- Konu Sahibi ipeksiiimm
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar alırız hep birlikteAynı gün transferimiz Bana 16 Kasım dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar alırız hep birlikteAynı gün transferimiz Bana 16 Kasım dediler
2 Kasım da transfer oldu 10;45 Salı yumurta topalama oldu Cuma transfer ilk kez yaptırıyor 3.gün embriyosu oluyorCnm ozaman 14 kasimi beklemelisin. Çünkü beta hormonu 10. Gun kanda salinmaya basliyor. Hangi gun transfer oldu sizin?bugun kacinci gununuz
Allah allah ayni gunler ama farkli tarihlerr desene once senden guzel haber alacagiz :)Aynı gün transferimiz Bana 16 Kasım dediler
2kasımsa transfer oldu transfer gününü saymazsak bugün 7.günCnm ozaman 14 kasimi beklemelisin. Çünkü beta hormonu 10. Gun kanda salinmaya basliyor. Hangi gun transfer oldu sizin?bugun kacinci gununuz
İnşallahAllah allah ayni gunler ama farkli tarihlerr desene once senden guzel haber alacagiz :)
8.günün . suanda negatif cikip sonradan biranda yukselen cok arkadasimiz var . dr dedigi tarihte yaptir kan testinizi. Bak bir iki arkadasla ayni gun transfer ama farkli tarihler demekki bisey var2 Kasım da transfer oldu 10;45 Salı yumurta topalama oldu Cuma transfer ilk kez yaptırıyor 3.gün embriyosu oluyor
Beklemekten başka çare Yok ilk kez heyecan umut bekleyiş çok zor Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allahım ol desin hayırlısı ile olsun inşallah8.günün . suanda negatif cikip sonradan biranda yukselen cok arkadasimiz var . dr dedigi tarihte yaptir kan testinizi. Bak bir iki arkadasla ayni gun transfer ama farkli tarihler demekki bisey var
Hayırlısı inşallah bende bel ağrısı ara ara oluyor 3 gğn adet şancısı gibi sancım oldu ama geçti şimdi hiçbir şeyMerhaba.Bende beklemedeyim.. 6 kasım da transferim oldu. 6.gun embriyosu.. 17 kasim test günüm. Bel agrimdan baska hicbir belirtim yok ne kabizlik ne akinti hiic. Ilk denemem. Allahin takdirine kaldi.
Insallah. Canimm yaa bnmde ilk denemem guzel haberleri aliriz . hee bekliyorumm hamileyiiiimmm demenizi:)))Beklemekten başka çare Yok ilk kez heyecan umut bekleyiş çok zor Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allahım ol desin hayırlısı ile olsun inşallah
Amin inşallahHayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar alırız hep birlikte
İnşallahInsallah. Canimm yaa bnmde ilk denemem guzel haberleri aliriz . hee bekliyorumm hamileyiiiimmm demenizi:)))
İnşallah hayırlısı adet olur başlarsın Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınne güzel herkes gününü bekliyor ben hala regl bile olmadım tedaviye başlayamıyoruz
amin canım inşallah hiç geçmeyen günüm bu ay gelmek bilmiyorİnşallah hayırlısı adet olur başlarsın Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayirlisi olsun bakalim insallah guzel haberlerini aliriz bizede umut olursun canmHayırlısı olsun bende 2 Kasım’da transfer oldum bekliyorum
Hayırlısı inşallah önce pozitif sonuçlar sonra kucağına almak nasip olsun inşallah Benimde Pazartesi test günün hayırlısı inşallah dualarınızı bekliyorumPazartesi transferim var kızlar dualarınızda beni de anın olur mu![]()
Amin hayırlısı inşallah canım, dualarımdasınızHayırlısı inşallah önce pozitif sonuçlar sonra kucağına almak nasip olsun inşallah Benimde Pazartesi test günün hayırlısı inşallah dualarınızı bekliyorum