Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Lelalcim herseyi cok güzel bayıldım...Güle güle uyusun bebişin ..
Bu arada benimde mobilyam ugur böcekli deseninin aynısı hatta konuma
baktıysan ordada war simdi benim bi sorum olucak bu uyku setini nerden
aldın canım istanbuldan firma adı felanda verebilirsin bana ben deistiricem
eger sölersen sevinirim canım ...

atacım çok güzel bir oda olmuş oğluşun güzel günlerde oynasın uyusun büyüsün inşallah içerisinde boyasından takımına halısına herşey çok uyumlu çok beğendim

Canım cok tesekkürler aslında bizim mobilyayı aldıgımız yerde
halıısına tülüne herseyine kadar yapıodu ama biz unuttuk o uyku setini
sölemeyi bidahada yaptıramadık :çok üzgünüm: Aslında orayada yaptırırım
ama cok kızdırdılar beni ondan daha gitmicem oraya :roflol: Annem istanbulda
ona aldırırım saol cnm tekrar öptüm seni Şeniz

Atatanemcimmm muhtesem olmus oglusunun odası erkek
erkek kokuo walla yerimsenibenGüle güle uyusun oglusun icinde huzurla :Saruboceq:

atatanem odanız çok güzel benim ogluşumun odasıda gemici takımı malum erkek olunca odalar hep gemici yada deniz altı ama her parçasıyla odan bi bütün olmuş tebrikler.halıya bende baktım ama fiyat yüksek geldi ben oyun halısı almaya karar verdim sana duvar kagıdını sorucam çok uyumlu benim odamlada nerden temin edebilirim ?

denizanası canım çilek mobilyadan halı heryerde rahatlıkla bulabilirsin.

montesori canım al kopyasını problem değil beğenmenize çok sevindim teşekkür ederimm

atatanem odanız çok güzel benim ogluşumun odasıda gemici takımı malum erkek olunca odalar hep gemici yada deniz altı ama her parçasıyla odan bi bütün olmuş tebrikler.halıya bende baktım ama fiyat yüksek geldi ben oyun halısı almaya karar verdim sana duvar kagıdını sorucam çok uyumlu benim odamlada nerden temin edebilirim ?

[FONT="Century Gothic"]yağmurcum çok teşekkür ederim.hepimiz aynı şekilde bebişlerimiz ile beraber iyi günlerde kullanalım inşallah
senin odanı görmez olurmuyum ben de senin odana bayıldım..
evet uğur böcek konseptimiz aynı kaydirigubbakcemile3 hatta ben de duvar kağıtlarını yaptıracaktım ancak pek de sağlıklı olmadığı söylenince yaptırmadım ama içimde de kalmadı değil hani :asigim: sende de görünce acayip içim gitti.
ben modokodan aldım takımı modokoda kervan bebe .. modokonun internet sitesine girersen orada adres ve telefonlarını görebilirsin.halısından perdesine kadar tüm mefruşatlarıda mevcut orada bilgin olsun hihoyyyt
[/FONT]

Comic Sans MS"]FONT="Century Gothic"]yağmurcum çok teşekkür ederim.hepimiz aynı şekilde bebişlerimiz ile beraber iyi günlerde kullanalım inşallah
senin odanı görmez ben de senin odana bayıldım..
uğur böcek konseptimiz aynı kaydirigubbakcemile3 hatta ben de duvar kağıtlarını yaptıracaktım ancak pek de sağlıklı olmadığı söylenince yaptırmadım ama içimde de kalmadı değil hani :asigim: sende de görünce acayip içim gitti.
ben modokodan aldım takımı modokoda kervan bebe .. modokonun internet sitesine girersen orada adres ve telefonlarını görebilirsin.halısından perdesine kadar tüm mefruşatlarıda mevcut orada bilgin olsun hihoyyyt
[/FONT]

lelalcim çok tatlı prensesin odası güle güle kullanın canım

veeee işte günlerdir beklediğiniz an geldi.hiçbir masraftan kaçmadan oğlumun odasının fotolarını çekip sizinle paylaşıyorum.ta taaaa

yatağımız

dolabımız

şifonyer oyuncak sandığı ve çamaşır sepetimiz

gülbeşeker çok güzel bir bebek..maşallah..bahtıda kendi gibi güzel olsun.allah sağlıklı uzun ömürler versin canım..

allah razı olsun Azo 'cuğum.... teşekkürler... kısçem çok şirin değil mi teyzeleri.... çektiğimiz zahmetlere fazlasıyla değiyor yani... hiç beklemediğim bir anda gelen bu güzeli bu güzelliği meğer ne kadar çok da bekliyor ve özlüyormuşum... upuzun uzaklıklardan gelen bu mutluluğu meğer ne kadar da çok istiyormuşum....onu da oğluşlarımı da çok seviyorum... Allah her kadına ve erkeğe ana baba duygusunu hayırlısı ile yaşatsın inşallah...(AMİİİN)a.s.

atatanem odası süper olmuş canım güle güle kullansın paşan.
bu arada halınızı nereden aldınız, sen izmirdesin ama internet adresi falan varsa firmanın sevinirim

Atatanem odanım muhteşem olmuş gerçekten..Çok beğendim..Duvar süslemelerin de çok hoş olmuş..Sağlıklı mutlu günler geçirsin oğluşun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…