Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

bizimde 12+3 oldu bugün... ya o kadar çok şirin şeyler varki burda bende koyacam karar verdim ama tabi sandıktan çıkaracaz önce anneannemizle... a.s.

merhaba kızlar ben hıc bır sey almadım
ama cıldırıyorum doktora sorduk dıger ay dedı anneme soyledım sen hıc bırsey alma beraber alırız dedı
sen hastane cıkısı canta ve anakucagı al dedı bende bıseyler almak ıstıyorum amaaa :KK43:(

arkadaşlar ne kadar çabuk başlamışsınız heyecanınızı anlıyorum ama bence biraz daha bekleyin ilk bebeğiniz biliyorum çok heves ediyorsunuz ama inanın abartmanın bir anlamı yok o kadar çabuk büyüyorlarki ben kızıma hiç giydirmeden küçülen kıyafetleri vardı

kızlar 2 harizanda randevum var dr de.eğer o zman ok kız bu derse varya bir başlıcam alısverıse delı gıbı alısverıs yapcam :1rolleyes: bu arada bizim bebeklerimiz kış bebeği olcağı için bu dönemde pek bişi bulamıcaz heralde.hep yazlıklar var.ama bi dahaki yaza stok yapabilirizz :teytey: büyük bir sabırzılıkla seni bekliorum bebişimmmm!!! :sm_cool:

Ay canım ya biz daha bişi almadık kiiiiiiii

Bunlar zaten evde olanlar :))

Sen cinsiyet belli olunca gör bizi.Deli gibi deli gibi al al al al al (Reklamlarda varya, aynen öyle :))

Halecim kışliklar kalkmamış olabilir daha.Belki buluruz bişeyler :KK66:

Darkcım hakkaten çok tatlıymış bu yaa.. aynı zamanda çokta basit... ben bundan yaparım yaa.. değişik modellerde üstünede değişik şekiller diktimmi harika oluurr..... saol fikir için... a.s.

merhaba kızlar
şöyle düşündüm de aslında mantıklı olan seylerı almak lazım herhalde bebeklerımız zaten buyuyecekler ( allahın izinyle) gercı bızımkıler sonbahar dan kısa gecıste dogacaklar oyuzden eylul gıbı kıyafet almak daha mantıklı. benım kaynanada hıcbırsey demedı sununuda bız alırız dıye :eek:klava: annem ıse evlendıgımden berı oruyor habıre ne varsa annelerımızde var ( canım annem :asigim:)

:nazar:

aynen Apple'cim... bizimde anneannemiz (yani anama.s) deli gibi örüyo kadın.. şunu hemen doğduğu zamanlarda giydirirz, şunu 2 yaşında giyer, şunu 4 yaşında giyer tatlicadiarzu die die bi bavul şey yaptı.. bi takımları var ki harika... ama takımları benim bebekliğimden kalanlar... anneciğim saklamış hepsini... benim rahmetli canım annaneciğimin ördüğü takımlarımı bende bebeğime giydireceğim... e sanki örmemiş makinede yapmış..:uhm: bu kadar sağlam ve bu kadar ince iş.... çok özledim annanemi ben yaa... duygulandım bak yinesenağlama
neyse koyacam onların resimlerini hep zaten:1rolleyes:

bizde de annem yerinde duramıyor sanırım
sürekli yeşil sarı bişeyler alıyor geçen gün de ayakkabı alıyordu zor tuttum valla
anne bir belli olsun cinsiyeti diyorum ama bana mısın demiyor

aynen Apple'cim... bizimde anneannemiz (yani anama.s) deli gibi örüyo kadın.. şunu hemen doğduğu zamanlarda giydirirz, şunu 2 yaşında giyer, şunu 4 yaşında giyer tatlicadiarzu die die bi bavul şey yaptı.. bi takımları var ki harika... ama takımları benim bebekliğimden kalanlar... anneciğim saklamış hepsini... benim rahmetli canım annaneciğimin ördüğü takımlarımı bende bebeğime giydireceğim... e sanki örmemiş makinede yapmış..:uhm: bu kadar sağlam ve bu kadar ince iş.... çok özledim annanemi ben yaa... duygulandım bak yinesenağlama
neyse koyacam onların resimlerini hep zaten:1rolleyes:

ayy canım benım anneannemde ormus bı gorsen yelekler battanıyler bluzlar kac yasında kadıncagız oruyor :asigim:ama malesef kaynanam ormuyor :eek:klava:belkı de yapmaya baslamıstır ama bılmıyorum

:nazar:

Merhaba arkadaşlar.Ben sanırım ekim annesi olacağım mecburen,aslında kasım başına geliyor ama sezaryen olacağı için ekimde alacaklarmış bebişi.
Eğer alışveriş için erken olduğunu düşünüyor ama yapmadan da duramıyorsanız,kendinizden başlayın işe benim gibi.Ben geçen ay iki tane cici nevresim takımı ve harika bir yatak örtüsü aldım doğum için ama kendime.Bir de çeşit çeşit gecelik, pijama, sabahlıklar almaya başladım.Hepsi de lazım nasıl olsa doğuma.Bebişime sadece çıtçıtlı body aldım turunculu mavili mothercare den.
Bir de yavaş yavaş nişan düğün organizasyonu yapan yerleri dolaşıyorum.bebek için de organizasyon yapıyorlar.Ev süsleme,hastane odası süsleme,ikram edilecek değişik çikolatalar,bu çikolataların konulacağı süslü şekerlikler,tepsiler falan.
Aldığım en güzel şeyi unutuyordum az kalsın.Çok cici bir albüm aldım Özdilekten, yaşadığınız şehirde bulunuyorsa bakabilirsini ya da D&R larda da var.Her şey düşünülmüş albümde.Aynı zamanda düşüncelerinizi yazabileceğiniz boşluklar da var.İlk ultrason resminin konulacağı yerden,ziyaretçilerin resimleri ve görüşlerinin olduğu yere kadar.Büyüdüğünde hoş bir sürpriz olacağını düşünüyorum.

selam kızlar bunlarda bizim cicilerimiz..:))
kısa kollu ve uzun kollu çıtçıtlı badilerimiz..

hpim1450kx1.th.jpg
minihpim1451ph5.th.jpg
minihpim1452au9.th.jpg
minihpim1459nm3.th.jpg

tulumlarımız ve hediye gelen oyuncaklarımız..
minihpim1463au9.th.jpg
minihpim1465qs0.th.jpg
minihpim1475nh3.th.jpg
minihpim1476pu8.th.jpg

işte ilk ciciler bunlar.. cinsiyetleri belli oluncada renkli renkli takımlar alacağım valla..:))

selam kızlar bunlarda bizim cicilerimiz..:))
kısa kollu ve uzun kollu çıtçıtlı badilerimiz..

hpim1450kx1.th.jpg
minihpim1451ph5.th.jpg
minihpim1452au9.th.jpg
minihpim1459nm3.th.jpg

tulumlarımız ve hediye gelen oyuncaklarımız..
minihpim1463au9.th.jpg
minihpim1465qs0.th.jpg
minihpim1475nh3.th.jpg
minihpim1476pu8.th.jpg

işte ilk ciciler bunlar.. cinsiyetleri belli oluncada renkli renkli takımlar alacağım valla..:))

canım yaaaa yerim ben o minnoşları:emir_bebek::emir_bebek:çok güzel ciciler almışsın annesi maaşallah iyi günlerde kullansın bebişlerin. cinsiyetleri de içine ne doğuyorsa öyle oluyor genelde ben de hissetmiştim cinsiyetlerini ve doğru çıktı. allah sağlıklı bebekler versin hepimize

canım yaaaa yerim ben o minnoşları:emir_bebek::emir_bebek:çok güzel ciciler almışsın annesi maaşallah iyi günlerde kullansın bebişlerin. cinsiyetleri de içine ne doğuyorsa öyle oluyor genelde ben de hissetmiştim cinsiyetlerini ve doğru çıktı. allah sağlıklı bebekler versin hepimize

canım saolasın...:)) açıkcası büyük olana yaramaz oğlumuz küçüğede nazlı kızımız diyoruz ama kısmet..her zaman sağlıklısını diliyorum, yinede hastaneye her gittiğimde hasta özürlü bir çocuk gördüğüm zaman Allahım sağlıklı olsunlarda sen nasıl uygun görürsen diyorum..
hepimiz inşallah sorunsuz bir hamişlik geçirir, sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız..

merhaba kızlar ne güzel şeyler almışsınız
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
bende aldım birşeyler ama beceriksizliğim ve vakit bulamamamdan dolayı
resimleri ekleyemedim daha
öğrenirsem ve becerebilirsem eklerim
herkese sevgiler...

X