Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

arkadaşımın kızıma hediye getirdiği spor ayakkabıları;

s5002210fn0.jpg

w640.png

buda ablamın hediyesi bilezik üstünde çok şeker pembe taşları var.şimdi takamıycaz tabi biraz büyüyünce...
URL=http://imageshack.us]
s5002214wv0.jpg
[/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=526&i=s5002214wv0

kızlar merhaba hihoyyyt
doğumuma neredeyse 4 gün kaldı ama ben bebek şekerlerimi daha yeni bitirebildim.malum yoğun iş güç hali :çok üzgünüm:
bakın bakalım sizlerde beğenecekmisiniz kaydirigubbakcemile3

ImageShack - Hosting :: goruntu877uw0.jpg

kızlar merhaba hihoyyyt
doğumuma neredeyse 4 gün kaldı ama ben bebek şekerlerimi daha yeni bitirebildim.malum yoğun iş güç hali :çok üzgünüm:
bakın bakalım sizlerde beğenecekmisiniz kaydirigubbakcemile3

ImageShack - Hosting :: goruntu877uw0.jpg

çok güzelll olmuşlar lelalcim.ellerine sağlık. ben çok tembel bi anneyim. sipariş verdim çikolataları :eek: bugün alacağız yarın sizinle paylaşırım inş.

denizanası walla sizde eşinle beraber pek bi marifetliymişssiniz :nazar:
iyi günlerde güle güle kullansın bebişin.bol bol kirlisi olsun kirli torbası dolsun kaydirigubbakcemile3

deniz anası yaptıklarınız çooook güzel olmuş özellikle kirli torbasına bayıdım.

lelalcim sizin şekerlerde pek güzel olmuş güle güle dağıtın.

deniz anası yaptıklarınız çooook güzel olmuş özellikle kirli torbasına bayıdım.

lelalcim sizin şekerlerde pek güzel olmuş güle güle dağıtın.

çok teşekkür ederim pirayecim
walla biraz daha yapmayı bekleseydim kızla beraber oturup hazırlayacaktık kaydirigubbakcemile3

deniz anası yaptığınız ciciler çok güzel olmuş.ellerinize sağlık..
lelal sizin şekerlerinizde süper..
ben daha hazırlamadım.daha malzemelerini bile almaya fırsatım olmadı.ee iyicede ağırlaştım.gidemiyorum eminönüne falan.evdeyken hazırlarım diyodum ama..kocişin gönlü olur alırsa hazırlıcam.daha var zaten doğuma..ama yok almazsa gider hazırını alır.napim..

deniz anası yaptığınız ciciler çok güzel olmuş.ellerinize sağlık..
lelal sizin şekerlerinizde süper..
ben daha hazırlamadım.daha malzemelerini bile almaya fırsatım olmadı.ee iyicede ağırlaştım.gidemiyorum eminönüne falan.evdeyken hazırlarım diyodum ama..kocişin gönlü olur alırsa hazırlıcam.daha var zaten doğuma..ama yok almazsa gider hazırını alır.napim..

teşekkür ederim azocum,
bebek şekeri için eminönünü falan çok iyi bilen bir arkadaşım kağıthanede euroflora da fiyatların çok daha uygun olduğunu söylemişti, yakınsan eminönü kadar yormaz, bana uzak ama eşimin işi olmadığı bir zaman gitmek istiyorum sitesinden baktım dekorasyon içinde güzel şeyler var ama internet satışları yok ne yazıkki

bu arada bebişim doğduğundaki el ayak izleri GeBeBe, Bebek Odası Süsleme, Yastık, Bebek Odası-Süsleme, Baby Memory Prints, Baby Memory Prints Üçlü Çerçeve - Naturel buradaki hatıra çerçevesinden aldım resmini çekmeye üşendiğim için link koydum

bunlarda bizim minik yiğit efe'nin çikolataları.. üşenmekten anca resimlerini çektim. sizlerle paylaşmak istedim. hee çaktırmadan 1 tane yedik ama merak nasıl olmuş diye cokacimcoook hmm biz bayıldık..:lepi:

ImageShack - Hosting :: dsc00192smallml1.jpg

ImageShack - Hosting :: dsc00193smallze6.jpg

Son düzenleme:
X