik olarak hemen hepsi aynı, çok çok birbirine üstün özellikleri yok yani.
slm canım
beşikleri yerinde görmeni tavsiye ederim çünkü burada gördüğünle oradaki çok farklı önemli olan içinin derinliği ve boyu tabiki 6 ay yatırmayı düşünüyorsan bunlara biraz zor sığıyor ben yollamış olduğun resimdekilerin hepsini gördüm sadece ilk baştaki mavi onlara nazaran büyük en sondaki epey küçük zaten.
çanta olayına gelince sizin oralarda da vardır sanırım bizim burada her yerde var ben Chicconun aldım içinde 6 tanede ürünü var 45 ytl di 40 aldım çantasıda çok şık bejli kahveli tonlarda içinde ilk etapta kullanabileceğimiz;
şampuan,sabun,pişik kremi,pudra,temizleme mendili,50 faktörlük güneş kremi mevcut istersen incele herkes çok beğendi bizimkini.
bir tanıdıgımız pıercardının cantası almıstı cok buyuk kucuk seyahatlerdede kullanılabılecek sekılde dıgerlerı cok kucuk bı kac bez ve ancak kıyafet alır bulabılırsem ondan alayım dıoyorum kraftınkıne bakmadım daha oda buyukse aynısı olmasın dıye ondanda alabılırım
arkadaşlar bunlar netten baktığım birkaç beşik modeli, eleye eleye en sonunda bu kadar kaldı
bunlarda bebek çantası modelleri, onlarda da şimdilik iki çanta modeli arasındayım sonra çoğalırmı bilmem kaydirigubbakcemile3
bana yardımcı olursanız çok sevinirim, bir türlü karar veremiyorum, eşime de gösterdim elemeyi beraber yaptık zaten ama bu kalanlardan istediğini seç dedi. Bir istatistik yapayım sizce beşiklerden ve çantalardan hangisi daha hoş, fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada özellik olarak hemen hepsi aynı, çok çok birbirine üstün özellikleri yok yani.
Ben bunu Mothercare'de gördüm. Fiyatı da uygun, 190 YTL.
Ben de bambu beşiklerden almayı düşünüyordum, özellikle sepeti portbebe gibi saplı ve taşınabilir olanlardan. Fakat onlarda bebek en fazla 1-2 ay yatabilirmiş. Özellikle dönmeye başladıktan sonra düşme tehlikesi oluyormuş. Şimdi böyle bi beşik almayı düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?