- 22 Ocak 2008
- 671
- 3
- 40
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
elmalı turtacım ben napiim benim kayınvalidemler bişey almadıkları gibi bi de oğullarından para yolmaya çalışıyolar devamlı onlar yüzünden para sıkıntısı çekiyoruz.keşke bişey almasalar ama en azından bize bulaşmasalar
sıkmayın canınızı kızlar herkes ektiğni biçer bu dünyada ... bugün o hiç ilgilenmeyenler gün olurda sizin elinize düşerler de işte o zaman anlarla anyayı konyayı... ama ne çare işte kafayı takıyorsun... boşverin .. takmayın kafanıza rahat olun hamileliğinizin tadını çıkartın....
canım bızımde esımle ortak dusuncemız bumerhaba kızlar
bebişlerinize ne güzel şeyler almışsınız ben hiç bişey ekliyemiyom çünkü benim bebişin tırnak makasından başka hiç bişeyi yok.(onuda bi arkadaş gülelim diye hediye etti)ya ben nasıl duruyorum bişey almadan hayret ettim kendime.soruyolar bazen hazırlık yapıyomusun diye daha cinsiyetini kesin ögrenemedik diyorum halbuki ben ortak renklerde bişey alıcam herşeyi allah izin verirde ikinci olursa oda kullansın diye.ama bu aralar oda takımlarına çok bakıyorum ben büyüyen beşik alıcam iki kapılı bi dolap okadar.baktığım takımı 10 yaşına kadar rahat kullanır.saolsun annem geçen gun bişey söyledi aslında haklı gibi okadar güzel oda yapıcaksın allah korusun bebeğe bişey olur son anda o odaya giremezsin bi daha dedi hak veriyorum ama sizce bebek doğduktan snr alınırmı oda takımı fisfisfis
gülbeşeker çok tatlı olmuş güle güle giymeyi nasip etsin allah.
Kızlar dün yatağını kurduk oğluşumun fotosunu koyuyorum bakıııın