- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
kızlar ben çok bişey almadım daha bebişime ama aldıklarımın fotoğraflarını koyuyorum buraya bakalım beğenicekmisiniz?
bu ilk mama önlüğü;
bu ilk mama önlüğü;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darkcım gerçekten hepsi de çok güseller bu arada yanda ki korkuluklar aşağı iniyorm
resimde mi öle çıktı ki
atacım tam erkek kıyafeti ya nasıl özeniyorum bunlara anlatamam sanırım benim kızım erkek gibi giyinecek büyüyünce çocuk kimlik çatışması yaşayabilir bu yüzden ..ama ben hep pempikleri aldım biraz büyüsün gömlek kot filan ay süper yaaa..
Canım benim ya gerçekten çok güzel, maşallah. Şimdi senin takımları görünce iyi ki kızım olmuş, yoksa gerçekten özenirdim pembiş pembiş dedim :) Ayıcıklı falan takımlar da çok güzel. Yalnız beşik biraz kısa gibi göründü. Senin dediğin gibi asansör beşik mi. Yani mesela Ceren bebek büyüdüğünde biraz daha aşağı indirebilecek misin onu. Ya da kaldıracağın bir parmaklık falan var mı?
Atatanem özdilekten mi aldın? bende haftaya felan eşimin memleketine gidersem alayım.
bende çok beğendim önlüğünüzü.