Kasım Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Herkes başından geçerek buralara geliyor. Merak etme siz de gelirsiniz bu aşamalara. Ben de en başındayken sizin gibi düşünüyordum ama transfer oldu sonuç bekliyorum.
inşallah canım hayırlı sonuçlar alırsın. bende yarın gidiyorum doktora bakalım nolacak

Merhaba,
9 KAsım’ da transferim oldu biri 11 diğeri 12 hücreli 2 embriyo transfer edildi. Şu an beklemedeyim. Bu sürede hiç bir şey hissetmemek çok garipmiş.Herkesin dilekleri gerçek olur umarım

Merhaba,
9 KAsım’ da transferim oldu biri 11 diğeri 12 hücreli 2 embriyo transfer edildi. Şu an beklemedeyim. Bu sürede hiç bir şey hissetmemek çok garipmiş.Herkesin dilekleri gerçek olur umarım
Hiç bir şey hissetmemek derken neyi kasdettiniz. Belirti anlamında mı. Benim de 9 kasım transferim. Sonuç günüm 20 kasım. Sizin?

Hiç bir şey hissetmemek derken neyi kasdettiniz. Belirti anlamında mı. Benim de 9 kasım transferim. Sonuç günüm 20 kasım. Sizin?
Sonuç günüme 21 Kasım dedi doktorum. Hem belirti anlamında hem de hiç olcakmış gibi gelmiyor bana. Aslında ilk transferim ama daha heyecanlı daha olumlu hissederim gibi gelmişti tedavideyken. Sanırım biraz psikolojim bozuldu benim :KK64:

Sonuç günüme 21 Kasım dedi doktorum. Hem belirti anlamında hem de hiç olcakmış gibi gelmiyor bana. Aslında ilk transferim ama daha heyecanlı daha olumlu hissederim gibi gelmişti tedavideyken. Sanırım biraz psikolojim bozuldu benim :KK64:
Hamilelikte belirti için çok erken. Daha kaç gün oldu☺️ Durun allah aşkına

Benimde 7 kasım transferin 17 kasım kan verme günüm bende kendimde belirti arıyorum hiçbişi bulamıyorum
O kadar hormon ilaçları kullanıyoruz günde 9 tane ilaç içiyorum alttan 3 fitil ayrıyetten
( dondurulmuşlar transfer olduğu içşn iğne kullanmadım )
Yani stres hormon ilaçları psikolojimizin bozulması çok normal :KK53:

Benimde 7 kasım transferin 17 kasım kan verme günüm bende kendimde belirti arıyorum hiçbişi bulamıyorum
O kadar hormon ilaçları kullanıyoruz günde 9 tane ilaç içiyorum alttan 3 fitil ayrıyetten
( dondurulmuşlar transfer olduğu içşn iğne kullanmadım )
Yani stres hormon ilaçları psikolojimizin bozulması çok normal :KK53:

İçinde bulunduğumuz durumu anlayacak kişilerin olması çok güzel o yüzden bu platformu çok sevdim. Benim ilaç listem bulmaca gibi. Kimi yarım doz kimi 3 günde bir kimi gün aşırı toplamda benim de 8 tane ilacım var. S Seyhan38 ONEA ONEA dinlenebiliyor musunuz peki? Doktorum bana 5 gün yatak istirahati tavsiye etti.

İçinde bulunduğumuz durumu anlayacak kişilerin olması çok güzel o yüzden bu platformu çok sevdim. Benim ilaç listem bulmaca gibi. Kimi yarım doz kimi 3 günde bir kimi gün aşırı toplamda benim de 8 tane ilacım var. S Seyhan38 ONEA ONEA dinlenebiliyor musunuz peki? Doktorum bana 5 gün yatak istirahati tavsiye etti.
Benim 9 tane ilacım var. Benim doktorum 2 gün evde istirahat verdi. Sonrasında günlük hayatına dön dedi. Ben işten izin aldığım için tüm bu süreyi evde dinlenerek geçirmeyi planlıyorum. Ama ev içinde kendi hafif işlerimi görüyorum yemeğimi ısıtmak gibi.

Benim doktorum yatak istirahati tavsiye etmedi günlük hayatına geri dönebilirsin sadece temizlik yapma ağır kaldırma uzanma dedi
Benim tüp bebek ile olan üç yaşında bir oğlum var zaten onunla ilgilenmek mecburiyetindeyim ama oğlumdada aynı şeyleri söylemişti
Yemeğimi yapıyorum ortalığı topluyorum yavaştan
namazlarımı normal şekilde kılıyorum onun haricinde oturacağım zaman uzanıyorum
Sürekli yatmanın iyi olmadığını rahime kan dolaşımının gitmesi gerektiğini söylüyor zaten doktorlar

benimde 7 kasımda transferim oldu, bendede hafif mide bulantısı dışında belirti yok o da transferden öncede vardır muhtemelen ilaçlara bağlı bende erken olduğunu düşünüyorum
benim doktorumda yatak istirahati önermedi ama ben işten izin aldım
günlük evin içinde ufak ufak dolaşıyorum ağır iş yapmıyorum
günlük 45-50dk dışarı çıkıp yavaş tempoda yürüyüş yapıyorum doktorum yürüyüş yapmamı önerdi bana

Ben de işten izin aldım. Yatmak çok zor zaten insan hiç bir şeyle uğraşmayınca iyice sarıp düşünüyor ve kendini dinliyor malesef ☹️

Kızlar dün ilk negatifi aldık kafamda birsürü soru var içinden çıkamıyorum, herşey normalken 2 embriyo birden neden tutmaz, 1 ay önce laparoskopi histereskopi oldum herşey temiz %80 tutar dedi doktor, eşimden tese ile sperm bulundu 3 gün emb. İdi donmuş, deli gibi düşünüyorum..

Kızlar dün ilk negatifi aldık kafamda birsürü soru var içinden çıkamıyorum, herşey normalken 2 embriyo birden neden tutmaz, 1 ay önce laparoskopi histereskopi oldum herşey temiz %80 tutar dedi doktor, eşimden tese ile sperm bulundu 3 gün emb. İdi donmuş, deli gibi düşünüyorum..
Genetik test yaptirdiniz mi canim ya da embriyolar pgt ye gonderildi mi ?

Back
X