Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Belki pişik olmadığından rahattır sürmeyenler.Bezlerde kaliteli ve bebeğin cildine uyumluysa.
Bir de sanırım bebekten bebeğe bu da değişecek.Deneyerek öğreneceğiz.

Yok ya ben ölçmem makattan ateşini bebağin.Allah sağlık versin inşallah da gerek kalmasın ateşölçer kullanmaya.
Benimkinin ucuda metal.Kulaktan ölçerim ben.

bencede bezler şu an çok iyiler hava alanları vs. var
zeytinyağı konusu ise masaj yaparak sürünce besleyici ve canlandırıcı olacaktır, tedavisinde bile işe yarıyor,

kızlar kaç gündür araştırıyorum bebk şampuanında,pişik kreminde,ıslak mendilinde vs.en iyi marka uni babymiş.özellikle yeni dogan için şampuanları sebamedden daha kaliteliymiş bende bugün aldım hepsinden.

kızlar hepinize hayırlı sabahlar....
Dün sistemde bi problem vardı,internete bi türlü giremedim..Düşüncelerimle sizlere çok katılamasamda sizlerin düşüncelerinizi okumak bana çok keyif veriyor...Çok şükür bugün bi problem yok gibi..Hoşçakalın........:))

lia masallah canım ceyız gıbı dızmıssın gule gule gıydır kızına
hilalcim herseyın ıyı olmasına sevındım gorusuruz
pişik kremi bende almadım sebamedınkını onerıyorlar ama kolay bulunabılecek bı urun olmasıda lazım artık sızınde dedıgınız gıbı bebek bezlerı cok gusel ozellıklı yapıyorlar ınsallah bu sorunlada karsılasmayız
chıcconun ates olceri 10 ytl ydı bana bıraz basıtmıs gıbıme geldıgı ıcın almadım
bı turlu alısverıse cıkamadık annem bı gelseydı cıcılerımıze kavusmak ıstıyoruzzzz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bu kremi çatlaklar için mi diye alacaz.özel bir adı var mı??bende kullanmak istiyorum.bir soru daha :hemen mi kullanalım doğumdan sonra mı...daha soru yok.:CüvCüv:

bu kremi çatlaklar için mi diye alacaz.özel bir adı var mı??bende kullanmak istiyorum.bir soru daha :hemen mi kullanalım doğumdan sonra mı...daha soru yok.:CüvCüv:

seha'cım bu kremi bana doktorum tavsiye etmişti...
çatlaklarım için bebe yağı kullanıyordum pek işe yaramayınca bunu önerdi...
ve yaklaşık 2 yada 3 aydır kullanıyorum... yeni çatlak oluşmadı, oluşmadığı gibi eski çatlaklarda geçmeye başladı...kaydirigubbakcemile2
özel bi adı da yok SEBAMED LOSYON 200ml. eczacılar bilir zaten bu adı verince.... :CüvCüv:
doğuumdan sonra da kullanabilirsin ama onun içinde başka bir krem var.... bu da doktor önerdi ve denenmiş, garantili...
onunda adı Q 10 SIKILAŞTIRICI VÜCUT LOSYONU 200 ml. hihoyyyt

a.s.a.s.

liacım cicilerinizin hepsine bayıldım canım
çok zevkli şeyler Allah iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin

escape sebamedi öğrendiğim iyi oldu
almıştşm ben zaten hemen denemeye başlıyorum
daha önce nrelerdeydin inşallah işe yarar zira çatlamaya fena başladım

Lia ne kadar güzelmis ya cicileriniz,insl.güle güle kullanirsiniz..

Azo o poz ne bea,fena güzel cikmisin haberin olsun!

Kasım anaları gözellik yarışması yapıcam valla sizi görünce dayanamayıp :)))) Diyene bak, hepsi birbirinden artiz.

Azo ben de aldım dün gece biliyor musun. Netten aldım bakalım yarın gelir heralde sağma makinem. İnternetten 111 milyona aldım. Üç aşağı beş yukarı seninkiyle aynı. Yalnız süt saklama poşeti almadım. Burada çalışan bir arkadaşımın bebeği plastik biberona ya da saklama poşetlerine konulan sütü içmiyormuş. Doktor cama koy demiş. Hatta biberon alma, buzdolabında kavanozun içinde sakla sütünü demiş. Bana da çok mantıklı geldi. Termoslu bir çanta ve kapaklı üç dört tane biberon alıcam. Sağdıklarımı eve gidince kavanozla saklayacağım dolapta. Kız diyor zaten buzluğa atmak gibi bir lüksün olmuyor. O kadar gitmiyor zaten sağdığını ertesi gün içiyor diyor. Tabii ilk günler eğer fazla gelirse ki bazılarında oluyormuş, onları acil durumlar için buzluğa süt saklama poşetiyle atarsın.

julicim bakalım ben 1 paket ladım zaten..25 ad. var içinde..eğer içmezse senin dediğin mantıklı bende şişelere koyup termosta saklamalı..çünkü iş yerinde yemekhanenin dolabına koyamam..allah korusun oğluşumun sütünü birisi yanlışlıkla içerse..:1shok:
akşama kadar bozulmasın diye rermoslu çanta lazım ozaman..
ama bu poşetlerden içerse süper olur.çünkü oda sıcaklığında 7-8 saat ağzını kapattıktan sonra saklanabiliyomuş..:1rolleyes:

liacım ne tatlı aldıkların oldum olası kız bebek kıyafetlerine bayılırım zaten seninkiler de pek bi güzel maşallah güle güle giysin minişin.
ben sebamed losyon almıştım oğluşuma kullansammı onu acaba ama şimdi bebeğime aldığım bişeyi kendime kullanmaya başlarsam bencillik yapıyo gibi hissedicem kendimi en iyisi gidip başka alayım ben:))yarın bende aldığım cicilerin fotosunu koyucam bekleyin beni anacııımmm

Kizlar bende haftasonu sebamed in 4 lü çantasini aldim.
Lia cicileriniz pek bi şekerler..güle güle kullansin kizin..

JULİCİM BAK BENİM ALDIĞIM SÜT SAĞMA MAKİNASINDAN..
ÖZELLİKLERİDE YAZIYO..
http://www.e-bebek.com/Medela-Mini-Elektrikli-ve-Pilli-Sut-Pompasi-ProdID05341.html
Güle güle kullan canım aldıklarını.

Ya nolcak ki ben kullanıyorum walla.
Bebeyağı aldım büyük boy,ben kendim bile tüm vücuduma baştan aşağı sürdüğüm halde aylarca bitiremiyorum.Bebeğim nasıl bitirsin tek başına.Zaten ona bi kaç damla damlatcam banyo suyuna.
Tabi kendi şişeme boşalttım ki onun şişesi kirlenmesin diye :))

Sen de bi şişeye biraz boşalt bence bişey olmaz.Biterse alırız.Aileyiz ne de olsa :)) Paylaşım şart..:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…