- Konu Sahibi ipeksiiimm
-
Herkes başından geçerek buralara geliyor. Merak etme siz de gelirsiniz bu aşamalara. Ben de en başındayken sizin gibi düşünüyordum ama transfer oldu sonuç bekliyorum.ne güzel herkes gününü bekliyor ben hala regl bile olmadım tedaviye başlayamıyoruz
inşallah canım hayırlı sonuçlar alırsın. bende yarın gidiyorum doktora bakalım nolacakHerkes başından geçerek buralara geliyor. Merak etme siz de gelirsiniz bu aşamalara. Ben de en başındayken sizin gibi düşünüyordum ama transfer oldu sonuç bekliyorum.
Teşekkür ederim. Hangi şehir ve doktor acaba?inşallah canım hayırlı sonuçlar alırsın. bende yarın gidiyorum doktora bakalım nolacak
canım kayseriye gidiyorum ben hüma tüp bebek merkezi Ahmet Emin MUTLU doktorumTeşekkür ederim. Hangi şehir ve doktor acaba?
Hiç bir şey hissetmemek derken neyi kasdettiniz. Belirti anlamında mı. Benim de 9 kasım transferim. Sonuç günüm 20 kasım. Sizin?Merhaba,
9 KAsım’ da transferim oldu biri 11 diğeri 12 hücreli 2 embriyo transfer edildi. Şu an beklemedeyim. Bu sürede hiç bir şey hissetmemek çok garipmiş.Herkesin dilekleri gerçek olur umarım
Sonuç günüme 21 Kasım dedi doktorum. Hem belirti anlamında hem de hiç olcakmış gibi gelmiyor bana. Aslında ilk transferim ama daha heyecanlı daha olumlu hissederim gibi gelmişti tedavideyken. Sanırım biraz psikolojim bozuldu benimHiç bir şey hissetmemek derken neyi kasdettiniz. Belirti anlamında mı. Benim de 9 kasım transferim. Sonuç günüm 20 kasım. Sizin?
Hamilelikte belirti için çok erken. Daha kaç gün olduSonuç günüme 21 Kasım dedi doktorum. Hem belirti anlamında hem de hiç olcakmış gibi gelmiyor bana. Aslında ilk transferim ama daha heyecanlı daha olumlu hissederim gibi gelmişti tedavideyken. Sanırım biraz psikolojim bozuldu benim
Benimde 7 kasım transferin 17 kasım kan verme günüm bende kendimde belirti arıyorum hiçbişi bulamıyorumSonuç günüme 21 Kasım dedi doktorum. Hem belirti anlamında hem de hiç olcakmış gibi gelmiyor bana. Aslında ilk transferim ama daha heyecanlı daha olumlu hissederim gibi gelmişti tedavideyken. Sanırım biraz psikolojim bozuldu benim
Benimde 7 kasım transferin 17 kasım kan verme günüm bende kendimde belirti arıyorum hiçbişi bulamıyorum
O kadar hormon ilaçları kullanıyoruz günde 9 tane ilaç içiyorum alttan 3 fitil ayrıyetten
( dondurulmuşlar transfer olduğu içşn iğne kullanmadım )
Yani stres hormon ilaçları psikolojimizin bozulması çok normal
Benim 9 tane ilacım var. Benim doktorum 2 gün evde istirahat verdi. Sonrasında günlük hayatına dön dedi. Ben işten izin aldığım için tüm bu süreyi evde dinlenerek geçirmeyi planlıyorum. Ama ev içinde kendi hafif işlerimi görüyorum yemeğimi ısıtmak gibi.İçinde bulunduğumuz durumu anlayacak kişilerin olması çok güzel o yüzden bu platformu çok sevdim. Benim ilaç listem bulmaca gibi. Kimi yarım doz kimi 3 günde bir kimi gün aşırı toplamda benim de 8 tane ilacım var. S Seyhan38ONEA dinlenebiliyor musunuz peki? Doktorum bana 5 gün yatak istirahati tavsiye etti.
Benim doktorum yatak istirahati tavsiye etmedi günlük hayatına geri dönebilirsin sadece temizlik yapma ağır kaldırma uzanma dediİçinde bulunduğumuz durumu anlayacak kişilerin olması çok güzel o yüzden bu platformu çok sevdim. Benim ilaç listem bulmaca gibi. Kimi yarım doz kimi 3 günde bir kimi gün aşırı toplamda benim de 8 tane ilacım var. S Seyhan38ONEA dinlenebiliyor musunuz peki? Doktorum bana 5 gün yatak istirahati tavsiye etti.
Ben test yaptırdım bugün 12.gün 3.6ben kendimi dinlememek için kitap okuyorum, örgü örüyorum
kendi oyalayacak seyler buluyorum bi şekilde gün bitiyo
Seni merak ettim test yaptın mı inşallah pozitifAllah allah ayni gunler ama farkli tarihlerr desene once senden guzel haber alacagiz :)
Genetik test yaptirdiniz mi canim ya da embriyolar pgt ye gonderildi mi ?Kızlar dün ilk negatifi aldık kafamda birsürü soru var içinden çıkamıyorum, herşey normalken 2 embriyo birden neden tutmaz, 1 ay önce laparoskopi histereskopi oldum herşey temiz %80 tutar dedi doktor, eşimden tese ile sperm bulundu 3 gün emb. İdi donmuş, deli gibi düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?