Kasım Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

ipeksiiimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
31
83
3
39
Merhaba Arkadaşlar,

Eylül Ayındaki ilk transferim olumsuz sonuçlandı. 1 Adet en iyi kalite 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. 6 tane de donduruldu. Şimdi heyecanla Kasım Ayında dondurulmuşlarla gerçekleşecek olan transferimi bekliyorum.
Gelin bu süreçte yaşadıklarımızı paylaşalım, konuşalım.
Hepimize bol şans.
Bebeklerimiz konsun karnımıza güzel Kasım Ayında :anneadayı::KK200:

Merhaba Arkadaşlar,

Eylül Ayındaki ilk transferim olumsuz sonuçlandı. 1 Adet en iyi kalite 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. 6 tane de donduruldu. Şimdi heyecanla Kasım Ayında dondurulmuşlarla gerçekleşecek olan transferimi bekliyorum.
Gelin bu süreçte yaşadıklarımızı paylaşalım, konuşalım.
Hepimize bol şans.
Bebeklerimiz konsun karnımıza güzel Kasım Ayında :anneadayı::KK200:
Hayırlı olur inşallah tutunur sana bebeğin canım ben de kasımda transfer olcam ilk transferim olacak rahim dinlendiriliyor şu an. Tüp bebek sebebin neydi

Hayirlisi olsun kizlar rabbim yuzunuzu guldursun. Bende bu ayin 20sinde ilk tupbebegime baslicam kasima sarkicak haliyle. Insallah sorun cikmazsa 10u gibi galiba transfer olurum.

hayırlı günler hanımlar
bende temmuz-ağustos ayında 1. tüp bebek tedavimi oldum
ama nasip olmadı
kasım ayında tekrar planlıyoruz bakalım nasip

hayırlı günler hanımlar
bende temmuz-ağustos ayında 1. tüp bebek tedavimi oldum
ama nasip olmadı
kasım ayında tekrar planlıyoruz bakalım nasip
Hayirlisi olsun canim. Rabbim tez zamanda yuzumuzu guldursun

çikolata kistim var canım, rezervim çok düşük bunun yüzünden
sizin sıkıtınız ne ?
Cok sukur canim bizim bi sorunumuz yok gibi duruyor. Sadece tuplerde az gecis varmis ama 2 senedir olmadi artik rabbimin izniyle ikinciyi deneyelim dedik.

Kasım ayında kimler nereye tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar.
Ben bahçeci Kübra boynukalında başlayacağın sizler de yazında belki ayni hastanedeyizdir.

Transfer öncesi doğum kontrol hapı kullanan var mı arkadaşlar benim e2 yüksek çıktığı için bu ay kullandım ama adet olmadım daha 3 gündür sadece lekelenme şeklinde gelio doğum kontrol hapı kullanınca adet bu şeklde mi olur

Merhabalar ben 5 yıldır mücadele ediyorum, eşim azospermi idi şükür geçen nisan tese ile sperm bulundu, arkasından opu işleminde ohss oldum tedavim iptal oldu, ama 4 adet dondurulmuşum var, sonra tüpü sebebiyle ameliyat oldum birsürü kist ve rahim duvarında bozukluklar ve yapışıklık lar varmış onlar temizlendi nasipse 2 hafta sonra ilk transferim var, ne düşüneceğimi bilemiyorum şuan boşlukta gibiyim inşallah hepimiz için hayırlısı olur :KK16:

Merhaba bende ikinci kez anne olabilmek için dondurulmuşlarımla tedaviye başladım cuma günü kontrol haftaya Çarşamba transfer olacak Allah kısmet ederse inşallah

Merhabalar ben 5 yıldır mücadele ediyorum, eşim azospermi idi şükür geçen nisan tese ile sperm bulundu, arkasından opu işleminde ohss oldum tedavim iptal oldu, ama 4 adet dondurulmuşum var, sonra tüpü sebebiyle ameliyat oldum birsürü kist ve rahim duvarında bozukluklar ve yapışıklık lar varmış onlar temizlendi nasipse 2 hafta sonra ilk transferim var, ne düşüneceğimi bilemiyorum şuan boşlukta gibiyim inşallah hepimiz için hayırlısı olur :KK16:
Rabbim sağlıkla transfer edilip kavuşmanızı nasip etsin inşallah
Hepimiz bir boşluktayız heyecan stres hepsi bir arada :dua: güzel düşünelim güzel olsun inşallah

Transfer öncesi doğum kontrol hapı kullanan var mı arkadaşlar benim e2 yüksek çıktığı için bu ay kullandım ama adet olmadım daha 3 gündür sadece lekelenme şeklinde gelio doğum kontrol hapı kullanınca adet bu şeklde mi olur
Ben oğlumda tedaviye başlamadan önce 5 ay öncesi adet düzenleyici kullanmıştım
E2 kaç çıktı sizin 3000 ile transfer olmuştum ben

Kasım ayında kimler nereye tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar.
Ben bahçeci Kübra boynukalında başlayacağın sizler de yazında belki ayni hastanedeyizdir.
canım kübra hanımın adını duymuştum hayırlı olsun tedavin. bende bahçecide emre beyde tedavi görüyorum bende tedavinin son aşamasına geçtim transferi bekliyorum

Hayırlı olsun şimdiden :)
Bende yeni bıraktım canım aynen dediğin gibi benim de ama çok düşünme inan gelmek bilmiyor sökülecek sabırlı ol derim.Dr'um kırmızıyı görmeden gelme diyor aklında bulunsun.

Back
X