Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

aynen bizdede öyle bize geldi hafta sonu düğün varmış eline yazma almış yazma oyalıyo habire benim günüm vardı annem kazak örüyo bebişime aldı onu örüyo kendi örmüyo geliyo ya benim işimi yapmaya kalkıyo ya anneminkini daha ne bi iğne aldı nede sordular sağ olsunlar patik falan örüyo köyde yaşıyolar vaktide cok ama sorarsan öremiyo vakti olmuyo kazak örmeye annem örcekmiş o satın alcakmış oğlu para verirse alır sağolsun annem yapıyo hepsini aman aman bak canım sıkıldı yine

ay kızlar biz böyle kaynana olmayalım nolur ya inşallah hayırlı iyi gelinler denk gelir ozamana da iyi anlaşırız

Neyse kızlar boşverelim bu konuları, sabah sabah canımızı sıktık, olan yine bize oldu...
Ama biliyo musunuz, bebekler bile anlıyo kimin ne kadar sevileceğini...
O zaman onlar da düşünecekler işte iyi mi kötü mi yaptıklarını.

kayınvalıdem ve gorumcelerımden bır beklentım yok
zaten kayınvalıdemın durumu musaıt degıl koyde yasıyor carsı yok bır sey alamaz ama gorumcelerımın durumları gayet de ıyı
aslında hedıye degıl benım beklentım sadece arada sırada arayıp halımızı sorsalar ıstıyorum
sonucta kardeslerının ılk kez cocugu olacak ama onlar ne durumda oldugumuzu bıle sormuyorlar
benım annemlerde yatak, araba, mama sandalyesı gıbı seylerını alacaklar ama ben hastane de yatarken eve getırtecekler esımle benım kararım bu
begendım ben bır tane yatak onun sadece eve getırtılmesı kaldı yanı zaten ben hastaneden dırek anneme cıkıcam sonra kendı evıme gecıcem annemlerde de yegenımın yatagı oldugundan dolayı zaten yatak var benım odamda

ama ben hıcbırseye heveslenıp alamadım nedense
aslında hıc bebek malzemelerı satan magazalara da gıtmedım acıkcası

zaten bebekler hep anneanneye daha çok düşkün olurlar kimin onları gerçekten sevdiğini anlıyorlar.
buarada kızlar bi liste yaptım ateş düşürücüsü,pişik kreminden şampuanına sebamedin kremleri,küveti,bebek çantası,kangurusu,mama koltuğu ve telsizi hepsi 550ytl ye geliyo.kıyafetleri hiç hesaplamadım onlar da aşağı yukarı 500 tutsa alın size 1.000ytl.

ata_ tanem tatlı tatlı uyusun sağlıcakla büyüsün rüyalarında güzel güzel şeyler görsün o gördüğü güzel şeylerde hep gerçekleşsin inşallah bebeşinin de seninde...

sıkmayın canınızı kızlar herkes ektiğni biçer bu dünyada ... bugün o hiç ilgilenmeyenler gün olurda sizin elinize düşerler de işte o zaman anlarla anyayı konyayı... ama ne çare işte kafayı takıyorsun... boşverin .. takmayın kafanıza rahat olun hamileliğinizin tadını çıkartın....

valla canım insanlar o kaar pişkin ki hiçde bişeyin değişeceğini sanmıyorum

merhaba kızlar
bebişlerinize ne güzel şeyler almışsınız ben hiç bişey ekliyemiyom çünkü benim bebişin tırnak makasından başka hiç bişeyi yok.(onuda bi arkadaş gülelim diye hediye etti)ya ben nasıl duruyorum bişey almadan hayret ettim kendime.soruyolar bazen hazırlık yapıyomusun diye daha cinsiyetini kesin ögrenemedik diyorum halbuki ben ortak renklerde bişey alıcam herşeyi allah izin verirde ikinci olursa oda kullansın diye.ama bu aralar oda takımlarına çok bakıyorum ben büyüyen beşik alıcam iki kapılı bi dolap okadar.baktığım takımı 10 yaşına kadar rahat kullanır.saolsun annem geçen gun bişey söyledi aslında haklı gibi okadar güzel oda yapıcaksın allah korusun bebeğe bişey olur son anda o odaya giremezsin bi daha dedi hak veriyorum ama sizce bebek doğduktan snr alınırmı oda takımı fisfisfis

ben öyle yapmayı düşünmüyorum elmalı turta alacağım şey büyük bi beşik 4 ay için kendi odama kurdurmak istemiyorum çocuk odasına herşeyini yerleştireyim zaten o odada birde çekyatım var bende orda uyurum ayrıca telsizler var odasına koyarım ağladığın kalkar bakarım aynı odada kalırsak eşimde uyanıcak bizimle birlikte ben evde olucam bütün gün uyumaya fırsat bulurum ama o işe gidicek kıyamam ben ona
benim durum böyle alacağım takımın resmini yüklicem ama yapamadım yardım cı olurmusun bana biliyosan

canım bızımde esımle ortak dusuncemız bu
oncelık bebısımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza almak
oda takımı harıcındekıler yakın zamanda alınır mutlaka ama odası ıcın yatagını begendık ama almadık
dogumdan sonra ben hastanede ıken eve getırtecekler ınsa allah

Aşağıda anlatıldığı şekilde resim ekleyebilirsin Liva:

bu siteye gir.

Gözat ı seç ve bilgisayarında resmi kaydettiğin yeri bul,seç.

Sonra
host it! yazısını tıkla.

sana bir sürü link çıkacak.en alttakini seçmiştim ben.(Linkin yanında "Direct link to image " yazan link)Kopyala ve buraya yapıştır.

canım izmir de mina bebeden aldım kraft bayisi aynı zamanda orası ama fiyatlar genelde heryerde aynı 175ytl liste fiyatıydı nakite 157 ytl ye aldık bide içine ortopedik yattığında vücudunun şeklini alan yataklardan aldık hepsi nakitte toplam 193 ytl canım.kurması ve kaldırması inanılmaz kolay 5dk da kurduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…