- 3 Kasım 2007
- 1.525
- 12
- 54
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
gülbeşekercim çok güzel güle güle giydir canım..
ben yine dün bişeyler aldım kızıma bakın bakalım güzellermi...
bunlar eşofmanları
bu fırfırlı kilodumuz elbise altına
bu da elbisemiz..
bunu da kalan ipleri değerlendireyim diye başladım ... biraz boncuklarla süsleyeyim dedim böyle bir şey oldu nasıl güzel olmuş mu hanımlar...
ya herkes ufakta olsa hazırlık yapıyor ben de daha tık yok
hıcbır sey almadım ben yaaa
anneme de aldıklarını bana gosterme demıstım sımdı bı tuhaf oldum ya hıcbır sey almıyorum dıye CADIARZU
Aynen Minik Kalimero ben de daha bişicik almadım. Bu arada aileden de kimse almadı.
Annemlerin hakkını yemiyim ama, çocuk odası takımını onlar alacaklar. Ama kayınvalidemi sorma! Kadın ne bi şey aldı daha ne de şunu ben alayım diye hevesleniyo... İnsan bi telefon açıp da eksiğin var mı alıyım demez mi!? Bak yine sinir oldum!!!
bizde de aynı annem bişeyler alalım bakalım diyor .kayınvalidemlerden henüz bişey yok bakalım . erken daha denir herhalde . sinir olma sende böyle yazınca bende düşünmeye başladım ama boşver biz bebişlerimize bakalım. kimse almazsa anne babaları yapar.
elmalı turtacım ben napiim benim kayınvalidemler bişey almadıkları gibi bi de oğullarından para yolmaya çalışıyolar devamlı onlar yüzünden para sıkıntısı çekiyoruz.keşke bişey almasalar ama en azından bize bulaşmasalar