- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 37
- Konu Sahibi ipeksiiimm
-
Hadi hayırlısı olsun ben de bugün ilk gonal f iğne mi vurdum hastaneden döndüm şimdi hayırlısı inşallahcanım kübra hanımın adını duymuştum hayırlı olsun tedavin. bende bahçecide emre beyde tedavi görüyorum bende tedavinin son aşamasına geçtim transferi bekliyorum
Geçen ay adetin 3. günü 90 çıkınca iptal olmştu bu ayda kist çıktı nasip artk geç olsun güç olmasınBen oğlumda tedaviye başlamadan önce 5 ay öncesi adet düzenleyici kullanmıştım
E2 kaç çıktı sizin 3000 ile transfer olmuştum ben
Saolsın canm :) Bu ay kırmızıya hiç dönmedi benm hep kahverengi şeklinde geçti doktor bu ay ki adetin bu şeklide olcak demek ki dedi bitti ztn şimdiHayırlı olsun şimdiden :)
Bende yeni bıraktım canım aynen dediğin gibi benim de ama çok düşünme inan gelmek bilmiyor sökülecek sabırlı ol derim.Dr'um kırmızıyı görmeden gelme diyor aklında bulunsun.
Valla ben de bekliyorum bakalım ne zaman gelecek Hiç niyeti yok gibi :)Saolsın canm :) Bu ay kırmızıya hiç dönmedi benm hep kahverengi şeklinde geçti doktor bu ay ki adetin bu şeklide olcak demek ki dedi bitti ztn şimdi
Transfer öncesi şuan hangi ilaçları kullanıysunMerhaba bende ikinci kez anne olabilmek için dondurulmuşlarımla tedaviye başladım cuma günü kontrol haftaya Çarşamba transfer olacak Allah kısmet ederse inşallah
Hayırlısı olsun bende 2 Kasım’da transfer oldum bekliyorumHayrlisi olsun herkese benimde bugun 2. Gunum estroferm le coraspirin basladik insallah umut olursunuz bizlere kizlar az kaldi
Benimde 6 kasimda blas 1 tane embriyo transfer edildi suan heyecanda bekliyorum bugun oglum servisten inerken ustume atladi kacamadim umarim birsey olmamistir daha 2. Gun günlük işlerimide aynı şekilde yapıyorum hiç kendime dikkat etmedim Hastanede 5dk bile yatmadım apar topar başka bir ramduviye gittim
Cnm erken yaptirmis olabilirsin. Cunku beta degeri kana 10 gunde karışıyor. Suan düşük cikmasi normal. Belli bir tarih vermedilermi sana . su tarihte test yapin diye ?Çok merak ettim 9 Kasım’da yanı bugün kan testi verdim 0.1 çıktı 14 Kasım’a kadar yükselir mi umudum kalmadı değeri sonradan yükselen var mı benim 3.gün embriyosu acaba erken mi yaptım testi ilk denemem çöm korkuyorum ve heyecanlıyım
Verdiler 14 KasımCnm erken yaptirmis olabilirsin. Cunku beta degeri kana 10 gunde karışıyor. Suan düşük cikmasi normal. Belli bir tarih vermedilermi sana . su tarihte test yapin diye ?
Cnm ozaman 14 kasimi beklemelisin. Çünkü beta hormonu 10. Gun kanda salinmaya basliyor. Hangi gun transfer oldu sizin?bugun kacinci gununuzVerdiler 14 Kasım
3 kasımdamı transferin oldu ?Çok merak ettim 9 Kasım’da yanı bugün kan testi verdim 0.1 çıktı 14 Kasım’a kadar yükselir mi umudum kalmadı değeri sonradan yükselen var mı benim 3.gün embriyosu acaba erken mi yaptım testi ilk denemem çöm korkuyorum ve heyecanlıyım
Aynı gün transferimiz Bana 16 Kasım dedilerMerhaba.Bende beklemedeyim.. 6 kasım da transferim oldu. 6.gun embriyosu.. 17 kasim test günüm. Bel agrimdan baska hicbir belirtim yok ne kabizlik ne akinti hiic. Ilk denemem. Allahin takdirine kaldi.
2 Kasım’da transfer oldu 10:45 te3 kasımdamı transferin oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?