Kasım Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

2 Kasım da transfer oldu 10;45 Salı yumurta topalama oldu Cuma transfer ilk kez yaptırıyor 3.gün embriyosu oluyor
8.günün . suanda negatif cikip sonradan biranda yukselen cok arkadasimiz var . dr dedigi tarihte yaptir kan testinizi. Bak bir iki arkadasla ayni gun transfer ama farkli tarihler demekki bisey var

8.günün . suanda negatif cikip sonradan biranda yukselen cok arkadasimiz var . dr dedigi tarihte yaptir kan testinizi. Bak bir iki arkadasla ayni gun transfer ama farkli tarihler demekki bisey var
Beklemekten başka çare Yok ilk kez heyecan umut bekleyiş çok zor Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allahım ol desin hayırlısı ile olsun inşallah

Merhaba.Bende beklemedeyim.. 6 kasım da transferim oldu. 6.gun embriyosu.. 17 kasim test günüm. Bel agrimdan baska hicbir belirtim yok ne kabizlik ne akinti hiic. Ilk denemem. Allahin takdirine kaldi.
Hayırlısı inşallah bende bel ağrısı ara ara oluyor 3 gğn adet şancısı gibi sancım oldu ama geçti şimdi hiçbir şey

ne güzel herkes gününü bekliyor ben hala regl bile olmadım tedaviye başlayamıyoruz

Back
X