Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

odanız cok güzel olmus bebeginiz iyi günlerde kullansın güle güle eskitsin ben de kısmetse ocak annesi olucam beşiğini eşimin arkadası yapıcak ne zamandır bişeyler bakıyodum ama senin beşik tam istediğimden kopya cektim bende bundan yaptırcam...

denizanası canım çilek mobilyadan halı heryerde rahatlıkla bulabilirsin.

montesori canım al kopyasını problem değil beğenmenize çok sevindim teşekkür ederimm

Atacim odaniz çok güzel olmuş.bayildim..mobilyalarimiz ayni:)
oğlunun gülücükleri odasini doldursun; sağlicakla içinde büyüsün inşallah..
Halisini bende çok beğendim ama benim odam biraz küçük olduğundan sanirim öle bi hali siğmaz.bende hali sermemeyi düşünütorum.

teşekkür ederim atatanem, çıkıp bakmaya fırsatım olmamıştı şimdi rahatlıkla bulurum
azocum aslında bizde bebek odasında halı kullanmayı düşünmüyorduk, bakteri yada mayk barındırması, toz tutması açısından ama kayınvalidem tutturdu gece gündüz emzireceksin terlik vs giymeye fırsatın olmaz diye artık diğer halılardan kullanacağıma alayım bari dedim aslında ahşap parke en güzeli bebek odası için

atacım herşeyiniz harika olmuş.ben daha öncede yorumumu yazdım ancak mesajların sırasında bi sorun var.bu yüzden benim yazdığım sen resinleri koymadan önce yazılmış gibi duruyo :)

pooh lu perdemiz :KK70:
my.php

battaniye,anakucağı
my.php

avize
my.php

park yatak
my.php

my.php

hihoyyyt becerdim galiba kaydirigubbakcemile3

Canım cok tesekkürler aslında bizim mobilyayı aldıgımız yerde
halıısına tülüne herseyine kadar yapıodu ama biz unuttuk o uyku setini
sölemeyi bidahada yaptıramadık :çok üzgünüm: Aslında orayada yaptırırım
ama cok kızdırdılar beni ondan daha gitmicem oraya :roflol: Annem istanbulda
ona aldırırım saol cnm tekrar öptüm seni Şeniz

Atatanemcimmm muhtesem olmus oglusunun odası erkek
erkek kokuo walla yerimsenibenGüle güle uyusun oglusun icinde huzurla :Saruboceq: :nazar:

yagmurrrrcum ne demek inşallah işine yarar.. zaten seni kızdırdılarsa hiç yaptırma eski yere bizimkiler pek bi ilgiliydiler yardımcı olacaklardır sana

atatanem odanız gerçekten çok güzel olmuş tam erkek adam odası kaydirigubbakcemile3
yanılmıyorsam o duvar bordürleri ve resimler senin el emeğin göz nurundu.. ellerine sağlık.
oğlun sağlık ve huzurla uyusun büyüsün odasında :nazar:

lelal sizin odanızı kaçırmışım ben arada herşeyiniz çok güzel güle güle sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah:nazar:
saphira canım sizin hazırlıklarınızda pek cici olmuş maşallah:nazar: güle güle kullanın

X