Kasım Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım kübra hanımın adını duymuştum hayırlı olsun tedavin. bende bahçecide emre beyde tedavi görüyorum bende tedavinin son aşamasına geçtim transferi bekliyorum
Hadi hayırlısı olsun ben de bugün ilk gonal f iğne mi vurdum hastaneden döndüm şimdi hayırlısı inşallah

Ben oğlumda tedaviye başlamadan önce 5 ay öncesi adet düzenleyici kullanmıştım
E2 kaç çıktı sizin 3000 ile transfer olmuştum ben
Geçen ay adetin 3. günü 90 çıkınca iptal olmştu bu ayda kist çıktı nasip artk geç olsun güç olmasın

Hayırlı olsun şimdiden :)
Bende yeni bıraktım canım aynen dediğin gibi benim de ama çok düşünme inan gelmek bilmiyor sökülecek sabırlı ol derim.Dr'um kırmızıyı görmeden gelme diyor aklında bulunsun.
Saolsın canm :) Bu ay kırmızıya hiç dönmedi benm hep kahverengi şeklinde geçti doktor bu ay ki adetin bu şeklide olcak demek ki dedi bitti ztn şimdi

Adetimin 2. Günü estrofem kullanmaya başladım 3. Gün kanamam kesildi, haptan mı oluyo hanımlar ayın 5 inde kontrol edecekler rahim kalınlığımı

Benimde 6 kasimda blas 1 tane embriyo transfer edildi suan heyecanda bekliyorum bugun oglum servisten inerken ustume atladi kacamadim umarim birsey olmamistir daha 2. Gun günlük işlerimide aynı şekilde yapıyorum hiç kendime dikkat etmedim Hastanede 5dk bile yatmadım apar topar başka bir ramduviye gittim

Benimde 6 kasimda blas 1 tane embriyo transfer edildi suan heyecanda bekliyorum bugun oglum servisten inerken ustume atladi kacamadim umarim birsey olmamistir daha 2. Gun günlük işlerimide aynı şekilde yapıyorum hiç kendime dikkat etmedim Hastanede 5dk bile yatmadım apar topar başka bir ramduviye gittim

Çok merak ettim 9 Kasım’da yanı bugün kan testi verdim 0.1 çıktı 14 Kasım’a kadar yükselir mi umudum kalmadı değeri sonradan yükselen var mı benim 3.gün embriyosu acaba erken mi yaptım testi ilk denemem çöm korkuyorum ve heyecanlıyım

Merhaba.Bende beklemedeyim.. 6 kasım da transferim oldu. 6.gun embriyosu.. 17 kasim test günüm. Bel agrimdan baska hicbir belirtim yok ne kabizlik ne akinti hiic. Ilk denemem. Allahin takdirine kaldi.

Çok merak ettim 9 Kasım’da yanı bugün kan testi verdim 0.1 çıktı 14 Kasım’a kadar yükselir mi umudum kalmadı değeri sonradan yükselen var mı benim 3.gün embriyosu acaba erken mi yaptım testi ilk denemem çöm korkuyorum ve heyecanlıyım
Cnm erken yaptirmis olabilirsin. Cunku beta degeri kana 10 gunde karışıyor. Suan düşük cikmasi normal. Belli bir tarih vermedilermi sana . su tarihte test yapin diye ?

3 kasımdamı transferin oldu ?

Back
X