-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.821
Aaaa Atatanem ne güzel hatırlattın, benim eşimde de oluyor pişik. Dur bu sıralar iyice gezdireyim onu pişik olsun da ben de Johnson'ın kremini deneyeyim :)) Çok mu acımasızım yauuuw
walla canım üstünde polo baby yazıyo bana da hediye verildi ben almadım ama cidden çok hafif kuş gibi 3 kg falan değil yani
Bunlar biberon ve emziklerimiz:))))
Bu,bebek arabasi ve tasima koltugunun icine koyucagim yün.
Yine bebek arabasi icin kücük yorgan 60*80..
Bunlarda Annanemizin yeni aldiklari ve yaptiklari.
pike takimi
yünlerimiz
biraz daha ekliycem simdi
kızlar bunları ördüm yeni olarak kızıma... nasıl olmuş
beşiğini aldım bir iki kıyafet falan da aldım da onların resimlerini daha çekmedim ... çekeyim onları da koyacağım... bakalım beğenecek misiniz?
kızlar bunları ördüm yeni olarak kızıma... nasıl olmuş
beşiğini aldım bir iki kıyafet falan da aldım da onların resimlerini daha çekmedim ... çekeyim onları da koyacağım... bakalım beğenecek misiniz?
işte bu canlarım koydum resmini
çok kullanışlı görünüyor.güle güle kullanın.
bize görümcem almış ama içi biraz derin, yastık falan dolduracam artık.
tsk,ler yineden kizlar.zaten annem olmasa bizimde öyle yünlerimiz filan olmaz.k.validem 4 aylik tatilden döndü ve sadece sekerleri getirdi.onuda ben siparisini verdim o hazirca getirdi..canim annecimse habire valiz gönderiyor..
juli ve ata_tanem koyun bian evel ya aldiklarinizi..ben acayip keyif aliyorum yumurcaklarin cicilerine bakarken.ya tasima koltuklari cok agir olmasin diye bende cok arastirdim ama,genelde 3 kg.oluyorlarmis ata_tanem.yani yinede biraz agirlik olur illaki.ama sen hangi marka aldin?belki daha hafiftir.söylersen burada varsa bende bakarim daha onu almadim cünkü.
evet kzlar bende taşıma koluğu için fikir bekliyorum sizlerden
atatanem canım sen almış ve tartmış biri olaraktan bize markasını ve resmini gönderirsen çok seviniriz canım
Şekerleriniz de pek şekermiş Çilekcim :)) Güle güle kullanın.Bizim sekerlerimizde geldi...arkalari miknatisli buzdolaplarina filan yapistirmak icin..
icinde yalnizca lavanta var,salonum mis gibi kokuyor..bakalim begencenizmi.
Yünlerinizi güle güle giydirin soğuk kış günlerinde bebişlere kızlar. Ben de dün banyo için çalıştım. Johnson badtime vücut şampuanı, şampuan, bebe yağı, pişik kremi ve ıslak mendil paket yapmışlar 20 milyona satılıyordu migros'ta haberiniz olsun. Bana çok uygun geldi çünkü sadece pişik kreminin fiyatı 11 ytl. Bir de Dark'ın aldığı o sevimli bornoz vardı ya ondan aldım. pembesinden. Dün babanemizin yaptığı yünleri de çıkardım ama sadece küçükleri ve hemen giyebileceklerini. Onları çeker koyarım bu akşam, dün çok yorulmuştum çekemedim. Haaa bir de ilk biberonumuzu aldık. Babamız biberona bakıp bakıp, gerçekten kızımız geliyor deyip durdu şaşkın şaşkın :)))) çok güldüm. Hiçbir şey değil de adama biberon dokundu yaaa :)))