Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Ben eğer güveniyorsam kadın doğum doktorumun talimatlarına uyardım sonuçta aile hekimleri pratisyen hekim alanı değil ama yine de ikilemde kaldıysanız başka bi ilaç önermesini isteyin doktorunuzdan fitili beceremiyorum içebileceğim bişey önerirmisiniz filan diyip başka ilaç isteyin

Doktoruma güveniyorum ama işte içime bi şüphe düştü birşey olmasa bile psikolojik olarak etkilenecem. Söylediğin taktiği kullanacam teşekkür ederim

Progestan yapısı gereği idrar yolu enfeksiyonu ve akıntı yapıyor çok normal. Bol su içip sürekli günlük ped kullanmalısınız, saat başı değiştirin.
Tek kullanımlık şaseyi de en iyisi gece yatmadan içmeniz ve bütün gece tutmanız gerekiyordu.

Öyle yaptım doktorum yatarken iç en az 3-4 saat durmalı demişti ama psikolojikmidir nedir dayanamadım uykudan uyandım wc gitcem diye önceki gece çok ateşlendim 38-39 filan buldu ateş sık duşa girdim birde bütün vücudum etlerim acıyor dün sabah covid testi verdim negatif çıktı dün geceyi ateşsiz atlattım şükür daha iyiyim ama akıntım filanda çoğaldı şimdi hasta olunca Varmı bildiğiniz gribi çabuk atlatabileceğim doğal bişeyler

Doktoruma güveniyorum ama işte içime bi şüphe düştü birşey olmasa bile psikolojik olarak etkilenecem. Söylediğin taktiği kullanacam teşekkür ederim
Canım aynı fitili kullanıyorum bilgin olsun bende 3 tane bugün sonuncuyu kullanacağım. İnşllah bir sıkıntı olmaz valla ben güvendim doktora şöyle enfeksiyonun geçememesi Daha kötü o nedenle birde bizim artık düşük yapma gibi Bir dururumuz olamaz ilk aylık dönem için geçerli o ilk üç ayda düşüğe sebebİyem verebiliyormuş. nette bende çok okudum ama hiç düşük yapan olmamış çoğu gebe kullanmış

Çok sevindim incii valla bizden birinin kullanıyor olması beni o kadar rahatlattı ki o zaman haftasonu hemen kullanayım yarın detaylı ultrason var perinatoloğa aldm randevuyu bakalım o neler söyleyecek. İnşallah herşey yolundadır.

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl
canım bana çok iyi geldi kesti akıntımı hemen 2 tanesini kullandım 3. Yü kullanacaktım o gece unuttum dedim etkisini yitirir ertesi gün tek onu kullanırsam 2 tane bile çok işe yaradı doktor veriyorsa kullan canım benimde haftaya 6. ay kontrolüm var 2 doktora gidince iyi oluyor 2 haftada 1 doktora gitmek güzle oluyor

Bugün gittim dr. Detaylı için perinatologdu oda kullan dedi bu akşam kullanacam inşallah. Bu arada dr çok kilo almışsın çocukta önde gidiyor dedi iyi değilmiş 4 kilo alma hakkım varmış sadece çift rahim olduğu için diğer hastalara göre kilo az al dedi. Bebeğin bile midesi büyük çıktı anasına çekmiş zaar

İlk zamanlar sadece akşam çoğunlukla hissediyodum artık gün içindede bayağı hissediyorum dışardanda görülüyo.bide gece bazen uyandırıyo sabaha karşı çok hareketli uykusuzluğa şimdiden alıştırıyo heralde

Benim de. Normaleeş hareketini hissediyordum 3 gündür geceleri sabaha kadar aralıklı saatlerde tekmeliyor gündüz sankin ben yandım gibi duruyor

Benim de. Normaleeş hareketini hissediyordum 3 gündür geceleri sabaha kadar aralıklı saatlerde tekmeliyor gündüz sankin ben yandım gibi duruyor
Gün içinde hareketli olduğumdan pek hissetmiyorum bazen bişeyler yiyince çok hareketli oluyor bazen gayet sakin günü gününe tutmuyor bazen tekmeler çok sert net bazen hayli cılız oluyor. Sadece bi gece bi çikolata yedim çok acıkmıştım uyutmadı bi süre hareketten bidaha yatarken yemedim

Yarın kontrolüm var 24. Haftamıza gireceğiz bakalım neler diyecek neler değişti. Hareketler benimde seninki gibi bazen çok net bazı günler hissetmekte zorlanıyorum. Doktorum bana bebek hareketlerinin çok önemli olduğunu ama gergin aynı olmasa bile muhakkak bebek hareketleir takip etmemi söylemişti bu aylarda erken su gelme ya da kalp durumu söz konusu olabiliyor bu nedenle hepimiz dikkatli olmalıyız Ama şu bir gerçek gerçekten 2 . Trimester bal ayı gibiydi 3 hafta sonra son trimestera giriyoruz resmen. Kızlar bazen inanamıyorum gözlerim doluyor burada hepimiz o çift çizgiler ile başladık yolculuğa ve bebeklerimizi kucağımıza almamıza o kadar az kalsın ki rabbim onları bizlere bağışlasın inşllah

Ya evet inanamıyorum bende bekadar yol katettik burda sonuna çok yakınız inşallah yaklaştıkça heyecanım aşırı artıyo bianönce zamanı gelsin kucağıma alıyım istiyorum.sanırım ben herkesten kıskancam bebişi şimdiden kimsenin kucağına veremem diye düşünüyorum hep benim kucağımda olsun

acaba öylemi olacak yokla azıcık alsınlarda uyuyalım diye mi bakacağız orası muallak. Ama hepimizin duyguları aynı. ve daha güzeli hepsi en fazla 2 şer hafta ara ile doğacak. Doğuran ben doğurdum desin bari topiğe

Evet ya hepsi peşpeşe doğucak hayırlısıyla inşallah bütün süreçleri beraber yaşadık resmen ailemden çok burda paylaştım duygularımı çoğu kişi tedavimi bile bilmiyo mesela.duygularımı bütün sürecimi en iyi bilen sizlersiniz

Hayırlı haberlerle gel kocaman olmuştur ben yüksek ateş atlatınca cumartesi ne durumda bebek suyu rahim uzunluğu vs diye meraktan başka bi doktora gittim yolundaydı şükür herşey kendi doktoruma kontrolüm 3 hafta sonra 27sinde şeker yüklemem var o biraz gözümü korkutuyor birde artık idrar kesesine baskı mı yapıyor ayaklarını dayıyorda dolgunluk hissi mi veriyor bilemedim sık wc günleri başladı gibi Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benimde aynı çevremde çoğu kişi hiç bir tedavi sürecimi bilmiyor tüp bebek olduğunu dahi bilmiyor kimseyle konuşmadım anlatmadım tüm süreci siz biliyorsunuz kader arkadaşlarım Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin vakti saatinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…