- 6 Aralık 2007
- 608
- 0
- 39
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
bizimde 12+3 oldu bugün... ya o kadar çok şirin şeyler varki burda bende koyacam karar verdim ama tabi sandıktan çıkaracaz önce anneannemizle... a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen Apple'cim... bizimde anneannemiz (yani anama.s) deli gibi örüyo kadın.. şunu hemen doğduğu zamanlarda giydirirz, şunu 2 yaşında giyer, şunu 4 yaşında giyer tatlicadiarzu die die bi bavul şey yaptı.. bi takımları var ki harika... ama takımları benim bebekliğimden kalanlar... anneciğim saklamış hepsini... benim rahmetli canım annaneciğimin ördüğü takımlarımı bende bebeğime giydireceğim... e sanki örmemiş makinede yapmış..:uhm: bu kadar sağlam ve bu kadar ince iş.... çok özledim annanemi ben yaa... duygulandım bak yinesenağlama
neyse koyacam onların resimlerini hep zaten:1rolleyes:
selam kızlar bunlarda bizim cicilerimiz..:))
kısa kollu ve uzun kollu çıtçıtlı badilerimiz..
tulumlarımız ve hediye gelen oyuncaklarımız..
işte ilk ciciler bunlar.. cinsiyetleri belli oluncada renkli renkli takımlar alacağım valla..:))
canım yaaaa yerim ben o minnoşlarıçok güzel ciciler almışsın annesi maaşallah iyi günlerde kullansın bebişlerin. cinsiyetleri de içine ne doğuyorsa öyle oluyor genelde ben de hissetmiştim cinsiyetlerini ve doğru çıktı. allah sağlıklı bebekler versin hepimize