Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

bunu da kalan ipleri değerlendireyim diye başladım ... biraz boncuklarla süsleyeyim dedim böyle bir şey oldu nasıl güzel olmuş mu hanımlar...

gülbeşeker çok tatlı olmuş güle güle giymeyi nasip etsin allah.

kızlar dün yatağını kurduk oğluşumun fotosunu koyuyorum bakıııın

atacım güle güle uyusun bebişin ...bende kararsızım park mı alayım beşikmi diye ama dur bakalım birdahaki ay kararımı vericem..
güle güle kullan

ben nedenbeşik almadım biliyormusun beşiği en fazla 6-7 aya kadar kullanabilir ama park yatak 4 yaşına kadar kullanılıyo ayrıca katlanıp bir sırt çantasının içine bile giriyo yani biyerlere kalmaya gittiğinde bebişi yatağından ayırmak zorunda kalmıyorsun.park yatakta beşi özelliğide var titreşim de.dönencesi var müzikli ışığı var gece bebişine bakmak içinçok yönlü bişey yani.ama beşik hem park yatak kadar pahalı hemde sadece sallanıyo ve daha ufak ben daha uzun vadeli düşündüğüm için park yatak aldım

ya herkes ufakta olsa hazırlık yapıyor ben de daha tık yok
hıcbır sey almadım ben yaaa

anneme de aldıklarını bana gosterme demıstım sımdı bı tuhaf oldum ya hıcbır sey almıyorum dıye CADIARZU

ya evet aslında herkes daha kullanışlı olduğunu söylüyor..bende başta öyle düşünüyordum ama kaynanama gösterdim beğenmedi, bebek dediğinin beşiği olmalı ben alıcam sen beğen beraber alırız dedi...yani eğer onun dediğini almassam hem çok üzülür hemde dilinden kurtulamam.durur durur söyler...valla bilmiyorum bidahaki ay bakıcam artık...

Aynen Minik Kalimero ben de daha bişicik almadım. Bu arada aileden de kimse almadı.
Annemlerin hakkını yemiyim ama, çocuk odası takımını onlar alacaklar. Ama kayınvalidemi sorma! Kadın ne bi şey aldı daha ne de şunu ben alayım diye hevesleniyo... İnsan bi telefon açıp da eksiğin var mı alıyım demez mi!? Bak yine sinir oldum!!!

bizde de aynı annem bişeyler alalım bakalım diyor .kayınvalidemlerden henüz bişey yok bakalım . erken daha denir herhalde . sinir olma sende böyle yazınca bende düşünmeye başladım ama boşver biz bebişlerimize bakalım. kimse almazsa anne babaları yapar.

elmalı turtacım ben napiim benim kayınvalidemler bişey almadıkları gibi bi de oğullarından para yolmaya çalışıyolar devamlı onlar yüzünden para sıkıntısı çekiyoruz.keşke bişey almasalar ama en azından bize bulaşmasalar

Aslında kimseden öyle bir beklentim yok da, benim kayınvalideme genel olarak sinir olma durumum var. Bak evlenirken ne düğüne ne çeyize hiçbişeye karışmadı, A'dan Z'ye her şeyimizi kendimiz yaptık. Ev aldık, ufacık bir fincan bile hediye etmedi!!! Biraz da ondan bakıyorum, bekliyorum... Hani belki torunu olunca böyle cimrilik yapmaz mı acaba diye. Bu arada merak edenlere not düşüyorum; durumları gerçekten çok iyi... İstese neler yapmaz da kalbi fakir işte...
Kusura bakmayın, kafanızı şişirdim.

Haklısın canım... Biz de 4 yıl eşimin babasının evinde oturduk. Yeni evlenicez diye bi sürü masraf tadilat yaptık. her şey hazırlandı, kaynanam rayici neyse ben kiramı istierim dedi. Kira isteyeceğini bisek gönlümüze göre bi yerden ev tutardık! 4 yıl evlerinde kiracı gibi oturduk. Allah nasip etti de bu sene boşalttık evlerini. Aynı durum anlayacağın!

of ya ne biçim insan bunlar hiç mi vicdanları yok da evlatlarının ceplerine ellerini sokuyorlar.onların emekli maaşları bizden fazla ama habire bizim cepten yiyiyorlar borç yapıp yapıp bize kapattırıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…